selam kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ayrıca yeni ameliyat olmuş arkadaşımıza da çooook geçmişler olsun, yeni cicileri hayırlı olsun, birlikte geçirecekleri uzun ve güzel sağlık dolu bir ömür dilerim,
evetttt yeni resimler gelecek inşallah, yaptığım iş gereği öyle istediğim tarihlerde izin alamıyorum, şimdiden meliyat günümü üç aşağı beş yukarı kafamda belirledim. hatta o tarihlerin dolu olma ihtimaline karşı kafamda alternatif tarihler bile belirledim. Çalıştığım şirkettekiler biraz meraklıdır, neden izin aldığım konusundaki sorulara vereceğim yanıtları bile hazırladım. Barış Bey'e soracağım soruların bir listesini zaten çıkarmıştım, onu da hazırladım. annemle son kez dila'nin, burcu'nun ve oralet'in resimlerine baktık. annem maşallah kızlar fıstık gibi olmuş dedi. hele ki her koşulda burun estetiğine karşı olan annem oralet'in burnuna bayıldı.
her ihtimale karşı istediğim ölçülere yakın iki tane sütyen almıştım, süngersiz tabi. birşey olursa yanımda var derim onu denerim diye :))
dilacım tüyolar için teşekkür ederim. bende aynen sizler gibi düşünüyorum ölçüler konusunda. 1.71 boy, 53 kiloyum. ama üst bedenim oldukça zayıf, kaburgalarım belli oluyor resmen, yani benim silikonlar sizinkiler kadar muhteşem durmayabilir ama eminim Barış Bey en iyi görüntüyü elde etmek için elinden geleni yapacaktır. bende 300cc üstü birşey için ısrarcı olacağım.
bütün gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. sizler olmasaydınız bu görüşme benim için endişe ve bilinmezlerle dolu olacaktı ama şimdi öyle değil, hissettiğim tek şey mutluluk. çok teşekkür ederim herşey için.
inşallah yüzyüze de tanışma görüşme şansımız olur, kibarlık olsun diye yazmıyorum bunu, çok ciddiyim.
hepinize kucak dolusu öpücükler ve sevgilerimi gönderiyorum. güzel haberlerle tekrar buraya yazmak dileğiyle....