Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Meme buyutme amelıyatından ne kadar zaman sonra eşim istedigi gibi dokunabilicek? ve ne zaman gunese cıkıp denıze gırebılıcem

Merhaba sakin, eşi olanların yazması daha doğru ve net olacaktır ama 15.günden sonra eşin dokunabilir :) Bana doktorum 15.günden sonra her şey serbest demişti. Hatta ben "peki sıcak su kulanabilir miyim duşta demiştim" ... hanım ona artık bir erkek dokunabilir demek istiyorum ne sıcak suyu demişti :)))))
Muhtemelen 15.günden sonra hadi 1 ay sonra diyeyim (benim ameliyatım kışın olmuştu) denize girebilirsin. Ama ameliyat yöntemine göre izlerinin güneşe karşı koruman gerekecek
Tabi bu yazdıklarım ameliyat yöntemine göre değişecektir.

canım ameliyatın için geçmiş olsun yeni memişlerde hayırlı olsun güle güle kullanşaka bir yana değmesin!!!bende çoook istiyorum ende göğüs yok değil ama 2 çocuk emzirdim ve bildim bilelide hamilelikler hariç hep destekli takviyeli kullandım şu aralardayaza girmeden çok istiyorum fakat çok güvendiğim arkadaşlarım ruhi çankayalı ve özcan ülgenden bahsettiler yıllardır da isimlerini duyarım çok insan memnun kalmış ama konu kendi memişlerin olunca da cok hassas oluyor amann inşallah kararımı verip rahatlarım...sende çok araştırma yapmışsın duydun mu bu doktorların ismini fiyatları konusunda fikrim yok sen biliyormusun yardımcı olursan sevinirim ...

Selam gezgincik :)

Teşekkür ederim en hayırlısı en güzel memişler senin olsun inşallah
Dediğin doktorları duymadım be canım ama internette arat isimlerini bulursun telefonlarını hemen hız kesme (yaza bir şey kalmadı ) sor bakalım fiyat olarak ne diyorlar :) Hatta git görüş içine sinerse ohh ne ala :)) Ben çok doktor ismi duydum ama inan senin bahsettiğin iki dokturu ilk kez duydum. :) Araştırmaya başladın nasıl olsa KK da arama yap bakalım illaki adını sanını duyan vardır

Şimdi Ruhi Bey'i aradım ama ameliyat olan bulamadım. Özcan Bey'e " izmirli "nickli bir kız ameliyat olmuş gerçi o burun olmuş ama olsun. Fikir fikirdir onun bildiği yönlendireceği birileri olabilir.

oraletciiiim msj attım sanaa az önceee

Sweet'cim mesajına cevabın posta kutunda

arzumm77 konusunda bende hala şoklardayım. O kadar özeldende yazıştığım, sıkıntısına üzüldüğüm, destek olmaya çalıştığım kişi meğer bir hayal kahramanıymış!! Başından sonuna kadar olmayan bir insan, geçirilmemiş süreçler, yazılmış onca yazı daha aramızda böyle kaç kişi var ?? Vardır muhakkak.
2 üyeliği bulunan ve reklam amaçlı yazdığı tespit edilen bu kişinin yazdığı hiçbir şeye inanmamak benim tercihim. İnanmıyorum. Bundan sonra yazan herkese de daha önyargılı bakmama sebep olacak..

Hep diyorum yine diyeceğim önemli olan burada ameliyat olanların tercihleri değil, ameliyat olacak kişilerle doktorların mutabık kalıp anlaşması..

