• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

güle güle kullan canım, yeni memeleri gördükçe bana moral oluyor valla. eminim diğer ameliyat olacak arkadaşlar da öyle düşünüyordur. gayet doğal olmuş büyüklüğü, eminim şekillendikçe çok daha memnun olacaksın :nazar:

bugün 17. günüm drenlerim 12 gün önce çıktı, morluklarım geçti,şişliklerim indi. ancak sporcu sütyenine devam şekillenmeleri açısından.bugün çektiğim bi tane fotoğrafı ekledim bakabilirsiniz;)

Eee sana da çok az kaldı şekerimmm.
güle güle kullan canım, yeni memeleri gördükçe bana moral oluyor valla. eminim diğer ameliyat olacak arkadaşlar da öyle düşünüyordur. gayet doğal olmuş büyüklüğü, eminim şekillendikçe çok daha memnun olacaksın :nazar:

off sorma, 13 güne düştüm nihayet. yalnız bir sıkıntım var, geçende alışverişe çıktım, ameliyattan sonra giyecek önü düğmeli yada fermuarlı hiç bişi bulamadım çatlicam. ve hiç farkında değildim benim de hiç yokmuş öyle tişörtüm falan :))

Eee sana da çok az kaldı şekerimmm.

bugün 17. günüm drenlerim 12 gün önce çıktı, morluklarım geçti,şişliklerim indi. ancak sporcu sütyenine devam şekillenmeleri açısından.bugün çektiğim bi tane fotoğrafı ekledim bakabilirsiniz;)

fotona baktım zamanla cok güzel olcak şekil güzel canım..sporcu südyenini tak ve masajalarını ihmal etme

Canım önü fermuarlı polar bulursan çok daha rahat edersin ilk bir kaç gün 13 günde ayy gerçekten çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
off sorma, 13 güne düştüm nihayet. yalnız bir sıkıntım var, geçende alışverişe çıktım, ameliyattan sonra giyecek önü düğmeli yada fermuarlı hiç bişi bulamadım çatlicam. ve hiç farkında değildim benim de hiç yokmuş öyle tişörtüm falan :))

polar vs var ama altına penye bişiler arıyorum. direk polar giymek istemiyorum içine atlat gibi bişi olmadan ne bileyim. cinslik var biraz bende :1:
şöyle ince fanila gibi bir şey bulursam iyi olacak

Canım önü fermuarlı polar bulursan çok daha rahat edersin ilk bir kaç gün 13 günde ayy gerçekten çok az kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

Hmm anladım şekerim ben de polar bulamadın sandı..Bulursun 13 gün var daha her tarafın altını üstüne getiiir;)
polar vs var ama altına penye bişiler arıyorum. direk polar giymek istemiyorum içine atlat gibi bişi olmadan ne bileyim. cinslik var biraz bende :1:
şöyle ince fanila gibi bir şey bulursam iyi olacak

siz böyle şeyler konuştukça daha da heyecanlanıyorum. Benim bir hafta kaldı!! Sanki gerçek değil hayal. Korku yok mutluluk var üzerimde, bu normal mi?:21:

Çook normal tabi canım 1 hafta dilekolaaay bu süreç çok heyecanlı ilerliyor zaten.Bakalım Barış Bey nasıl harikalar yaratacak yine göreceğiz;)
siz böyle şeyler konuştukça daha da heyecanlanıyorum. Benim bir hafta kaldı!! Sanki gerçek değil hayal. Korku yok mutluluk var üzerimde, bu normal mi?:21:

alexus çok teşekkürler uyarın için canım mesajını aldım yalnız cevabı oradan yazamıyorum:) mesajımı doldurmadım henüz. ya benim sayfada özel albüm olarak görünüyordu anlayamadım. herkes gördü yaniiiiiii:( neyse sildim şimdi:D

:) eğer içindeki sesi dinlemek istersen 1 haftalık izin al ve seninle ilgilenecek en azından direnler alınana kadar 1 kişi olsun yanında. Olurda karar verir gelirsen bende ziyaretine gelirim :))

ben daha yeni ameliyat oldum valla diren falan takılmadı bandajda yok sadece dikiş üzerine bant tamam demek her doktor farklı çalışıyo bunu anladım

kapsül oluşumunu engellemek için dren takılıyor iltihaplı kan ve iç tarafın yıkandığı serum drenlerin içine birikiyor. ama çok can yakıyor ve yatıp kalkarken çok zor oluyor. dren kullanmayan başka doktorlar da duymuştum.

