Hımmm Ne olmuş arkadaşlar yanlış bir anlaşılma olmuş sanırım Değilmi sanırım Arzu ve Derinduru ya Özür Borçlusunuz Çok çirkin İthamlarda Bulunuldu Aynısı sizede olabilir di Empati yapmakta fayda var Yakışık Almadı Ayıp şeyler bunlar Ben Çok Utandım Okurken Sizlerin yazdıklarını..
Herkes kendi işine baktığında burası çok daha güzel bir forum olacak.
Miks konu kapandı güle güle..
katılıyorum Bana Karşı Olan Uslubunuzda Hayır Yokki Kullandığınız Kelimeler Sizin Şahsiyetinizi ve Kişiliğinizi Gösteriyor yazıklar olsun
Herkes kendi işine baktığında burası çok daha güzel bir forum olacak.
Miks konu kapandı güle güle..
katılıyorum Bana Karşı Olan Uslubunuzda Hayır Yokki Kullandığınız Kelimeler Sizin Şahsiyetinizi ve Kişiliğinizi Gösteriyor yazıklar olsun
Çiçek atarsan çiçek alırsın..
oraletin sayfası kapanmıştı dün ama bir kaç saat sonra yeniden açıldı,sorun yok yanioraletin sayfası kapanmasııııııınnnnn!! artık lütfen birbirinizi de kırmayın... bu konu uzamasın, oraletcim yne güzel enerjik yorumlarda bulunsunoralettciim yazmaya dewam et olur mu?
saol bir tanem çok teşekkür ederim inşallah içimi rahatşatacak bir sonuç elde ederim ...olmazsa senin doktoruna da bir gideyim muayne ücreti ne kadar yazarsan sevinirim..Selam gezgincik :)
Teşekkür ederim en hayırlısı en güzel memişler senin olsun inşallah
Dediğin doktorları duymadım be canım ama internette arat isimlerini bulursun telefonlarını hemen hız kesme (yaza bir şey kalmadı) sor bakalım fiyat olarak ne diyorlar :) Hatta git görüş içine sinerse ohh ne ala :)) Ben çok doktor ismi duydum ama inan senin bahsettiğin iki dokturu ilk kez duydum. :) Araştırmaya başladın nasıl olsa KK da arama yap bakalım illaki adını sanını duyan vardır
Şimdi Ruhi Bey'i aradım ama ameliyat olan bulamadım. Özcan Bey'e " izmirli "nickli bir kız ameliyat olmuş gerçi o burun olmuş ama olsun. Fikir fikirdir onun bildiği yönlendireceği birileri olabilir.
oraletin sayfası kapanmasııııııınnnnn!! artık lütfen birbirinizi de kırmayın... bu konu uzamasın, oraletcim yne güzel enerjik yorumlarda bulunsunoralettciim yazmaya dewam et olur mu?
saol bir tanem çok teşekkür ederim inşallah içimi rahatşatacak bir sonuç elde ederim ...olmazsa senin doktoruna da bir gideyim muayne ücreti ne kadar yazarsan sevinirim..
canım yaaa şimdi tekrar aradım ne özcan beyi buldum ne de izmirli nikli arkadaşımızı ben beceremedim herhalde hayır acaba
arkadaşmı abarttı bu doktorları offf sıkııldım valla
oraletcimmmm...tatlım yaa konu dışına çıkıcam biraz da özel msj atma hakkım yokmuş..( ben dudak dolgusundan memnun musun ve ne kadardı fiyatı die sorucaktım??hangi yöntemle yapılmıştı?ben de istiyorum çokkk..öyle angelina julie gibi olmak değil de derdim üst dudağım dolgunlaşır mı doğal bi şekildeeee..???:)
Hoşgeldin tatlım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?