Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yüzüstü yatmazsam rahat uyuyamıyorum canım
Ameliyattan sonra yüzüstü yatılabiliyor mu?
ben de yatılmaz zannediyordum. acır diye korkuyordum sonra bi gün denedim yatabiliyorummm çok sevindim
oraletcim teşekkürler valla kararttım gözümü ikisini birden oldum. ama benim burun ucu ameliyatıydı. yani kemik hiç ellenmedi yalnız uçtaki kırkırdak düzeltildi.tam bir burun ameliyatını ve diğerini kaldırmazdım sanırım:) şişlerim tam inmedi hem göğüslerim hem burnumda hafif şişlikler devam ediyor. Göğsüme kas zarı altı yöntemi ile mentor marka moderate silikon uygulandı. birine 325 diğerine 375cc takıldı. asimetri fazlaydı ama sonuç çok güzel şimdilik. moderate high profil gibi portakal şeklinde durmaz daha iyi dedi doktorum ve onu tercih ettim. üstü yine dolgun ama yapay değil. elle kesinlikle hissedilmiyor inanılmaz. kas zarı altı yöntemi ile iyileşmem uzun sürmedi arkadaşların tecrübelerinden faydalanmıştım bu nedenle doktoruma bu yöntemi istiyorum dedim. sorun drenlerimin çok uzun kalmasıydı drenler çıktığı gün iyileştim yeniden doğdum diyebilirim
mrb. kas altı tekniği mi daha iyidir kas üstü tekniği mi? kas altında olunca taş gibi bir şey olmuyor mu? normal meme gibi olmayabilir belki. kasaltı tekniğiyle ameliyat olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. bana doktor kas altı tekniği yaparız dedi.
mrb. kas altı tekniği mi daha iyidir kas üstü tekniği mi? kas altında olunca taş gibi bir şey olmuyor mu? normal meme gibi olmayabilir belki. kasaltı tekniğiyle ameliyat olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. bana doktor kas altı tekniği yaparız dedi.
oraletcim teşekkürler valla kararttım gözümü ikisini birden oldum. ama benim burun ucu ameliyatıydı. yani kemik hiç ellenmedi yalnız uçtaki kırkırdak düzeltildi.tam bir burun ameliyatını ve diğerini kaldırmazdım sanırım:) şişlerim tam inmedi hem göğüslerim hem burnumda hafif şişlikler devam ediyor. Göğsüme kas zarı altı yöntemi ile mentor marka moderate silikon uygulandı. birine 325 diğerine 375cc takıldı. asimetri fazlaydı ama sonuç çok güzel şimdilik. moderate high profil gibi portakal şeklinde durmaz daha iyi dedi doktorum ve onu tercih ettim. üstü yine dolgun ama yapay değil. elle kesinlikle hissedilmiyor inanılmaz. kas zarı altı yöntemi ile iyileşmem uzun sürmedi arkadaşların tecrübelerinden faydalanmıştım bu nedenle doktoruma bu yöntemi istiyorum dedim. sorun drenlerimin çok uzun kalmasıydı drenler çıktığı gün iyileştim yeniden doğdum diyebilirim
ben high profil yaptırmakta kararsızım, portalak gıbı duran o muymus..ozmn onu yaptırmayayım..ben dual plan dusunuyorum, ama kaburgam yanı gogsumun ustu -kemık olan yer- kalkık galıba damla olacak bana..
Konu sahibi sevgili Oralet'i sayfasına davet edelim mi kızlar, gelsin dönsün yeniden forumumuza ,bilgilendirmeye devam etsin yine bizleri...
Sevgili Oraletçiğim, işlerinden bize de vakit ayır artıkkkkkkkk bak yaz geliyor yeni tatil resimleri koymak gerek ;P
moderate diye bir tür var portakal gibi durmuyor google da görsellerde görebilirsiniz ikisinin farkını.
canım ben de portakal gibi durur diye high profil istemiyordum ameliyattan önce ama doktorum beni high profile ikna etti. ameliyattan hemen sonra bile top görüntü olmadı. bence bu konuda doktoruna güven, herkes için aynı teknik uygun olmadığı gibi her high profil portakal gibi durur, yada her anatomik daha doğal sonuç verecek diye bir şey yokmuş. benim 25 gün oldu, 1-2 gün içinde resimleri yenilicem, mesaj atarım sana bakarsın.
Evet canım yatılıyor yüzüstü