Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar,

Daha önce başka topiğe de yazdım. Bu konuyu artık kapatın lütfen. Uzun süredir gerek özel mesajlardan gerekse kötü içeriklerden forum içinde gruplaşmalar seziyorum. Burada kimsenin kimseyle şahsi bir alıp veremediğinin olabileceğini düşünmek istemiyorum. Nihayetinde tecrübelerin paylaşıldığı bir platform burası.

Ayrıca tüm teknik veriler 2. üyeliği gösterirken site yönetiminden farklı davranması beklenemez. Kendi bilgisayarınızdan başka üyenin rumuzu ile girip üstüne üstlük yorum da yazarsanız 2. üyelikten ceza alırsınız. Ceza alan üyemizin ceza kapsamında bundan başka konularda vardır ama bunlar yönetim ile üye arasındadır. Burada açıktan bazı konuları ifşa etmenin ne sizlere ne de bizlere faydası var.

Bu konunun burada kapanması herkes için daha hayırlı olur kanaatindeyim.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Herkes kendi işine baktığında burası çok daha güzel bir forum olacak.

Miks konu kapandı güle güle..

Çok tebrik ediyorum sizi.. Bir bakalım benim yazımdan sonra neler olmuş burada...Daha sonra topik yeniden açılacaktır.

edit : Konu yeniden açılmıştır. Lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyiniz..

Son düzenleme:
burası oraletin sayfası ama onun iznine sığınarak bişeyler yazmak istiyorum.. burada mutlu insanlar var ve oraletin enerjisiyle mutlu paylaşımlar yapılıyor,ben başka bir doktora ameliyat olsam da burada yazılanları okumaktan ve burada paylaşımda bulunmayı seviyorum.. oraletim sonsuz ve sınırsız enerjin ile yazmaya devam et,lütfen bu sayfayı sensiz bırakma olur mu?

oraletin sayfası kapanmasııııııınnnnn!! artık lütfen birbirinizi de kırmayın... bu konu uzamasın, oraletcim yne güzel enerjik yorumlarda bulunsun oralettciim yazmaya dewam et olur mu?

saol bir tanem çok teşekkür ederim inşallah içimi rahatşatacak bir sonuç elde ederim ...olmazsa senin doktoruna da bir gideyim muayne ücreti ne kadar yazarsan sevinirim..

canım yaaa şimdi tekrar aradım ne özcan beyi buldum ne de izmirli nikli arkadaşımızı ben beceremedim herhalde hayır acaba
arkadaşmı abarttı bu doktorları offf sıkııldım valla

oraletcimmmm...tatlım yaa konu dışına çıkıcam biraz da özel msj atma hakkım yokmuş..( ben dudak dolgusundan memnun musun ve ne kadardı fiyatı die sorucaktım??hangi yöntemle yapılmıştı?ben de istiyorum çokkk..öyle angelina julie gibi olmak değil de derdim üst dudağım dolgunlaşır mı doğal bi şekildeeee..???:)

oraletin sayfası kapanmasııııııınnnnn!! artık lütfen birbirinizi de kırmayın... bu konu uzamasın, oraletcim yne güzel enerjik yorumlarda bulunsun oralettciim yazmaya dewam et olur mu?

Tartışma uzamasın diye kapatılmıştı sayfam şimdi buradayız :)

Benim içeriğimde boll vitamin var enerjim tükenmez benim söylemlerle. İnşallah sürecim böyle güzel devam eder aynen keyfime bakmaya devam ederim. Benim için söylenen sözlerden çok karşısında durduğum aynanın söyledikleri önemli :))

saol bir tanem çok teşekkür ederim inşallah içimi rahatşatacak bir sonuç elde ederim ...olmazsa senin doktoruna da bir gideyim muayne ücreti ne kadar yazarsan sevinirim..

İnşallah canım bak bakalım sitede illaki o doktorlara ameliyat olan olmasada bilen, görüşmeye giden yakını ameliyat olan birileri vardır. Benim doktorum görüşme ücreti almıyor.

canım yaaa şimdi tekrar aradım ne özcan beyi buldum ne de izmirli nikli arkadaşımızı ben beceremedim herhalde hayır acaba
arkadaşmı abarttı bu doktorları offf sıkııldım valla

Özcan Bey'e ameliyat olup mutluyum diyenler vardı hatta bak daha çok hastasını bulabilirsin bu doktorun. Benim bildiğim bir kız vardı o da üyeliğini iptal ettirdi. Başka kızlarda vardır muhakkak ama son zamanlarda benim denk geldiğim biri yok.

Özetleyeyim o zaman sana

Benim alt dudağım dolgun üst dudağım küçük. Bana burun ameliyatı yapmamak için doktorum dudaklarını dengeleyeyim o zaman daha çok beğenirsin burnunu çok düşünmezsin demişti ama yinede dolguyu alt dudağada uyguladı az da olsa daha iyi görünüm veriyor bu. Nefes alma sorunum artınca burun ameliyatı fikrinden vazgeçmedim dudaktan 2,5 ay sonra burun ameliyatı oldum ve haliyle yüz özellikle dudakta şişiyor. Dolguyu kullanamadım. Normalde 6 aylık ama etkisi 8 ay kadar dayanıyor diyorlar. Kullandığım dönemlerde memnundum ruj bile sürmeme gerek kalmadan çıkıyordum :) Teosyal Kiss, iğneli yöntemle tabi küçücük iğne can yakmıyor uyuşturuluyor dudak çevren. Benim gayet güzel olmuştu. Hatta resimlerimde var.

Son düzenleme:
oreletcim akşam eşimle konuştum çok sıcak bakmıyordu daha önceleri ben memnunum ne gerek var diyordu akşam da tamam çok istiyorsan araştır git bakalım çok mutlu olacaksan sen bilirsin dedi şimdi bir an evvel yaz gelmeden gitmem gerek aslında bu doktorları tanıyanı bulsam fiyatları hakkında da bilgi sahibi olurum arkadaş yurt dışından gelip ruhi beye yaptırmış yanlız bana fiyatlsrı yüksekti dedi ondan da çekiniyorum ameliyatın fiyatıda önemli çünkü ayyy oraletçim şu aşamada sana çok ihtiyacım olacak sana soracak çok soru var içimde de heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…