yok tatlım diren sanıldığı gibi çok can yakan bir şey değil..ben de ameliyat olmadan önce burdan okuduklarımdan drenler beni çok rahatsız edecek ve canımı acıtacak diye düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı..içeride biriken kirli kanın dışarıya çıkmasını sağladığı için çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de..Ameliyatımdan sonraki gün doktorum Barış Çakır çıkarmıştı direnlerimi normalde bir gün daha tutuyor ama ben de artık temiz kan gelmeye başladığı için gerek görmedi.
kapsül oluşumunu engellemek için dren takılıyor iltihaplı kan ve iç tarafın yıkandığı serum drenlerin içine birikiyor. ama çok can yakıyor ve yatıp kalkarken çok zor oluyor. dren kullanmayan başka doktorlar da duymuştum.

yok tatlım diren sanıldığı gibi çok can yakan bir şey değil..ben de ameliyat olmadan önce burdan okuduklarımdan drenler beni çok rahatsız edecek ve canımı acıtacak diye düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı..içeride biriken kirli kanın dışarıya çıkmasını sağladığı için çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben de..Ameliyatımdan sonraki gün doktorum Barış Çakır çıkarmıştı direnlerimi normalde bir gün daha tutuyor ama ben de artık temiz kan gelmeye başladığı için gerek görmedi.

tatlım aslında ilk iki gün bende de sorun yoktu ancak 5 gün kaldı drenlerim bununla alakalı olabilir çok can yakıcı olması. ama kesinlikle faydalı olduğu konusunda sana katılıyorum.

herkese selamlar :)))

yarın belki internete giremem diye şimdiden yazmak istedim, bu hafta cumartesi günü Barış Çakır'a randevum var... Tanrım ömrüm boyunca hayal ettiğim gün sonunda geldi çattı :)) nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz, burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla silikonları denemeliğine takar diye iki ölçüde (boyutlarını olmasını istediğim ölçülerde tabi, alternatif olarak iki tane seçtim) sütyen bile aldım. tabi ne kadar denersem deneyeyim doktor boyut konusunda bir fikir verecektir diye tahmin ediyorum.

biran önce şu aradaki bir gün de geçsin koşa koşa gidip muayenemi olayım istiyorum. tarih için de kafamda üç aşağı beş yukarı bir tarih var, görüşmem olumlu geçerse tarihimi de alır öyle ayrılırım ordan :))

ayyy çok heyecanlıyım, biran önce olsun bitsin, ödemlerim gitsin, yeni göğüslerim şeklini bulsun, hayatıma daha mutlu mesut devam edeyim istiyorum.

ayy çok acelesi gördüm kendimi :)) hahahahaha :))

sevinçten son 1 haftadır yüzümde saçma sapan bir gülümseme ile geziyorum, inşallah bende sizler gibi olurum, bana şans dileyin...

gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri....

Selamlar su perisi belki yazmışsındır son gelişmeleri :)) Yine de heyecanın daim olsun hiç tükenmesin demek istedim. :))

Ameliyattan sonra o saçma sapan gülümseme yerini anlamlı bir gülümsemeye bırakıyor :) Sana bol şans :)):54:

mereba ben papatya yeni üye oldum bende bu siteye doktor araştırmasındayım bi oğlum var en çok korkum 2. bebek düşünüyorum ama beklemekde istemiyorum artık bıktım çünkü bu ameliyatı bende olmak istiyorum ben hep mentor markasının daha iyi olduğunu sanıyodum ama nagor markayı herkes okadar övüyoki acaba sizinki öhangi marka ve elleyince hissediyoomusunuz silikonu dual yöntemde hissediliyo diyo herkes araştırdıkça kafam karıştı birde ödeme koşullarında kredi kartına taksitlendirme oluyomu birde reimlerinizi görmemede mahsur yoksa özelden mesaj atsanız ben meal adresimi versem yollarmısınız ameliyat sonrası resimleri ben ist. anadolu yakasında oturuyorum ben özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için çok teşekkürler şimdiden mutluluklar

Selamlar taner, papatya arkadaşıma yazmışsın ama bende yorum yapmak isterim.

