Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

bi saniye yahu, yoksa yoksa Leyla tarihini aldı mı?
8)
walla fal taşı gibi açıldı gözlerim heee hem de çok sevindim.. ne güzel

yakındır gülüm yakındır ilk ikiniz öğreneceksiniz zaten

hımmm.. yahu ne bileyim bir an öyle geldi, sanki son günler için tecrübe sorar gibi geldin bir an :)) hatta neredeyse oldu galiba da ben o arada güme gittim dedim yan yatmaya başlıyım mı artık der gibi :)

hadi bakalım hayırlısı, sen de ol operasyonunu ve bir an önce bu mutlu hanımlar diyarına terfi et

önümüzdeki persembe barış beyden randevum var ama ameliyat tarihi cok sarkıyo mu?...görüştükten sonra ne zaman olmustun oraletciiim?

önümüzdeki persembe barış beyden randevum var ama ameliyat tarihi cok sarkıyo mu?...görüştükten sonra ne zaman olmustun oraletciiim?

Canım ben ameliyat olalı çok oldu 2010 Ocakta görüşmeye gidip Marta gün almıştım. Boşluk bulup Şubat sonunda ameliyat olmuştum. Günümüze gelirsek bilemeyeceğim ama muhtemelen Nisan sonu da dolu olabilir. Mayıs müsait olabilir. Fikrim yok kendimden yola çıkıp afaki yazıyorum :)
Sen perşembe sorarsın en güzeli sağlam kaynaktan öğrenirsin. Boş bir tarih varsa ne ala.

oralet selam cnm. Ben 300cc taktirdim da sen de 290 taktirmssin. Sana birsey sormak istiorum seninkiler artik coktan oturmustur. Sütyeninin cup ölcüsü kac? Benm sislerim inmedi daha tam merak ediyorum sonucta kac olcak die. Biraz da vardi benim..

oralet selam cnm. Ben 300cc taktirdim da sen de 290 taktirmssin. Sana birsey sormak istiorum seninkiler artik coktan oturmustur. Sütyeninin cup ölcüsü kac? Benm sislerim inmedi daha tam merak ediyorum sonucta kac olcak die. Biraz da vardi benim..

Canım ben Marks & Spencer'de hususi ölçüm yaptırdım :))
34 C cup muşum. Ama çamaşır markasına göre 34 B de şık duruyor :)
Duruma göre değişiyor yani. Ama herkeste aynı durmaz bu protezler. Eğer sen benden daha yapılıysan daha küçük cup, minyonsan d cup bile olabilirsin :)
cc lere göre hesap edersen yanılırsın. Bekle bakalım azıcık daha otursun bi güzel :) Ayrıca geçmiş olsun güzel ve özel günlerde kullan :)))

Gögsümün alti 72 cm. Boyum 169 kilom 55. Kücük mü taktirdim die bunalima girmek üzereyim de 300cc nin kücük oldugunu düsünen arkadaslari okudukca. Ltfn ölcülerimizin benzedgni söle.

Gögsümün alti 72 cm. Boyum 169 kilom 55. Kücük mü taktirdim die bunalima girmek üzereyim de 300cc nin kücük oldugunu düsünen arkadaslari okudukca. Ltfn ölcülerimizin benzedgni söle.

:))) Sen bana göre daha dar kalıplısın biraz boylusun ama kilolarımızda yakın

Herkes bir şey söylüyor takılma 200 cc taktırıp c cup olanda tanıyorum. Kalıplı birinde duran protezle dar kalıplı birinde duracak protez cc olarak aynı olsada görüntü ve netice itibarıyla farklı olacaktır.
Senin gayet iyi durur. Bu arada senin ameliyat yöntemin neydi canım ? Bu da önemli
Aslında A-Z değerlendirmek lazım bu durumu. Ezbere konuşanlara bakma sen kime veya neye göre 300 cc'ye küçük derler anlamış değilim :) Ben güzelden yanayım, güzelse olay bitmiştir. :13:

Oralet fotolara bayildim. Var miydi senin gögsün önceden? Kas altina kondu benimki. İnsanlarin yorumlarini okumaktan ne istedigimi unuttum. Ben de memnun olamicam die korku sardi. Cok kücülüo fln demiş herkes..

Oralet fotolara bayildim. Var miydi senin gögsün önceden? Kas altina kondu benimki. İnsanlarin yorumlarini okumaktan ne istedigimi unuttum. Ben de memnun olamicam die korku sardi. Cok kücülüo fln demiş herkes..

Benim öncesinde az biraz dokum vardı bu da etkiliyor tabi. Ama göğüs denecek kadar ortada bir şey yoktu. Sıkılarakta olsa yine yazıyorum yarım limonun yarısı kadar yani çeyrek limon kadar bir sey vardı..
Canım sen insanların yorumlarına değil aynaya bak. Yazılanlara kalsa şu görüntüyle bende mutsuz olmalıydım

Aslında A-Z değerlendirmek lazım bu durumu. Ezbere konuşanlara bakma sen kime veya neye göre 300 cc'ye küçük derler anlamış değilim :) Ben güzelden yanayım, güzelse olay bitmiştir. :13:

buna kesinlikle katılıyorum işte. sahip olmak istediğin ölçü kafamda yavaş yavaş şekillenmeye başladı. zayıf olduğum için zaten 300cc üzeri düşünmüyordum, seninkilere benzeyecekse doğru karar veriyorum demektir :)

:) Canım bu kıyafet almak gibi. Birinin üzerinde gördüğün senin üzerinde nasıl durur bilemiyorsun.
O yüzden bu kararı en iyinin nasıl duracağını yine doktora bırakmak kalıyor
Doktorunun sana gösterdiği resimlerden yola çıkıp şu görüntüyü benim bedenimde yakalayacağınız bir protez istiyorum dersin. Olur biter :))
Hadi bakalım göster enerjini

oraletcim 18 nisanda burun ameliyatı olucam barış beye.ama silikonda yaptırmak istiyorum acaba ikisini birden yapa mı?? bide sana özelden msj atmıştım senin burnunuda kapalı ameliyatlamı yapmıştı??

oraletcim 18 nisanda burun ameliyatı olucam barış beye.ama silikonda yaptırmak istiyorum acaba ikisini birden yapa mı?? bide sana özelden msj atmıştım senin burnunuda kapalı ameliyatlamı yapmıştı??

Selam guloya :)

Eğer burnun zor değilse iki ameliyatı birlikte yapabilir. Ama bunu konuşman lazım. Ben mesela kendi burnumu kolay sanırdım 5,5-6 saate yakın sürdü.. Yani iki ameliyatı aynı anda talep etmemiştim zaten Barış Bey bana zor bir burnun var demişti.. Sen ameliyat öncesi görüş mutlaka göğüs konusunda fikir birliğine varırsanız iki ameliyat gayet tabi bir arada olur :)
Benim gibi zor bir burnun varsa eğer önermeyecektir..
Benim burnum kapalı teknikle yapıldı. Zaten artık en tercih edilen yöntem bu. Benim çevremdeki insanlarda açıktan ziyade kapalı yapan doktor araştırıyorlar. Bu konuda için rahat olsun. Emin ellerdesin :))
Ama göğüs konusunu gitmeden görüşmeye konuşalım. :)

burun ameliyatın 3 saat sürer demişti.zor mu benim burnum dediğimde yok dedi.konuşalım cnm.çok heyecalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…