Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Burcu'ya katılıyorum, güzel göğüsleri dillere destan hatun, nerelerdesin ya hu gözümüz albümlerinde ööööle yolunu gözlüyoruz ;/

Evet ya insan ilk zamanlar korkuyor ister istemez ya silikona bir zarar gelirse diye ben kendi adıma söyleyim ilk başlarda görmemişin bi memesi olmuş durumundaydım tam :) dokunmaya kıyamıyordum bir şey olcak diye :)

ben de yatılmaz zannediyordum. acır diye korkuyordum sonra bi gün denedim yatabiliyorummm çok sevindim

slm canim cok gecmis olsun ,ben de iki amelayati bi arada olup ikisini birden aradan cikarmak istiyorum,doktorun kimdi acaba?

yalnız ben tavsiye etmiyorum doktorumu ilgisiz olduğunu düşünüyorum. ameliyat sonrası tavsiyeye ihtiyaç duyabiliyorsunuz ya da komplikasyonlar olabiliyor sorularınız olabiliyor... ben de bi sorun yaşadım aradım doktorumu bin takla attı kendi çıkmadı telefonuma. binbir yalan yok ameliyatta şimdi falan( göğsümden iç dikiş çıktı dışarıya. çok telaşlandım ben İzmitteyim o Ankarada. ha deyince gitmem mümkün değil. ona danışmalıyım konuyu. şoka girmişim görünce çektikçe uzuyo dikiş ama ucu bağlı içe. kendisiyle görüşmem lazım diyorum akşam 9. başkalarına veriyor telefonu, deli oldum. kasap değil doktor bulun siz kendinize:) isim vermesem daha iyi.

mrb. kas altı tekniği mi daha iyidir kas üstü tekniği mi? kas altında olunca taş gibi bir şey olmuyor mu? normal meme gibi olmayabilir belki. kasaltı tekniğiyle ameliyat olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim. bana doktor kas altı tekniği yaparız dedi.

selam,
benim kas altı tekniği ile yapıldı. hiç meme dokum yoktu, ve 350 cc takıldı. 1,5 ay oldu operasyonu geçireli, henüz tam hallerini almamış olsalar bile gayet doğal duruyorlar, ve artık yumuşamaya da başladılar, ben de senin düşündüğün gibi düşünüyordum, hatta hala nasıl oluyor da oluyor bile diyorum, biraz karışık oldu galiba, neyse, uzatmayım, kas altı gayet güzel oluyor, bir daha olursam yine kas altı olurum :))))))) ve daha daaa büyük istiyorummmm.

yok tatlım kas altı olunca taş gibi olur diye bir durum yok tabi ki için rahat olsun.

ben high profil yaptırmakta kararsızım, portalak gıbı duran o muymus..ozmn onu yaptırmayayım..ben dual plan dusunuyorum, ama kaburgam yanı gogsumun ustu -kemık olan yer- kalkık galıba damla olacak bana..

canım ben de portakal gibi durur diye high profil istemiyordum ameliyattan önce ama doktorum beni high profile ikna etti. ameliyattan hemen sonra bile top görüntü olmadı. bence bu konuda doktoruna güven, herkes için aynı teknik uygun olmadığı gibi her high profil portakal gibi durur, yada her anatomik daha doğal sonuç verecek diye bir şey yokmuş. benim 25 gün oldu, 1-2 gün içinde resimleri yenilicem, mesaj atarım sana bakarsın.

ben high profil yaptırmakta kararsızım, portalak gıbı duran o muymus..ozmn onu yaptırmayayım..ben dual plan dusunuyorum, ama kaburgam yanı gogsumun ustu -kemık olan yer- kalkık galıba damla olacak bana..

Konu sahibi sevgili Oralet'i sayfasına davet edelim mi kızlar, gelsin dönsün yeniden forumumuza ,bilgilendirmeye devam etsin yine bizleri...

Sevgili Oraletçiğim, işlerinden bize de vakit ayır artıkkkkkkkk bak yaz geliyor yeni tatil resimleri koymak gerek ;P

evet canım kesinlikle oralet artık foruma dönmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

moderate diye bir tür var portakal gibi durmuyor google da görsellerde görebilirsiniz ikisinin farkını.

moderate ayrı bıt "tür" mü? ben sanıyodum kı markası :/ bıraz daha acıklar mısınız lutfen

yazdım yolladım bunu vee netten baktım "moderate" ye daha yaygın, yanı top gıbı degıl.. bırde bunun "moderate plus" olanı varmıs..bunun hakkında fıkrınız var mı

Son düzenleme:

alexus cum canımcım zaten senınkıler super gordum ya... dogru ben korkmayayım high dan..birde high profil yüksekligi 7cm, ondan oncekı boyut 5 cm, ilk boyut 3cm imiş...yani ya high ya da 5cm yukseklıktekı ıyı bana..ama tabı daha dr ıle konusmadım, onunla konuzacagım ve de oncesınde tam olarak okuyup bılgı edıneyım ıstıyorum...ıstanbulda yasamıyorum, gelıp tek tek dr lara gıdıcem

bende de asimetri var..gecmıs olsun sıze..sızın oncekı ve sonrakı cup olcunuz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…