Evet,ben de fotograftan oraletin gögüslerine bakmıştım,ve çok iyi görünüüyorlar.gerçi şimdi fotograf bakamıyorum,sanırım msj sayısı artırıldı.benim boyum da 160 gögüs kafesi çevrem 82 cm ve kas üstü 290 cc damla kondu ama sonuçtan hiç memnun değilim,kocaman ve sarkık memeler....sanırım teknikle ilgili,
oraleeeet neredesin?????kızlar sizlere anlatacağım çok şey var heyecandan 2 gündür kıpır kıpırım inanamıyorum kızlarr doktora gideceğimi söylemiştim ve gitttiiiim:66 :
şimdiii söylüyorummm salı günü tahlillerim cuma günü saat 10 da ameliyatım varsizlere asıl şimdi çok ihtiyacım varrrrr neler sorucam neler ilk önce çokk sevinçliyim bu haberimi oralet olmasada onun yerinde paylaşmak istedim çünkü sağolsun bana çok destek oldu ayrıca poisayıda es geçemem çok çok çok teşekkürler diğer arkadaşlarada...kızlar çok çok çok dünya tatlısı doktorlar muayene yapıldı konuştuk zaten gönüllü olan ben hemen eşimle konuştum oda beni çok mutlu gördüğünü çok istiyorsam yaptırmamı söyledi hemen günü aldık sağolsunlar tanıdık diye beni arayasıkıştırdılar çok çok çok heyecanlı şaşkın ve sevinçliyim
oraleeeet neredesin?????kızlar sizlere anlatacağım çok şey var heyecandan 2 gündür kıpır kıpırım inanamıyorum kızlarr doktora gideceğimi söylemiştim ve gitttiiiim:66 :
şimdiii söylüyorummm salı günü tahlillerim cuma günü saat 10 da ameliyatım varsizlere asıl şimdi çok ihtiyacım varrrrr neler sorucam neler ilk önce çokk sevinçliyim bu haberimi oralet olmasada onun yerinde paylaşmak istedim çünkü sağolsun bana çok destek oldu ayrıca poisayıda es geçemem çok çok çok teşekkürler diğer arkadaşlarada...kızlar çok çok çok dünya tatlısı doktorlar muayene yapıldı konuştuk zaten gönüllü olan ben hemen eşimle konuştum oda beni çok mutlu gördüğünü çok istiyorsam yaptırmamı söyledi hemen günü aldık sağolsunlar tanıdık diye beni arayasıkıştırdılar çok çok çok heyecanlı şaşkın ve sevinçliyim
Çok yoğun ders çalışma programındayım, şimdi buradan çıkıp çalışmaya devam edeceğim :))
Harika haber inan çok sevindim yaza yeni bir bomba daha geliyor desene :))) Bunu paylaştığın için ayrıca mutlu oldum yoksa okuma şansım olmazdı :) Hadi hayırlısı :92::92: heyecan iyidir. Hayatta zaten bu heyecanları aramaz mıyız biz :)) Sürecin hakkında ne sormak istersen yaz sana özel giriş yapar cevaplarım :) Keyfini çıkar bu yaz bambaşka olacak)
canımmmm çok sağol özeldende yazmışsın fakat biliyorsun ben yeni üye sayılırım cevap yazamıyorum sanasana derslerinde başarılar diliyorum tatlım.ayyyyyy oraletçim çok tuhaf duygular içindeyim yarın sabah tahlillerim var ama çok gerginim neden aniden gerildim bilmiyorum yorumları okuyorum farklı farklı şeyler çok kafam karıştı kimisi kas altı iyi diyor kimisi kas üstü iyi diyor yok kas zarı altı diye geçiyor benim doktorum sanki kas altı dedi anlayamadım iyi mi?kötü mü?göğüs ucu kesisi mi olsun göğüs altı mı? sigara içmemek gerekiyor ama ben o kadar gerginim ki onuda içmesem patlıcam kendimce azalttım şüphelerim var sigara neden bu kadar önemli her yerde geçmiş cuma sabah 10 da giricem ne alayım yanıma yada göğüslerime masaj filan gerekli mi ?? ne kadar sürede iyileşicem ağrı çok oluyormuş oda geriyor anlayacağın karıştım
Rica ederim gezginim hiç sorun yok istediğin yerden yazabilirsin
Yöntemlere göre iyileşme süreçleri, ameliyatın ilerleyiş süreçleri çok farklı be canım acaba senin yöntemin hangisi :)) Göğüs ucu - meme altı kesisine doktorunla karar vermen en iyisi. Her ne kadar iyi bir cerrahi müdehale yapılırsa yapılsın süt bezleri küçük bir oranda da olsa zarar görür derler. Eğer emzirme gibi bir durumun yoksa ayrı tabi. Bir de his durumunu sor his kaybı gibi bir durum da yaşamayacağının garantisini veriyorsa meme başı olabilir. Yoksa eğer meme altı öneririm. His önemli çünkü göğsün var hissedemiyorsun ne anladım bu işten :))
Sigarayı azaltman hatta bırakman senin anesteziden daha rahat uyanmana ameliyat sonrası daha rahat nefes almana özellikle yaralarının daha çabuk iyileşmesine sebep olur. İltihap vs. gibi durumlarla karşılaşanlar olmuştu hatta bak bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/350001-sigara-gogus-ameliyati-2.html
Yanına rahat bir eşofman üstüne de kolları çok sıkmayan (ameliyat iğnesi koluna takılırsa rahat giyebilesin diye, taburcu olana kadar kelebeği çıkarmayacaklar çünkü) düğmeli veya fermuarlı rahat bir kıyafet yeterli olacaktır. Çorap, istersen terlikte olur. Kollarını çok yorma ilk üç gün. Sonrasında daha rahat olur iyileşme sürecin. Masaj en son canım muhtemelen 15.gün gibi verir doktorun. Ona daha var. :) Ameliyat yöntemini bilmediğim için tahmin yürütemiyorum ağrılar hakkında. Umarım ağrısız sızısız geçirirsin mutluluğun mutluluğumuz olur canım :) Her şey gönlünden geçenden daha da güzel olsun
canıııımmmm çok teşekkür ederim.İnşallah çalışmalarında da başarıya ulaşırsın...emzirme konusunda problemim yok canım iki oğlum var birisi yeni bıraktı 6 ay oldu:fakat %10 oranında azalma ihtimali var dedi canım inşallahhh çok iyi geçer beraber seviniriz kendine iyi bak :92:
Emzirme sorunun yoksa ne ala :)) %10 azalma ne için söylendi gezgincim ?
