kas altimi kas ustu mu onu bizler bilemeyiz. hangisinin sana uygun olacagini doktor soyleyecektir ki sana kas alti onerilmis. bende kas alti oldum gayet normal meme canim hic endisen olmasinmrb. kas altı tekniği mi daha iyidir kas üstü tekniği mi? kas altında olunca taş gibi bir şey olmuyor mu? normal meme gibi olmayabilir belki. kasaltı tekniğiyle ameliyat olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. bana doktor kas altı tekniği yaparız dedi.
ben high profil yaptırmakta kararsızım, portalak gıbı duran o muymus..ozmn onu yaptırmayayım..ben dual plan dusunuyorum, ama kaburgam yanı gogsumun ustu -kemık olan yer- kalkık galıba damla olacak bana..
bende de asimetri var..gecmıs olsun sıze..sızın oncekı ve sonrakı cup olcunuz kac?
benimde higt profil canim korkma portakal gibi durmuyoristersen ekleyim seni foto bak fikir olur sana
canım normal sütyen 90 beden giyiyorum artık ama kesinlikle büyük ve rahatsızlık verici değil çok güzel oldu. mentor marka moderate benimki. söylediğinizi bilmiyorum. ama doğal duruyor dolgulu 80 giyiyordum eskiden.
canım ben de portakal gibi durur diye high profil istemiyordum ameliyattan önce ama doktorum beni high profile ikna etti. ameliyattan hemen sonra bile top görüntü olmadı. bence bu konuda doktoruna güven, herkes için aynı teknik uygun olmadığı gibi her high profil portakal gibi durur, yada her anatomik daha doğal sonuç verecek diye bir şey yokmuş. benim 25 gün oldu, 1-2 gün içinde resimleri yenilicem, mesaj atarım sana bakarsın.
aaa ben bunu bılmıyodum.. ama herhalde amelıyattan cıkar cıkmaz degıldır dı mı yanı bıkac gun sonra falandır?
canım yüzüstü 10 15 günden sonra yatılabilir
alexuscum, senın amelıyatını konusmustuk ama bırcok kısıye nasıl yontemle-sılıkon vs. sordugumdan unutmusum senınkını...dogru senınde high profildi ve gayet dogal duruyor...hımm evet anlasıldı durum..bı gelseydım ıstanbula da muayene olsaydım bıran once..sımdı herseye aklımdan karar verıyorum bı dr gorusu lazım, neyse oda olucak az kaldı..
10 15 gun ıyı yanı kısa bır sure bence..guzel guzel benım bu amelıyattan korkum gıderek azalıyor hadı hayırlısı
ben baya bir sigara bağımlısıyım. anestesiden sonra uyanamama riski artıyormuş. sigara bağımlısı olup ameliyat olan var mıydı aranızda?
Arkadaşlar ben de göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Daha önce bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar hastaneye yanınızda neler götürdünüz? Önden düğmeli gecelik mi yoksa pijamamı ya da başka neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?