Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

kesinlikle önden en alt tarafa kadar düğmeli pijama al. şimdiden araştır, ben istediğim gibi bir modeli zor buldum. pamuklu ve biraz da bol model almanı öneririm. kol kısmı da genişce olanılardan hatta. gömlek kumaşı gibi sert değil de, daha dökümlü kumaşlardan işte. bir de kolsuz bulursan ondan da al. şahsen ben öyle yapacağım. bir de kolayca giyip çıkartabileceğin pijama altın olsun.

kızlar ben gecen yıl aylarca bu konuyu arastırdım ve koltuk altından olucam dıye takıntı yapmıstım,istanbulda sdce bır kısı bulabıldım,zekerıya kul bey,onunla da gorusmeye gıttıgımde hıc tatmın olamadım....ıyı bır doktor ancak o bıle koltuk altı cok tavsıye etmıyor gıbıydi( ki bana bu amelıyatı en cok yapan kısı oldugunu soyledı) aradan bır yıl gectı ve ben herseyı unuttum adeta...sımdı sıfırdan arastırma yapıyorum.....oncelıklı olarak ıkı sorum olacak,yardım edersenız cok sevınırım

1.ameliyat ızıni gun be gun merak edıyorum,önce nasıl ,1 ay sonra nasıl,kac ay sonra siliklesıyor ? ( yeni bir erkek arkadasım var ve 3 ay yurt dısında olacak,ona hemen soylemek ıstemıyorum amelıyat oldugumu,yanı tabıkı soylıcem ancak o ız nasıl gozukuo o kadar merak edıyorumkı anlatamam)

2.Barıs cakır beyefendı 2012 tarihiyle meme buyultme amelıyatını ne kadara yapıyor?

Canım ben meme altından ve Barış ÇAKIR a ameliyat olan biri olarak kendi sürecimden bahsedeyim sana..İzler ilk başta oluyor tabi ki meme altından 3 4 cm lik bir iz ama benim ilk aylarda bile dikkatli bakmadıkça belli olmayacak şekilde inci bir çizgi halindeydi şuanda öyleler iz fotoğrafı gösterdiklerim buna mı iz diyorsun diyorlar hatta o kadar yani

Barış beyin şuanki fiyatı 7500-8000 tl..ben 7 ay önce 6500 liraya olmuştum ameliyatımı..Neyi merak edersen sorabilirsin.

mrb arkadaslar ben yeniyim ve arkadasım yok ekleyın lütfen.önceki şifremi unuttum yeni den üye olmak zorunda kaldım.teşekkür ederim.

mrb arkadaslar ben yeniyim ve arkadasım yok ekleyın lütfen.önceki şifremi unuttum yeni den üye olmak zorunda kaldım.teşekkür ederim.

Selam kızlar en son sayfa kaçta kaldığımı hatırlamıyorum kaldığım yerden mi devam etsem :)))

Arkadaşlar iki yılı devirmiş bir hatun olarak şunu söyleyebilirim ki çok değişiyor özellikle göğüs arası benim iyiydi ama şu an daha da yakın. Hayat güzel, havalar güzel, göğüslerimiz var ee haliyle biz güzeliz :)))

Herkese bol güneşli, göğüslü günler

canım hoşgeldin yahu

bende aranıza katılıyorum nihayet :) heyecandan mutluluktan ölmak üzereyimmmm... daha önce peridrol adı ıle buradaydım ama şifremi unuttum yeniden uye oldum. oralet arzum ank 32 ve birçok kişi de eklı ıdım ama şimdi hiç arkadasım yok lütfen ekleyin beni. şimdi ameliyatımdan bahsedeyım tekrar.çok araştırma yaptım burdakı arkadasların deneyımlerini okudum.oraletcim seni ve dila yı özellikle :9
çok yardımınız oldu bu konuda bana.yarın akşam mecidiyeköy çevre hastanesinde İLKAY HÜTHÜT yapacak ameliyatımı :) uzun yıllardır kurduğum hayalim gerçek olacak.kızlar ekleyın benı sizin fotoları görmek istiyorum.ameliyattan sonra yazacağım yıne çok öpüyorum hepinizi iyi dileklerinizi eksik etmeyin lütfen :))))

Hadi hayırlı uğurlu olsun polomacım :)) Bayrak taşıma görevini devralacaksın :)) Dr. İlkay Bey'in şimdiden eline koluna sağlık diyorum :)

Hayallerini gerçekleştirmek yarın kadar yakın :)))))))))))

Çok öptüm can'ı gönülden en güzelini diliyorum senin için. Hadi bakalım göster enerjini

canım benım çok teşekkür edrim.. eklersen sevinirim öptümm.

Seni forumda görmek ne büyük lütuf artık,farkında mısın?
Yapma bunu bizeeee noluuuuur

Yeniden aramızda ol ki başka başka bir sürü ameliyat olmak isteyen hatun senden ve güzzzzzzel resimlerinden feyz alsın

ben de öyle diyorum amaa gelmiyor ki hatun foruma, ne yapsak ki poisacım ya oraleti foruma döndürmek için

ben de öyle diyorum amaa gelmiyor ki hatun foruma, ne yapsak ki poisacım ya oraleti foruma döndürmek için

Merhaba kadınlar kulübüne üye olduğumdan beri senin konularını takip ediyorum.bende silikon yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım hem doktor konusunda hem fiyat konusunda yazılarından takip ettiğim kadarıyla sen baya araştırmışsın.mümkünse eğer resimlerini görebilirmiyim.

canım oralet maalesef artık foruma pek uğamıyor, gel diyoruz ama gelmiyor..

selam oralet :) bende barış çakıra ameliyat olucam sen boyuttan memnunmusun? Barış Çakır çok büyük yapmıyor genelde.

selam oralet :) bende barış çakıra ameliyat olucam sen boyuttan memnunmusun? Barış Çakır çok büyük yapmıyor genelde.

yazılanları okumuşsundur. oralet foruma uğramıyormuş. burcu var barış çakıra ameliyat olan. bugün burun ameliyatı olacaktı. uygun olduğunda foruma girer, istersen sen şimdiden konusuna yaz sormak istediklerini.

evet barış bey hakkında merak ettiklerinizi bana sorabilrisniz yavrlar, dün oraletin yüzüne de söyledim gir foruma diye ama girmek istemiyor onu temsilen ben varım hehe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…