kızlar gözümüz aydın dedik dedik en sonunda getirdik oraletitekrar hoşgeldin Oralet
Hoşbuldum ne mutlu bana ki nemutlubana yazmış :))
Tanıştığımıza çook memnun oldum canım :)
Önemli olan hangi doktora ameliyat olduğun değil önemli olan bu ortak mutluluğu yakalayabilmek. Yaşamadan insan bu mutluluğu anlayamıyor çünkü. :)
24 Ekime bir şey kalmamış yahuu şimdiden senin için en şatafatlısını en harikasını dilerim ki Naci Bey fasya altı yapacağı için ayrıca mutlu oldum.
Emin ol sonucun güzel olur ve keyifle taşırsın göğüslerini.
Son yorumlarına da ayrıca gerçekten memnun oldum yola birlikte çıkmışız madem senin bu mutluluğu tatman lazım ne mutlu banaa demen lazım :))
Sürecinle ilgili görüşelim yine. Subfasyal benim alanım :)
Son eklediğin fotoğraflara bayıldımmmm, burdan da bir maşallah diyeyim dedim canım, gerçi yakından daha da güzeller :)
Oralet merhaba,
Adını forumda çoook duymuştm :) Sen de Barış Bey'e ameliyat olanlardansın..ameliyatın üstünden de baya zaman geçmiş, yaşadığın herhangi bir problem oldu mu? bir de barış bey bana en fazla 250cc, belki ameliyat sırasında denenirse 280cc (ki büyük olacağını tavsiye etmediğini söyledi) boyutlarından bahsetti..
sen 290cc den memnun musun boyut olarak, bir de göğüs altı ölçün nedir? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da :))
Selam canım :)
Beni buralarda çok tanırlar eskilerdenim malum :)
Ben Barış Bey'e 2010 Şubatında ameliyat oldum 290 cc yüksek profil takmıştı bana seneler itibarı ile iyi ki yaptırmışım cuk diyorum :))) Resimlerimi görebilirsin. Bünyeden bünyeye değişir sadece meme altı boyutunla değil boy, kilo, omuz genişliğin, göğüs kafesi genişliğin derinin esnekliği her şey etkiler bir de bir cc başkasında durduğu gibi asla ve asla sen de aynı şekilde durmaz. Burada öncelikle anlaşmaya varmış olalım
Benim resimlerime bakarsan son tatil resimlerimi de koymuştum. Ben Barış Bey'e kontrole gittiğimde bana 270-290-340 gibi cc ler önermişti ( son cc afaki yazıyorum anımsayamadım afaki yazıyorum)
Çamaşırımın içine koyduk en küçüğünü hemen eledik burada sadece protez nasıl duruyor diye bakmıyor göğüs hizasına göre çeperinde taşma var mı buna da bakıyor. Nihayetinde sığmayıp koltuk altından taşan bir göğüs istemeyiz. İsteyenler oluyor istisnaları geçiyorum onlar alanım dışı)
Her neyse bana 290-340 tercihimi bıraktı istersem ptorezleri alıp evde deneme yapabileceğimi bile söylemişti ki ilk görüşmemdi. Ben ameliyat anına kadar çok gitgel yaşadım. Ama 290 cc çevremin, ailemin, arkadaşlarımın ve fotoğraflara göre beğeniliyor yahuu. Bu konuda sanırım alçak gönüllü olamayacağım :))
340 olsa mıydı diye düşünmüyorum nihayetinde 34 bedenim S beden çoğu zaman göğüs farkıyla zorlayıp M ye geçirtiyor L beden de giyemem yani o da ayrı bir moral bozukluğu olur.
Sonuç olarak ben genişlemek değil göğüslerimi büyütmek istedim. Amacıma ulaştım memnunum fiziğimi tamamlamış oldu
Son olarak kesinlikle cc lerimden kesinlikle çok memnunum.
