Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

ne güzel operasyonunuzn basarılı gecmesı sonucundan memnun kalmanız katlanarak tarif edilmez mutluluğunuzn olması doktorunuzdan memnun kalmanız çok sevindirici doktor seçimi çok önemli diye düşünüyorum

Tabii canımm doktor seçimi önemli sonuçta seçtiğin doktora göre onun tercihlerini uygulatmış oluyorsun. Yanlış doktor beraberinde yanlış uygulama ve sonuçlarıda getirir. Çok şükür güzel geçirdim her günümü yüzüm gülerek hatırlıyorum her anı :))

Aaa yarın benimde randevum var ama muhtemelen senin gündüzdür :)) Benim randevu konum burun gerçi :)
Sen Barış Bey'e ne istediğini ister bir resimle ister gösterdiği resimlerden yola çıkarak anlat o sana uygun olan tercihleri sıralayacaktır. Canın ne isterse onu sor nasıl olsa yarın görüşmenin tamamı netleşmiş olur. Sevgiler :))

canım aksam 7 de görüşmem ,çalıstıgım için gündüz gidemiyorum...senin ne zaman???...karsılasırsak cok güzel olur:)

canım aksam 7 de görüşmem ,çalıstıgım için gündüz gidemiyorum...senin ne zaman???...karsılasırsak cok güzel olur:)

Şaka gibi ayarlasak bu kadar denk gelmezdik :)) Aynı saatlerde orada olacağım
Sevgili ariesna akşam görüşürüz o halde

Simdi gördüm yazını..tüh bakınsaydım keske..denk gelmedik diye düsündüm..
Barış beyle konustum,mayıs a verdi ameliyat tarihini ama artık arion kullanmıyormus..yeni bi protez markası verdi..kafam karıstı yani..

önümüdeki ay için operasyonu düşünüyorum , Barış Bey'in bu konudaki ustalığını çok duydum. üstüne birde poisa nın fotograflarını görünce protez olduklarına inanamadım bile ,hayatımda böyle doğal protez görmedim.. oraletcim fotograflarını görebilir miyim

Sanıyorum sen 19:00'u geçirdin :) Ben erken geldim işim bitti çıktım :) Kısmet değilmiş :)

Barış Bey zaten arion kullanmıyordu nagor kullanıyor senin kafan karışmış gerçekten. Nagor güzel bir marka ve şu ana kadar olumsuzluğunu duymadım gayet güzel bir protez. Yöntem güzel, protez güzel, doktor uzman daha ne olsun. :))

Canım ekledim seni Barış Bey güzel yapar işini sağolsun varolsun. Ameliyattan sonrası büyük keyif ve mutluluk yaz sezonuna yetişiyorsun hadi yine iyisin

Dr ne kadar çok operasyon yaparsa o kadar tecrübe kazanıyor ve daha başarılı oluyor.

Tabiki sonuçta önemli olan doğru doktora karar vermek. Sonuçta ameliyat yönteminden protez markasına kadar doktor seçiyor. Doğru doktor doğru tercihler getirir.. Bu tercihler bize mutluluk olarak yansır..

oraletcim fazla söze ne hacet ,güle güle kullan inanılmazz güzeller maşallah :)) bu fotografları gördükten sonra fazla bekleyemeyeceğimmm :) önümüzdeki hafta için randevu alacağım ... Bu arada dudak dolgunda muhteşem olmuş söylemeden geçemicem

Son düzenleme:

Sağol canım en güzeli en şıkışıkıdık olanı senin olsun emi :))

Sağol canım en güzeli en şıkışıkıdık olanı senin olsun emi :))

ayyyyy İnşallah İnşallah burdaki diğer protezli fotograflarıda gördüm gerçekten çok farklı , dağlar kadar hemde... diğer protezler sonradan konulduğunu haykırıyor , tahtanın üstüne konmuş top gibi çok kötü .. Ama seninkilerdeki dolgunluk o göğüs kafesindeki dolgunluk hem doğal hem kusursuz mükemmeeeeellllll :92:

Oraletcim özelden yazamiyorum merak ettigim soruyu benim için doktoruna sormussun tesekkr ederim birsey daha sorudan ben sehir disından gelicem ameliyat olmaya ameliyattan sonra bandajlari ve direni kaçıncı gün alıyor doktor eve direnlerle mi gidiliyor ben istanbulda kapanırsam yaşadığım sehir ist yakın olduğu için gidip gelmeyi düşünüyorum mümkün olurmu acaba?????

Telden yazdığım için yanlışlar olmuş kusura bakma ist da kapanmadım değil kalamiyacagim olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…