ne güzel operasyonunuzn basarılı gecmesı sonucundan memnun kalmanız katlanarak tarif edilmez mutluluğunuzn olması doktorunuzdan memnun kalmanız çok sevindirici doktor seçimi çok önemli diye düşünüyorum
Yarın barış çakırla randevum var..cok heyecanlıyım,umarım içime siner ve en yakın zaman da ameliyat olurum...
Cok okudum yorumları ama sormam gereken özel birsey var mı?..
Sunu da sorsaydım demek istemiyorum..
Ameliyatı gerçekletiren doktorun ismi nedir acaba?
Aaa yarın benimde randevum var ama muhtemelen senin gündüzdür :)) Benim randevu konum burun gerçi :)
Sen Barış Bey'e ne istediğini ister bir resimle ister gösterdiği resimlerden yola çıkarak anlat o sana uygun olan tercihleri sıralayacaktır. Canın ne isterse onu sor nasıl olsa yarın görüşmenin tamamı netleşmiş olur. Sevgiler :))
canım aksam 7 de görüşmem ,çalıstıgım için gündüz gidemiyorum...senin ne zaman???...karsılasırsak cok güzel olur:)
Simdi gördüm yazını..tüh bakınsaydım keske..denk gelmedik diye düsündüm..
Barış beyle konustum,mayıs a verdi ameliyat tarihini ama artık arion kullanmıyormus..yeni bi protez markası verdi..kafam karıstı yani..
önümüdeki ay için operasyonu düşünüyorum , Barış Bey'in bu konudaki ustalığını çok duydum. üstüne birde poisa nın fotograflarını görünce protez olduklarına inanamadım bile ,hayatımda böyle doğal protez görmedim.. oraletcim fotograflarını görebilir miyim
Dr ne kadar çok operasyon yaparsa o kadar tecrübe kazanıyor ve daha başarılı oluyor.
oraletcim fazla söze ne hacet ,güle güle kullan inanılmazz güzeller maşallah :)) bu fotografları gördükten sonra fazla bekleyemeyeceğimmm :) önümüzdeki hafta için randevu alacağım ... Bu arada dudak dolgunda muhteşem olmuş söylemeden geçemicem
kızlar selam sohbetiniz bol olsun.
Sağol canım en güzeli en şıkışıkıdık olanı senin olsun emi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?