280 cc eğer olacak gibiyse denesin ameliyat sonrasında fazla gerginlikten dolayı ilk gün acaba mı diyebilirsin belki ama ikinci gün bu hissiyatta geçer. Şimdi kulağa küçük cc gibi geliyor ama minyonsan eğer uygunda durabilir. Benim bu oran olan son tanıdığım Barış Bey'in asistanı Sevin Hanım. Ona ben mesela 280 cc daha gösterişli olur demiştim ama o gerekli denemeleri yaptım benim cc 220 en fazla 230 cc diyordu Barış Bey ona 250 cc taktı. Sorarsan bu detayları da anlatır zaten.
Ne diyeyim hayırlısı olsun gelişmelerden haberdar et yine beni :)
Oralet merhaba,
Adını forumda çoook duymuştm :) Sen de Barış Bey'e ameliyat olanlardansın..ameliyatın üstünden de baya zaman geçmiş, yaşadığın herhangi bir problem oldu mu? bir de barış bey bana en fazla 250cc, belki ameliyat sırasında denenirse 280cc (ki büyük olacağını tavsiye etmediğini söyledi) boyutlarından bahsetti..
sen 290cc den memnun musun boyut olarak, bir de göğüs altı ölçün nedir? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da :))
mrb canım bnde inş yakında memeliler kervanına katılcam hatta karar vereblrsem 2 doktor arasında haftaya ameliyatım var!bnm boyum 156 kilom 45 omuzlarım dar göğüs altı çevrem 68 bnada doktorlar 200-250 arası ddler bazn kafama çok takılıo küçükmü olur diye ama demekki vücuduma böyle uygun
Canımm haftaya mı?? Oooo bizden önce olacaksın desene. Sende minyonsun o yüzden 250 iyi olur gibi geliyor. Banada 275 bir gögüse diğeri 300 dediler. Hatta zühtü bey ilk önce 250-275 demişti. Ben kçük olmasın diyince 300 denerim dedimrb canım bnde inş yakında memeliler kervanına katılcam hatta karar vereblrsem 2 doktor arasında haftaya ameliyatım var!bnm boyum 156 kilom 45 omuzlarım dar göğüs altı çevrem 68 bnada doktorlar 200-250 arası ddler bazn kafama çok takılıo küçükmü olur diye ama demekki vücuduma böyle uygun
ben mesela bugün Naci Bey ile görüştüm o da 280-330cc arası istediğim herhangi bir boyut olabilecegini soyledi..iki doktor da yaklaşık aynı ölçüleri verdiyse bence kafana çok takma.. demekki vücuduna gerçekten uygun olan boyutlar bunlar
canım dok ölçtüyse doğrudur bende 1.60 boy 48 kilodayım ölçüm 250cc çıkmıştı büyük istediğim için 275cc taktı bana yine küçük gibi geldi ama şimdi bakıyorum bu arada 1ay geçti ödemler indi şekil almaya başladı gayet iyi küçük gibi gelsede bana halen ...sütyensiz bile dışardan büyük duruyor omuzlarda darsa normal ölçü fazlası çok büyük duracak
Canımm haftaya mı?? Oooo bizden önce olacaksın desene. Sende minyonsun o yüzden 250 iyi olur gibi geliyor. Banada 275 bir gögüse diğeri 300 dediler. Hatta zühtü bey ilk önce 250-275 demişti. Ben kçük olmasın diyince 300 denerim dedi
mrb canım bnde inş yakında memeliler kervanına katılcam hatta karar vereblrsem 2 doktor arasında haftaya ameliyatım var!bnm boyum 156 kilom 45 omuzlarım dar göğüs altı çevrem 68 bnada doktorlar 200-250 arası ddler bazn kafama çok takılıo küçükmü olur diye ama demekki vücuduma böyle uygun
ameliyatlarımızı olalım ankaralı cicisler olarak toplasalım ne dersiniz
Toplanalım, toplanalım süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?