Herkese doktor ve arkadaş seçimi konusunda başarılar dilerim.. Sanal ortam sömürüye çok açık ve ben tüm samimiyetimle yazdığım kişinin sadece kelimelerden ibaret olduğunu görmüş oldum. Şu saatten sonra benim düşüncelerim bu şekilde olacak..

ben de çok rahatsız oldum, resimlerimi de kaldıracağım hemen. kimin ne olduğu belli değil malesef. operasyon geçirecek arkadaşlar da şunu gözönüne almalı ki, burada bir çok yalan yorum da olabilir, ya da yanlış yönlendirici yorum da olabilir. herkes içine sinen bir doktor bulsun, kesinlikle ACELEYE GETİRMESİN ve doktoruna istediğini anlattıktan sonra kendini emanet etsin. bu konuda, ne olursa olsun, herkes doyumsuz oluyor bence ameliyat sonrası, ben ki son derece kararlıydım küçük olsun diye, küçük olmadı ama daha büyük olurmuş diye oturdum bunalıma girdim! O nedenle karar öncesi, bir nefes alıp kendinizi dinleyin, gerçekten ne istediğinize emin olun. mutlu olmak için birsürü maadi maevi fedakarlık yapıp da sonra kimse üzülmesin!
bu arada moralim bozukken bana destek olan, vaktini ayırıp keyfimi yerine getirmek için resimlerime güzel yorumlar bırakan herkese teşekkür ederimmm

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim yaşanılan tatsız olay tamamen bir yanlış anlasılmadan ibarettir.Site yönetimimizle yanlış anlaşılma düzeltilmiştir.Arzu arkadaşımıza ''benim adımada albüm yap ben yapamadım bitürlü''demeseydim.Tüm bunlar yaşanmıyacaktı..Konu budur arkadaşlar Arzum ve ben farkında olmadan form kurallarından birini ihlal etmişiz.Üstüne bide benim ağzımdan şunu da yaz deyince olay orda kopmuş tabiiii..Ben döndüm...Arzu 11.de döncek..Tekrar özür dilerim ARZU.......

öncelikle şu kadarını söylim arzumu burda araştırma yaparken tanıdım sonra msn me ekledim
bana hiç bir zaman hasan beye ameliyat ol çok iyi bir doktor tarzında bir reklam yapmadı aksine bana yaşayacağım her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı kendi yaşadığı olumsuzlukları falan
burda olan olay neden bu kadar büyütülüyor derindurumavi arkadaşın adına bir albüm yapmış yanlış görülen şey onun adına yorum yapması konu bu yüzden kapatılmış
insan ister istemez memnun kaldığı doktorunu övüyor ve aynı doktora ameliyat olan arkadaşıda bulduğunda seviniyor bu olabilecek bir durum
o büyük göğüs seviyordu yaptırdı mutlu
başkası doğal seviyordur öyle mutludur
insanları dinlemeden hakkında olumsuz eleştiri yapmak bence çok yanlış
cezası bitsin gelsin bide onu dinleyelim
sonradan üzüleceğiniz yorumlar yapmayın bu kul hakkıdır
karşılıklı nedenleri konuşmak bence mantıklı olan
zaten cezası yakında biter gelir üzmek vede üzülmemek adına bekleyin
ben arzumun hayal ürünü olduğuna inanmıyorum en azından o gelip açıklama yapana kadar bekllicem

cnm senin yazını ben yazdıktan sonra gördüm haklı olmam beni mutlu etti
üzülmeyin yanlış anlaşılma olmuş umarım yakın zamanda düzeltilir bence her olayın içinden mutlu olabilecek bir durum çıkarılabilir

ben arzumla msnden gorustum ve uzun zamandır tanıdıgım bır arkadas..tamamen ıyı nıyetınden kaynaklanan bır durumdan dolayı demedıgınız kalmadı..cok sevınmıssınız yasadıgı duruma anlasılan..
sanal alem bıle olsa burası mılletın aklı var..bız burada memnun oldugumuz doktoru onerıyoruz.. gıdıp arastırıp ona olmak yada olmamak kısılerın kendı kararı..ve ben burdan bır doktor ısmı verdıgımde sız ınanıyomusunuz kı o kısı hıc arastırmadan gıdıp onaa amelıayat oluyo.. yok boyle bir sey..
ayrıca hayalurunu bırısıde degıl bızzat webcamden dıkıs ızlerını gormus bırı olaraktan hayal urunuu oldugunu dusunmuyorum

sanal alem bıle olsa burası ınsanları dınlemedn yargısız ınfaz yapmayın yada sonrasında utanacagız yorumlar yazmayın..eger arzum kotu nıyetlı bırısı olsaydı yada hasan beyın reklamını yapacak bır kısı olsaydı yasadıgı olumsuzlugu yazmazdı..doktorundan cok memnun oldugu ıcın sızın yaptıgınız gıbı oda doktorunu onerıyo..
bunu hepımız yapıyoruz

