Meme buyutme amelıyatından ne kadar zaman sonra eşim istedigi gibi dokunabilicek? ve ne zaman gunese cıkıp denıze gırebılıcem
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
canım ameliyatın için geçmiş olsun yeni memişlerde hayırlı olsun güle güle kullanşaka bir yana değmesin!!!bende çoook istiyorum ende göğüs yok değil ama 2 çocuk emzirdim ve bildim bilelide hamilelikler hariç hep destekli takviyeli kullandım şu aralardayaza girmeden çok istiyorum fakat çok güvendiğim arkadaşlarım ruhi çankayalı ve özcan ülgenden bahsettiler yıllardır da isimlerini duyarım çok insan memnun kalmış ama konu kendi memişlerin olunca da cok hassas oluyor amann inşallah kararımı verip rahatlarım...sende çok araştırma yapmışsın duydun mu bu doktorların ismini fiyatları konusunda fikrim yok sen biliyormusun yardımcı olursan sevinirim ...
oraletciiiim msj attım sanaa az önceee
Sweet'cim mesajına cevabın posta kutunda
arzumm77 konusunda bende hala şoklardayım. O kadar özeldende yazıştığım, sıkıntısına üzüldüğüm, destek olmaya çalıştığım kişi meğer bir hayal kahramanıymış!! Başından sonuna kadar olmayan bir insan, geçirilmemiş süreçler, yazılmış onca yazı daha aramızda böyle kaç kişi var ?? Vardır muhakkak.
2 üyeliği bulunan ve reklam amaçlı yazdığı tespit edilen bu kişinin yazdığı hiçbir şeye inanmamak benim tercihim. İnanmıyorum. Bundan sonra yazan herkese de daha önyargılı bakmama sebep olacak..
Hep diyorum yine diyeceğim önemli olan burada ameliyat olanların tercihleri değil, ameliyat olacak kişilerle doktorların mutabık kalıp anlaşması..
Herkese doktor ve arkadaş seçimi konusunda başarılar dilerim.. Sanal ortam sömürüye çok açık ve ben tüm samimiyetimle yazdığım kişinin sadece kelimelerden ibaret olduğunu görmüş oldum. Şu saatten sonra benim düşüncelerim bu şekilde olacak..
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim yaşanılan tatsız olay tamamen bir yanlış anlasılmadan ibarettir.Site yönetimimizle yanlış anlaşılma düzeltilmiştir.Arzu arkadaşımıza ''benim adımada albüm yap ben yapamadım bitürlü''demeseydim.Tüm bunlar yaşanmıyacaktı..Konu budur arkadaşlar Arzum ve ben farkında olmadan form kurallarından birini ihlal etmişiz.Üstüne bide benim ağzımdan şunu da yaz deyince olay orda kopmuş tabiiii..Ben döndüm...Arzu 11.de döncek..Tekrar özür dilerim ARZU.......
sonuçta bize ilk lanse edilen arzum ve derindurumavinin aynı kişiler olduğu ve reklam amaçlı yazdığı. Bu durumda sinirlenmek çok doğal ben oraleti anlıyorum. Üstelik benimki sinirden farklı olarak hayal kırıklığıydı. Neyseki durum anlaşıldı ama olmayacak diye bir şey yok. Daha öncede dediğim gibi yanlış anlaşılmış bir olay , gerçekte olabilirdi.
bence artık konuyu kapatalım
yanlış anlaşılmış bir konu isteyen istediği gibi düşünmekte serbest
oraletin memişleri konumuz oraletin ameliyatı yada memiş ameliyatlarımız
buraya birbirimizi germek için gelmiyoruz konuya dönersek eminim herkes memnun olacak
sonuçta bize ilk lanse edilen arzum ve derindurumavinin aynı kişiler olduğu ve reklam amaçlı yazdığı. Bu durumda sinirlenmek çok doğal ben oraleti anlıyorum. Üstelik benimki sinirden farklı olarak hayal kırıklığıydı. Neyseki durum anlaşıldı ama olmayacak diye bir şey yok. Daha öncede dediğim gibi yanlış anlaşılmış bir olay , gerçekte olabilirdi.
bence artık konuyu kapatalım
yanlış anlaşılmış bir konu isteyen istediği gibi düşünmekte serbest
oraletin memişleri konumuz oraletin ameliyatı yada memiş ameliyatlarımız
buraya birbirimizi germek için gelmiyoruz konuya dönersek eminim herkes memnun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?