Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Ben çok eskiden bu konuya yazmıştım baktım hala konu duruyor. Benim mayısta 2 yıl dolacak. Sanki göğüslerim benim kendimin ve de dokununca bile bendeki silikonlar belli olmuyor. Keşke daha önce yaptrsaydım diyorum. Herkese başarılı ameliyatlar...

kas altimi kas ustu mu onu bizler bilemeyiz. hangisinin sana uygun olacagini doktor soyleyecektir ki sana kas alti onerilmis. bende kas alti oldum gayet normal meme canim hic endisen olmasin

ben high profil yaptırmakta kararsızım, portalak gıbı duran o muymus..ozmn onu yaptırmayayım..ben dual plan dusunuyorum, ama kaburgam yanı gogsumun ustu -kemık olan yer- kalkık galıba damla olacak bana..

benimde higt profil canim korkma portakal gibi durmuyoristersen ekleyim seni foto bak fikir olur sana

bende de asimetri var..gecmıs olsun sıze..sızın oncekı ve sonrakı cup olcunuz kac?

canım normal sütyen 90 beden giyiyorum artık ama kesinlikle büyük ve rahatsızlık verici değil çok güzel oldu. mentor marka moderate benimki. söylediğinizi bilmiyorum. ama doğal duruyor dolgulu 80 giyiyordum eskiden.

benimde higt profil canim korkma portakal gibi durmuyoristersen ekleyim seni foto bak fikir olur sana

ekledım bende evet duzgun ve dogal..ıyıymıs hight profil peki yukseklıgı 7cm mi? bırde sızın oncekı cup olcunuz kactı sonra kac oldu? ben 75 b cup'ım ama "b" grubu "a" ya yakın sınırda, ben sonra "d" olsun ıstıyorum..

alexuscum, senın amelıyatını konusmustuk ama bırcok kısıye nasıl yontemle-sılıkon vs. sordugumdan unutmusum senınkını...dogru senınde high profildi ve gayet dogal duruyor...hımm evet anlasıldı durum..bı gelseydım ıstanbula da muayene olsaydım bıran once..sımdı herseye aklımdan karar verıyorum bı dr gorusu lazım, neyse oda olucak az kaldı..

Eger ust tarafta meme dokusu yoksa ve damla takilacakksa High profil olmali diye dusunuyorum ..Benimde oyle yapildi..Gayet dogal duruyor,high profil olmasaydi damla olmasindan dolayi ust dolgun durmazdi...

merak etme canım, hepimiz aynı aşamalardan geçtik, kafamız karıştı, yöntemi tutturduk profili tutturamadık, profili tutturduk büyüklüğünü tutturamadık vs
nihayetinde burda konuşulanlar bizi bilgilendiriyor ancak bireysel anlamda sadece bize fikir verebilir çünkü vücut yapımıza göre son kararı verecek olan doktorumuz. tabi ki herkese sorup mümkün olduğunca fikir edinmen çok normal ama kendini kısıtlama, belki doktorun muayeneden sonra bizim sana veremeyeceğimiz önerilerde bulunacak. içini ferah tut, güven duyduğun bir doktor seç ve o kadaaaar işte

ben baya bir sigara bağımlısıyım. anestesiden sonra uyanamama riski artıyormuş. sigara bağımlısı olup ameliyat olan var mıydı aranızda?

arkadaşlar merhaba. ben yeni üye oldum ama bayadır araştırma halindeyim. ama bu high profil olayını anlamadım. tam olarak nedir. daha mı büyük gösteriyor. birde kas zarı altı yaptırmışsnız bu zaten kas üstü demek değilmi ne farkı var? ayrıca barış çakırdan memnun kaldınız mı fiyat olayı zorlar mı acaba?? teşekkürler..

ben baya bir sigara bağımlısıyım. anestesiden sonra uyanamama riski artıyormuş. sigara bağımlısı olup ameliyat olan var mıydı aranızda?

tam üstüne bastın ben sıgara kötü bişey olsada ben malesef ki baca gibi tütüyorum ve bende ameliyat oldum hemde kaç defa 1 hafta içmezsen ameliyattan önce cok iyi olur.

Arkadaşlar ben de göğüs büyütme ameliyatı olacağım. Daha önce bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar hastaneye yanınızda neler götürdünüz? Önden düğmeli gecelik mi yoksa pijamamı ya da başka neler? Yardımcı olursanız sevinirim.

günaydın canım, şimdiden geçmiş olsun, umarım istediğin sonucu alırsın.

ameliyattan sonra giymek için önü düğmeli pijama, çamaşır, çorap. ıslak mendil, ped, atıştırmalık bisküvi vs. ben kendi terliğimi de götürmüştüm. özel hastanede oluyorsan zaten gerekli herşey bulunuyor. kitap bilgisayar da götürmüştüm ben. başka da gelmedi aklıma.

Oraleeeeet foruma gelsen de yeni cicişlerimin halini sana da göstersem keşkeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…