Şimdiden mutluluğun yansıyor satırlarına. Daim olsun :)) Sende kendine çok iyi bak. :92:
canım çok sağol desteğini eksik etmediğin için hemde derslerinin arasındayazıların beni çok rahatlatıyor oraletçim olumsuzları artık okumayacağım son 2 günüm sayılır çünkü bu sabah berbat uyandım tahlillerimin yapılması gerekiyordu yaptırmadım çok etkilendim bazı yazılardan vazgeçmeyi düşünmedim:96: çünkü çok pişman olurum çok istiyorum ama moralim bozuldu çok gergindim annemi eşimi kırdım hırçınlık yaptım ne oldu anlayamadım belki sigara yüzünden de çok olumsuzlaştım bırakamadım gergindim şimdi sigara yüzünden kötü olacak hissine kapıldım ama narkozda zorlanbiliri gerçi daha önce düşük yaptığımda hemen kürtaja alındım genel anestezi oldum bir şey hissetedim ayılırken bir şey olmadı izlerin geçmesini etkilermi diye korktum salında ameliyat sonrasında devam etmem inşallahh...bu akşam gayet iyiyim iç çamaşırlarını düşündüm de:92:içim içime sığmıyor
canım çok sağol desteğini eksik etmediğin için hemde derslerinin arasındayazıların beni çok rahatlatıyor oraletçim olumsuzları artık okumayacağım son 2 günüm sayılır çünkü bu sabah berbat uyandım tahlillerimin yapılması gerekiyordu yaptırmadım çok etkilendim bazı yazılardan vazgeçmeyi düşünmedim:96: çünkü çok pişman olurum çok istiyorum ama moralim bozuldu çok gergindim annemi eşimi kırdım hırçınlık yaptım ne oldu anlayamadım belki sigara yüzünden de çok olumsuzlaştım bırakamadım gergindim şimdi sigara yüzünden kötü olacak hissine kapıldım ama narkozda zorlanbiliri gerçi daha önce düşük yaptığımda hemen kürtaja alındım genel anestezi oldum bir şey hissetedim ayılırken bir şey olmadı izlerin geçmesini etkilermi diye korktum salında ameliyat sonrasında devam etmem inşallahh...bu akşam gayet iyiyim iç çamaşırlarını düşündüm de:92:içim içime sığmıyor
canım okuyunca ne kadar stresli olduğunu anlıyorum.herkesin ameliyatı farklı farklı sende farkındasın.sadece stresten nereye sararım ,nasıl kendimi korkuturum diye düşünüyorsun hepsi bu.sigara konusuna gelince maalesef bende kullanıyorum.olmuyo bırakamıyorum bir türlü.azalttım ama zaten az içiyordum şimdi taneyle içiyorum.
ne kadar doğru bir cevap olur sana bilmiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.benim örneklerim 2 arkadaşım.onları anlatayım sana.kötü örnek bunlar. günde 2 paket sigara içen insanlar,hamilelikleri boyu içmiş ( sezeryanın son dakikasına kadar içmiş ).ameliyattan çıkıp hastane tuvaletinde içmiş insanlar.üstelik biri ikinci doğumunu da sezeryanla yaptı.yine sigarayı bırakmadı.ben hep esefle kınadım onları.hamilelik boyunca hiç içmedim ben.emzirirken de.ne zaman emzirmeyi kestim yaktım 1 tane.bu benim iradesizliğim.
aslında doktorların yapmak istedikleri bizim çok istediğimiz hayalimize ulaşırken bu pis merettende kurtulmamız.kendine stres yapma lütfen.eğer gerçekten içmek istiyorsan ameliyat sabahı haricinde günde 2-3 tane iç canım.strese girmeni, etrafına stres saçmanı engelleyecekse iç.
bunları özel mesaj olarak yazmayı düşündüm ama.sigara içen ve ameliyata girecek çok kişi olduğundan böyle buraya yazdım.eğer yanlış yaptıysam kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?