Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

hay ağzına saglık ne guzel acıklamısın şu cc olayını aynen dedıgın gıbı guzelse ıs bıtmıştır.......................

canım çok teşekkür ediyorum ilgin ve verdigin moral için:) şimdi aynaya bakıorum 10 gün oldu daha. bence böyle kalabilirler mesela çünkü benim omuzların maşallahı var.. neyse yine de bi 6 ay bekleyim bakayım neye dönüşcekler. artık daha da yorum okumamaya karar verdim. aşırı hassasım sanırm. büyük bi karardı. geri dönüşü yoktu fln ya. mutsuz olma korkusu agır bastı... yalnız senin sütyenler süper bu arada. marks and spencer mi? gögüsleri acaip seksi göstermişş çok begendim

Dostum atlet bile süper duruyor değilki sütyen :)) Havalar ısınmaya kıyafetler incelmeye başladıkça kendime hayranlığım katlanmaya başladı :))

:)) Bu yaz bu enerjimle fena geçecek :)) Geçmiş yazların acısını çıkaracağım. Ne yapayım be leylacım yılların yorgunluğunu atıyorum bu kadar heyecana kalp dayanmaz :))

vay oraletcigim,benide yanına al arkadaşım,bende varım bu yaza bomba gibi gireceklerden:13: .Bende deli gibi alışveriş merkezlerini dolaşıp yazlık dekolte kıyafetlerini deniyorum ve alıyorum.İnanılmaz mutluluk verici bir olaymış yaa...

:))) Arzumm bence bir arada değil tüm şehre dağılalım Güneş gibi yakalım ortalığı :)))
Ben ameliyat öncesinde de dekolte hastasıydım şimdi düz tişört giysem bile taşkınlık yaratıyor benim yaramazlar bu mutluluğun tarifi yok :))

oraleeeeeeett !!!! ..yaa çok yoruyoruz seni ama bi sorum daha olucak:)..1 ay oldu benim ama henüz ayrık duruyolar baya..yumuşamaya yeni yeni başladı..doktorum da 1. ayda şeklin yüzde 80 ini alır demişti..ama bu olmasın şekli yaaaaa..:)daha da yaklaşırlar dimiii?? çok farketti mi birinci ayınla son şekli???

hay ağzına saglık ne guzel acıklamısın şu cc olayını aynen dedıgın gıbı guzelse ıs bıtmıştır.......................

:)) Cuburum Bu güzellikleri rakama vurup laf edersek taş oluruz. Ayna ayna söylesin bize var mıymış şu dünyada daha güzeli :)))) Hoş taş gibiyiz maşallah ya

drsezincim :) Ben yazarken yorulmuyorum rahat ol sen

Daha 1.ayda bir sey görmüs değilsin daha da toparlanır ilerleyen aylarda. Ama ayrıklık durumuna gelince eski göğüs yapında burada önemli rol oynuyor. Ameliyat yönteminde etkiliyor.. Dolayısıyla hepsini bir bütün halinde bilen kişi doktorun ben görmediğim için yanlış yorumda bulunmayayım. Doktorun net bir cevap verecektir. Ama şu hali nihayi hali değil hatta %80'lik hali de değildir. :)
Daha çok değişecek güzelleşecek :)) Rahat ol keyfini çıkarmaya bak :)
Benim birinci ayımla birinci yılım arasında çok çok çok fark var. İlk ay her ne kadar oturdu densede daha ham halini görüyoruz. Daha var yani :) Şimdiki halinin resimlerini çek sonraki aylarda karşılaştır aradaki farkı göreceksin canım

ne güzel operasyonunuzn basarılı gecmesı sonucundan memnun kalmanız katlanarak tarif edilmez mutluluğunuzn olması doktorunuzdan memnun kalmanız çok sevindirici doktor seçimi çok önemli diye düşünüyorum

Yarın barış çakırla randevum var..cok heyecanlıyım,umarım içime siner ve en yakın zaman da ameliyat olurum...
Cok okudum yorumları ama sormam gereken özel birsey var mı?..
Sunu da sorsaydım demek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…