Eğer ikinci çocuğu düşünüyorsan ikinci çocuktan sonra hatta emzirme dönemi bittikten sonra yaptırmanı öneririm. Doğum sonrası bir deformasyon olur mu olmaz mı sıkıntısını hiç yaşamamış olursun :)
Bahsettiğin iki marka ile ameliyat olan sayısız hasta var :) Artık seçtiğin doktorun da önerisiyle belki bambaşka bir marka bile düşünebilirsin. Nagorun elle hissetme konusuna değineyim. Benim ameliyat olmak isteyip en çok bu durumu düşünüp acaba biri dokunsa anlar mı ? sorusuna cevap olarak siteden dokunan arkadaşlar oldu. Ve protezi kesinlikle bulamadılar. Nagorun güzel tarafı köşe yapmaması. Tabanı içe doğru. Şimdiden mutluluklar dilerim bende sana :)

İltifat olarak kabul ettiğim güzel yakıştırmaların için teşekkür ederim sevgili Oraletim.
Yeni yıl aynı güzellikleri sana da getirmeye aynen devam etsin, zira ben senin kadar dekoltesi ucuzluktan uzak ve bir o kadar kararında başka bir hatun tanımadım (:
Birlikte çekilen resimlerimize yeni ve çok daha güzellerini eklemek dileğiyle, hoşça kal ;))

Canım benim çok tatlı, zarif ve özgür dekoltelisin :) Hoşça kal tatlım :)

ARKADAŞLAR hastanedeyim sabah hem burun ucu hem de göğüs büyütma ameliyatı oldum. drenler var canımı yakıyor evet ama büyütüldüğü kadar değil. kas zarı altı göğüsaltı kesisi ile konuldu. asimetrisi fazla olan göğüslerim vardı. biri 325 diğeri 375cc takıldı.sonucu bekliyorum 3. gün sargılarım açılacak sanırım.eşim yanımda sağolsun.yalnız asla olmazmış

Arkadaşım burun+göğüs maşallah maşallah maşallah diyorum :)) Hadi hayırlı olsun umarım iyisindir ? Yazmadıysan anlat mutlaka ;):nazar:

selam kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ayrıca yeni ameliyat olmuş arkadaşımıza da çooook geçmişler olsun, yeni cicileri hayırlı olsun, birlikte geçirecekleri uzun ve güzel sağlık dolu bir ömür dilerim,

evetttt yeni resimler gelecek inşallah, yaptığım iş gereği öyle istediğim tarihlerde izin alamıyorum, şimdiden meliyat günümü üç aşağı beş yukarı kafamda belirledim. hatta o tarihlerin dolu olma ihtimaline karşı kafamda alternatif tarihler bile belirledim. Çalıştığım şirkettekiler biraz meraklıdır, neden izin aldığım konusundaki sorulara vereceğim yanıtları bile hazırladım. Barış Bey'e soracağım soruların bir listesini zaten çıkarmıştım, onu da hazırladım. annemle son kez dila'nin, burcu'nun ve oralet'in resimlerine baktık. annem maşallah kızlar fıstık gibi olmuş dedi. hele ki her koşulda burun estetiğine karşı olan annem oralet'in burnuna bayıldı.

her ihtimale karşı istediğim ölçülere yakın iki tane sütyen almıştım, süngersiz tabi. birşey olursa yanımda var derim onu denerim diye :))

dilacım tüyolar için teşekkür ederim. bende aynen sizler gibi düşünüyorum ölçüler konusunda. 1.71 boy, 53 kiloyum. ama üst bedenim oldukça zayıf, kaburgalarım belli oluyor resmen, yani benim silikonlar sizinkiler kadar muhteşem durmayabilir ama eminim Barış Bey en iyi görüntüyü elde etmek için elinden geleni yapacaktır. bende 300cc üstü birşey için ısrarcı olacağım.

bütün gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim. sizler olmasaydınız bu görüşme benim için endişe ve bilinmezlerle dolu olacaktı ama şimdi öyle değil, hissettiğim tek şey mutluluk. çok teşekkür ederim herşey için.

inşallah yüzyüze de tanışma görüşme şansımız olur, kibarlık olsun diye yazmıyorum bunu, çok ciddiyim.

hepinize kucak dolusu öpücükler ve sevgilerimi gönderiyorum. güzel haberlerle tekrar buraya yazmak dileğiyle....

Şu enerji dolu cümlelere hayran olduğumu belirtmek isterim :))
Ayrıca annene de teşekkür ederim burnumu erkek arkadaşım bile anlamadı :))

Her şey gönlünce olsun diyorum. Ki ben cevap verene kadar sen ameliyat bile olmuş olabilirsin :9::9:

Back