hmm bende tatilde bursadan memleketime gidiyorum
ay koptum ya oje olayınaa..bende direk neden acaba ne alaka olmuştum:))
görüşemezsek sana şimdiden geçmiş olsun Altıncım..ama takipteyim siteye bayılıryorum:)
oralet poisa harikasınız sizler yaa:))
görüşemezsek sana şimdiden geçmiş olsun Altıncım..ama takipteyim siteye bayılıryorum:)
2 hafta sonra bugün ameliyat oluyoruuuuuum
Fıstık, hadi artık sen de ameliyatını ol da senin de sayfana yazalım ,senin de resimlerine hayran kalalım... : )
ve bu arada Oralet'in bilgi akışına kimse yetişemez,eline kimse su dökemez, ne kadar açık ve net öle değil mi... canım tatlı Oralet'im benim..
canım benim inşallahh yaa en kısa zamanda:))
bende hayran kalmak istiyorum kendim:))
bu arada oralet süper gercekten inanılmaz aydınlatıcı sabırlı,süpperr
sende öylesin ama seninde hakkını yemesin kimse:)) iyiki varsınız kısçeler..
seni şımarık seni :))) walla ben seni ameliyat olmuş (hayırlıysa inşallah ol da) böyle sayfanda yazılar yazarken resimlerini koyduğunda filan hiç düşünemiyorum he.... artık havandan geçilmez senin...p
ama sen de haklısın arkadaş, hem Barış Çakır'a ameliyat oluyorsun hem de ağrısız sızısız oluyorsun, ee daha ne olsun...)
seni şımarık seni :))) walla ben seni ameliyat olmuş (hayırlıysa inşallah ol da) böyle sayfanda yazılar yazarken resimlerini koyduğunda filan hiç düşünemiyorum he.... artık havandan geçilmez senin...p
ama sen de haklısın arkadaş, hem Barış Çakır'a ameliyat oluyorsun hem de ağrısız sızısız oluyorsun, ee daha ne olsun...)
canım benim inşallahh yaa en kısa zamanda:))
bende hayran kalmak istiyorum kendim:))
bu arada oralet süper gercekten inanılmaz aydınlatıcı sabırlı,süpperr
sende öylesin ama seninde hakkını yemesin kimse:)) iyiki varsınız kısçeler..
Hayırlısıyla en güzeli en havalısı senin olsun canım :)
Naçizane elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum, hepi topu iki ameliyat geçirdim ama bunlardan benim için yeri apayrı olan göğüs ameliyatı.
Geçen sene bu zamanlar doktorumla görüşeli bir kaç gün olmuş ameliyat günümü almış bekliyordum. KK dan habersiz. Keşke o zamanlar bu siteyi keşfedip ameliyat heyecanımı paylaşabilseymişim :)
Burada hayata en önemlisi biz kadınlara özel konuları hiç tanımadığımız kişilere bir solukta yazıyoruz.
Bu siteyi bu yüzden seviyorum. İyiki kadınız yahu :)
kesinlikle haklısın Oraletim, normalde olsa, kimseye bu kadar açıklama yapmam,kimseyle de bu kadar özelimi paylaşmam ki, bu kadar mutlu olduğum bu konuyu annem ve eşimden başka bir allahın kulu dahi bilmiyor, ve tabii sizler.. (sizleri ayrı tutuyorum, sizi KK meleklerinden sayıyorum da) ama burda insan anlatıyor paylaşıyor dökülüyor saçılıyor ve resimlerini bile paylaşıyor... :)))
başkalarının da mutlu olduğunu görmek hoşuna gidiyor...
merhaba, önerebileceğin bir doktor var mı? Bende araştırıyorum :)
Merhaba, önerebileceğin bir doktor var mı? Bende araştırıyorum :)
selam kizlar. Gec dondum biliyorum bir gittim pir gittim biliyorum. Amaaa biliyorum ki oralet ve poisa beni temsilen (cunku beni bire bir gorup gidisatimi bilenler) tum detaylari aktardi :) gayet mutlu mesut huzurlu gunler geciriyorum. Ertelemenin alemi yok kizlar. Uzun uzun dusunmeler nasil olur demeler stresler gereksiz. Ameliyat sonuc itibari ile ilk 3 gun zorluk olabilir, yumusama olana kadar rahatsizlik hissedilebilir ama ennn kotu ihtimalle 3 hafta surer. 3 hafta icin bu dusunceden vazgecmeye aylarca dusunmeye degmez. Onemli olan iyi bir doktor (orn; baris cakir) ve iyi bir zaman (kis aylari daha makbul) darisi basiniza simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?