Eminimki şu an aramızda böyle insanlar var. Ben istediğime inanırım istediğime inanmam şu saatten sonra bu da benim önyargım! Bu bana kalmış.. Şu forumda 1,5 yıl içinde neler gördüm neler.. Reklam amaçlı dolanan hala daha aramızda olan o kadar kişi var ki hele ki utanmadan buraya bile yazan!!

Bu kişileri ayırt etmek aslında kolay. Ameliyat olacak olanlara fikir vermek yerine olmuş olanların mutluluğunu baltalamak, hakarete varan yorumlar yapmak, kendi egosunu tatmin etmek adına doktor edasıyla yorum yapan ..

Yoo eğer utanacak bir durum varsa utanacaklar belli. Tabi yüzleri varsa!

oralet kimse seni böyle görmeye alışkın değil :26:
neden bu kadar sinir,olan olayın sadece bir yanlış analaşılma olduğu belli oldu açıklama yapılmış
tabiki aramızda var böyle kişiler yok diyen yokki
ama hemen birinin konusu kapatılınca nedeni bile bilinmeden yapılan yorumlara biizim sözümüz
ben kimseyi tutmuyorum 2009 dan beri bu nikimle daha önce iki sene başka bir nikle 5-6 senedir burdayım ben
çok gördüm böyle kişileri
ama hiç bir zaman emin olmadan yorum yaapmadım
sadece bunda değil benim burda tavsiye ettiğim ürün bile çok azdır
bence sakin olmalı ve yanlışlarımızı doğrularımızı gözden geçirmeliyiz

sonuçta bize ilk lanse edilen arzum ve derindurumavinin aynı kişiler olduğu ve reklam amaçlı yazdığı. Bu durumda sinirlenmek çok doğal ben oraleti anlıyorum. Üstelik benimki sinirden farklı olarak hayal kırıklığıydı. Neyseki durum anlaşıldı ama olmayacak diye bir şey yok. Daha öncede dediğim gibi yanlış anlaşılmış bir olay , gerçekte olabilirdi.

bence artık konuyu kapatalım
yanlış anlaşılmış bir konu isteyen istediği gibi düşünmekte serbest
oraletin memişleri konumuz oraletin ameliyatı yada memiş ameliyatlarımız
buraya birbirimizi germek için gelmiyoruz konuya dönersek eminim herkes memnun olacak

kesinlikle katılıyorum :80:

foruma ilk girdiğinizde reklam amaçlı üyelik arzum77 şeklinde bir yazıyı yağmurluk tarafından yazılınca ve konu sabitlenince düşündüğünüz ilk şey burada bazılarının amacı farklı şeyler oluyor ve hele ki yağmurluğun yazdığı şeyde "ibret olsun diye" yazıyorum diyince inanmamak elde değil ki,bir ara bir doktor için aynı kişinin 5 farklı nick ile girdiğini gördük.. o yüzden çok ama çok dikkatli olmak ve her söylenene inanmamak gerekiyor.

Evet benim sayfamda benden ve sizden konuşalım ama mümkünse memiş odaklı

Hımmm Ne olmuş arkadaşlar yanlış bir anlaşılma olmuş sanırım Değilmi sanırım Arzu ve Derinduru ya Özür Borçlusunuz Çok çirkin İthamlarda Bulunuldu Aynısı sizede olabilir di Empati yapmakta fayda var Yakışık Almadı Ayıp şeyler bunlar Ben Çok Utandım Okurken Sizlerin yazdıklarını..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…