Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
Merhaba bende silikon taktırmak istiyorum.ve barış beye gitmeyi düşünüyorum.mümkünse resimlerini görebilirmiyim.
oraletin forumdan uzaklaşmasının nedenleri Onu tanımama yetti neredeyse. kaçış değil yaptığı aslında. emeklerinin ben de farkındayım. burada olmasa da gerçek hayatta insanlar için uğraştığını düşünüyorum. burada olması bizi mutlu ederdi, o ayrı konu.
insanlık adına emekçi olan herkesin yolu açık olsun!
Gerçekten uzaktan da olsa hala çok kişiye faydası dokunuyor benim ameliyatımda yanıma gelip kaç saat kaldı ve beni öyle rahatlattı ki anlattıklarıyla, ilgi alakası zaten muazzam bir sürü de bitki getirmişti ödemlerimi daha çok atayım diye kendi evi de istanbulun bir ucunda ama beni yine de yalnız bırakmadı sağolsun.
oraletim bitanemdir canım arkadaşım benim.. o yoğun çalışma temposunun içinde bile bana yetiştiği günler çok olmuştur daha 2 gün önce beni önemli bir sorundan kurtardı candır o
hosgeldin oralet :) sen beni tanımıyorsun ama ben seni yazılarından tanıyorum gelmene sevindim
hoşbuldum tatlım ben seni hatırlıyorum :)) başka bir profil resmin vardı söyle bakalım ameliyatını oldun mu naptın sen :)) Süreç hakkında bilgi vereyim. Kendimi yeni atanmış öğretmen gibi hissediyorum. Haydi herkes derse :))))
yok canım hala arastırıyorum. olsam mı olmasam mı derken artık kafaya koydum doktor isimlerini belirliyorum. önümüzdeki hafta dokları arayıp randevu işlerini halledecem. insallah yeni yıla güzel bir baslangıc yaparımmmm
Oraletin foruma dönmesi için bir kampanya falan mı başlatsak acaba :) Oraleeeeetetttttttt yahu dönsene foruma arkadaşım, forumun senin yazdıklarını yazacaklarına ihtiyacı var.
oraletin forumdan uzaklaşmasının nedenleri Onu tanımama yetti neredeyse. kaçış değil yaptığı aslında. emeklerinin ben de farkındayım. burada olmasa da gerçek hayatta insanlar için uğraştığını düşünüyorum. burada olması bizi mutlu ederdi, o ayrı konu.
insanlık adına emekçi olan herkesin yolu açık olsun!
Selam kızlarr :)))
4.denememde siteye giriş şifremi hatırladım uzun zamandır girmeyince böyle oluyor. Ben ameliyat öncesinden çok insanlar olsun sonraki süreci anlatayım istiyorum bu sebeple burada haliyle ameliyat olup bilgisel donanıma sahip çokça hatun bulunduğundan uğrayıp yazma ihtiyacı hissetmemiştim ama sayfalarca yazılmış çoğunu okuyamadım kusuruma bakmayın, son iki sayfamı okuyup yazmak istedim.
Neden yazmıyorsun sorularına cevap olarak kısaca burada ameliyat olup sonrasında abartıp doktorunun asistanıymışçasına ticari kaygı güdülerek!! hasta toplamaya çalışan kişiler mevcut bana veya doktoruma karşı bir tavır halinde olan insanlar mevcut!! ben ne ticari kaygı güden tarafta olmayı seçtim ne de o kişilerden biri olarak anılmak..
Bu sebeple kendi hür irademle buradan uzaklaşmayı seçtim. Ama burayı çok seviyorum. Çok güzel pırıl pırıl insanlarla tanıştım şahane arkadaşlıklar kurdum gerçek hayatta görüştüğüm insanları Kadınlar Kulübüne borçluyum.
Şimdi yazılanları okuyamadığım için kendimi affettirme adına biriken bütün arkadaşlık tekliflerini kabul ettim :)
Bunun dışında gerçekten iyi araştırıp bu ameliyatı oluyorsunuz sonrasında zaten çiçek gibi açılıp saçılıyorsunuz :)
Yani işin özeti çok basit aslında.
Bu bir sinyaldir her an buraya dönüş yapabilirim :))) Beni tanıyanlar tanıdı fazlasıyla burada olmadığım dönem bolca tatil yapıp keyfime baktım ki facebook-twitter-instegram üzerinden reimlerimi canlı olarak beni görmüş kişiler mevcut gönül rahatlığıyla yazabilirim.
Özellikle ameliyat olacak kişilerden ricam doktorunuzla hemfikir olun, bir başkasının zevkinden çok kendi isteğinize odaklanın. Bu site yazılanlar, resimler size fikir versin.
Oralet'ten Sevgilerle..
Oralet merhaba, hoşgeldin. Sen beni tanımazsın yenilerdenim ama ben seni çok iyi tanıyorum artık, konularını yorumlarını yalayıp yuttum diyebilirim :)
Senin memnuniyetinden o kadar etkilendim ki bu sürece ilk başladığımda aklımda hep Barış Çakır vardı.
Ama sonra farklı şeyler deneyimledim ve farklı kararlar aldım, 24 Ekim'de Naci Çelik'e fasya altı ameliyatı oluyorum.
Resimlerine baktım, gözüm gönlüm açıldı. Umarım ben de böyle güzel sonuçlarla aranıza katılacağım.
Seni burda görmek mutlu etti beni, bu yola ilk senin konunla baş koyduğum için belki de, sanki uzun zamandır görüşemediğim eski bir dostumu görmüş gibi hissediyorum kendimi.
Kendine iyi bak, arada uğra buralara, yenilerin eskilere denemyimlerine çok ihtiyacı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?