Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Ben de çok memnun oldum tanıştığımıza oraletcim.
Gelişmelerle hep karşınızda olacağım, az kaldıııııııııı
Sürecimle ilgili memnuniyetle konuşalım canım.

Son eklediğin fotoğraflara bayıldımmmm, burdan da bir maşallah diyeyim dedim canım, gerçi yakından daha da güzeller :)

oraletim bu arada sana burnuşumun son hallerini gönderdim mailine bakarsın olur mu :)

Oralet merhaba,
Adını forumda çoook duymuştm :) Sen de Barış Bey'e ameliyat olanlardansın..ameliyatın üstünden de baya zaman geçmiş, yaşadığın herhangi bir problem oldu mu? bir de barış bey bana en fazla 250cc, belki ameliyat sırasında denenirse 280cc (ki büyük olacağını tavsiye etmediğini söyledi) boyutlarından bahsetti..
sen 290cc den memnun musun boyut olarak, bir de göğüs altı ölçün nedir? kendimle kıyaslamaya çalışıyorum da :))

Selam canım :)

Beni buralarda çok tanırlar eskilerdenim malum :)

Ben Barış Bey'e 2010 Şubatında ameliyat oldum 290 cc yüksek profil takmıştı bana seneler itibarı ile iyi ki yaptırmışım cuk diyorum :))) Resimlerimi görebilirsin. Bünyeden bünyeye değişir sadece meme altı boyutunla değil boy, kilo, omuz genişliğin, göğüs kafesi genişliğin derinin esnekliği her şey etkiler bir de bir cc başkasında durduğu gibi asla ve asla sen de aynı şekilde durmaz. Burada öncelikle anlaşmaya varmış olalım

Benim resimlerime bakarsan son tatil resimlerimi de koymuştum. Ben Barış Bey'e kontrole gittiğimde bana 270-290-340 gibi cc ler önermişti ( son cc afaki yazıyorum anımsayamadım afaki yazıyorum)

Çamaşırımın içine koyduk en küçüğünü hemen eledik burada sadece protez nasıl duruyor diye bakmıyor göğüs hizasına göre çeperinde taşma var mı buna da bakıyor. Nihayetinde sığmayıp koltuk altından taşan bir göğüs istemeyiz. İsteyenler oluyor istisnaları geçiyorum onlar alanım dışı )

Her neyse bana 290-340 tercihimi bıraktı istersem ptorezleri alıp evde deneme yapabileceğimi bile söylemişti ki ilk görüşmemdi. Ben ameliyat anına kadar çok gitgel yaşadım. Ama 290 cc çevremin, ailemin, arkadaşlarımın ve fotoğraflara göre beğeniliyor yahuu. Bu konuda sanırım alçak gönüllü olamayacağım :))

340 olsa mıydı diye düşünmüyorum nihayetinde 34 bedenim S beden çoğu zaman göğüs farkıyla zorlayıp M ye geçirtiyor L beden de giyemem yani o da ayrı bir moral bozukluğu olur.

Sonuç olarak ben genişlemek değil göğüslerimi büyütmek istedim. Amacıma ulaştım memnunum fiziğimi tamamlamış oldu

Son olarak kesinlikle cc lerimden kesinlikle çok memnunum.

280 cc eğer olacak gibiyse denesin ameliyat sonrasında fazla gerginlikten dolayı ilk gün acaba mı diyebilirsin belki ama ikinci gün bu hissiyatta geçer. Şimdi kulağa küçük cc gibi geliyor ama minyonsan eğer uygunda durabilir. Benim bu oran olan son tanıdığım Barış Bey'in asistanı Sevin Hanım. Ona ben mesela 280 cc daha gösterişli olur demiştim ama o gerekli denemeleri yaptım benim cc 220 en fazla 230 cc diyordu Barış Bey ona 250 cc taktı. Sorarsan bu detayları da anlatır zaten.

Ne diyeyim hayırlısı olsun gelişmelerden haberdar et yine beni :)

canım beni eklermısın bende dusunuyorum ama bırazda korkuyorum resımlerinz varsa banada mail atrmsn

Ay ne kadar güzel detaylı yazmışsın canım çok teşekkür ederiiiim :) benim boyum 1.72 kilom da 52 yani zayıfım..evet Sevin Hanım'da yanımızdaydı görüşmede ve gaaayet dolgun duruyordu 250cc :) Valla kanım ısındı kendisine baya, bugün de Naci Bey ile görüşmem var onun düşüncelerini de merak ediyorum özellikle boyut hakkında..

kas zarı altı poisa ve bademin sonuçlarını gördüm ikisi de Barış Bey'in hastaları, açıkçası bayıldımmmmm :) arkadaşlık isteği gönderdim sakıncası yoksa senin resimlerini de görmek isterim :)

mrb canım bnde inş yakında memeliler kervanına katılcam hatta karar vereblrsem 2 doktor arasında haftaya ameliyatım var!bnm boyum 156 kilom 45 omuzlarım dar göğüs altı çevrem 68 bnada doktorlar 200-250 arası ddler bazn kafama çok takılıo küçükmü olur diye ama demekki vücuduma böyle uygun

Son düzenleme:

ben mesela bugün Naci Bey ile görüştüm o da 280-330cc arası istediğim herhangi bir boyut olabilecegini soyledi..iki doktor da yaklaşık aynı ölçüleri verdiyse bence kafana çok takma.. demekki vücuduna gerçekten uygun olan boyutlar bunlar

canım dok ölçtüyse doğrudur bende 1.60 boy 48 kilodayım ölçüm 250cc çıkmıştı büyük istediğim için 275cc taktı bana yine küçük gibi geldi ama şimdi bakıyorum bu arada 1ay geçti ödemler indi şekil almaya başladı gayet iyi küçük gibi gelsede bana halen ...sütyensiz bile dışardan büyük duruyor omuzlarda darsa normal ölçü fazlası çok büyük duracak

Canımm haftaya mı?? Oooo bizden önce olacaksın desene. Sende minyonsun o yüzden 250 iyi olur gibi geliyor. Banada 275 bir gögüse diğeri 300 dediler. Hatta zühtü bey ilk önce 250-275 demişti. Ben kçük olmasın diyince 300 denerim dedi

haklısın canım 2 değil 4 doktorda 250 civarında olur dedi o yüzden çok takmamaya çalışıyorum :)

yani 4 doktorda o civarda dedi canım bakalım artık inş memnun olurum boyutundan,yinede doktora büyük istyrm dicem olabilceklerin içinden büyüğünü taksın :):)

:) ah bu doktorlar illa söylemek gerekiyor

Canım, sen haftaya ameliyat olmaya karar bile vermişsin, çok sevindim senin adına, hadi hayırlısı
200-250 cc lerden bahsediyosun ama hangi yöntemle koncak protez onu söylememişsin; protezin büyük-küçük görünmesinde yönteminde payı var.
Doktor seçimini yaptın mı peki?
Bende 275 cc, dual plan ile kullanıldı; 33 gün felan oldu ameliyat olalı; konuşmuştuk detayları seninle biliyosun. Minyon tipli olduğum için hiç öle küçük durmuyo(tabi bu da göreceli bi kavram).
Sen küçük olmasından kaygılandığını da belirtirsen doktora, eminim olabilecek max. limit neyse senin fizigin için onu yapmaya çalışacaktır.

Ameliyat öncesi tüm detayları bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…