:))) Sen bana göre daha dar kalıplısın biraz boylusun ama kilolarımızda yakın
Herkes bir şey söylüyor takılma 200 cc taktırıp c cup olanda tanıyorum. Kalıplı birinde duran protezle dar kalıplı birinde duracak protez cc olarak aynı olsada görüntü ve netice itibarıyla farklı olacaktır.
Senin gayet iyi durur. Bu arada senin ameliyat yöntemin neydi canım ? Bu da önemli
Aslında A-Z değerlendirmek lazım bu durumu. Ezbere konuşanlara bakma sen kime veya neye göre 300 cc'ye küçük derler anlamış değilim :) Ben güzelden yanayım, güzelse olay bitmiştir. :13:
Benim öncesinde az biraz dokum vardı bu da etkiliyor tabi. Ama göğüs denecek kadar ortada bir şey yoktu. Sıkılarakta olsa yine yazıyorum yarım limonun yarısı kadar yani çeyrek limon kadar bir sey vardı..
Canım sen insanların yorumlarına değil aynaya bak. Yazılanlara kalsa şu görüntüyle bende mutsuz olmalıydım
canım çok teşekkür ediyorum ilgin ve verdigin moral için:) şimdi aynaya bakıorum 10 gün oldu daha. bence böyle kalabilirler mesela çünkü benim omuzların maşallahı var.. neyse yine de bi 6 ay bekleyim bakayım neye dönüşcekler. artık daha da yorum okumamaya karar verdim. aşırı hassasım sanırm. büyük bi karardı. geri dönüşü yoktu fln ya. mutsuz olma korkusu agır bastı... yalnız senin sütyenler süper bu arada. marks and spencer mi? gögüsleri acaip seksi göstermişş çok begendim
oraletcim bende resimlerini görmek istiyorumm.arkadas olarak ekleyebılırsen cok sevınırımm
Dostum atlet bile süper duruyor değilki sütyen :)) Havalar ısınmaya kıyafetler incelmeye başladıkça kendime hayranlığım katlanmaya başladı :))
oraletim kendi kendine nazar değdireceksin valla
:)) Bu yaz bu enerjimle fena geçecek :)) Geçmiş yazların acısını çıkaracağım. Ne yapayım be leylacım yılların yorgunluğunu atıyorum bu kadar heyecana kalp dayanmaz :))
vay oraletcigim,benide yanına al arkadaşım,bende varım bu yaza bomba gibi gireceklerden:13: .Bende deli gibi alışveriş merkezlerini dolaşıp yazlık dekolte kıyafetlerini deniyorum ve alıyorum.İnanılmaz mutluluk verici bir olaymış yaa...
hay ağzına saglık ne guzel acıklamısın şu cc olayını aynen dedıgın gıbı guzelse ıs bıtmıştır.......................
oralettt dun resımlerıne baktım ve gercekten ba-yıl-dım!!
dudagında ınanılmaz guzel olmus..
:)) CuburumBu güzellikleri rakama vurup laf edersek taş oluruz. Ayna ayna söylesin bize var mıymış şu dünyada daha güzeli :)))) Hoş taş gibiyiz maşallah ya
oraleeeeeeett !!!!..yaa çok yoruyoruz seni ama bi sorum daha olucak:)..1 ay oldu benim ama henüz ayrık duruyolar baya..yumuşamaya yeni yeni başladı..doktorum da 1. ayda şeklin yüzde 80 ini alır demişti..ama bu olmasın şekli yaaaaa..:)daha da yaklaşırlar dimiii?? çok farketti mi birinci ayınla son şekli???
Sağol tatlım teşekkür ederim
hatta aynanın karsısına gecıp kendı dudagımı ıncelemeye basladım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?