Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

dr güner uysal a 1.5 ay önce ameliyat oldum arkadaşlar. Koltuk altından koydu protezimi ve kas altı yerleştirdi. çok şükür çokkk memnunum . Bu operasyonları düşünen arkadaşlara koltuk altını düşünün derim. Birde güner beyi düşünürseniz en az 1 ay önceden randevu alın derimm. Çok yoğun kendisi..

İşte forumun meme gurusu :) Hiç üşenmez ne sorulursa araştırır belgeleriyle buraya koyar Özledim muahbbetklerimizi ama çok çalışıyorum ben pek uğrayamıyorum buraya. Çok öpüyorum canımmm

:)) Belgeye dayalı çalışma benim işimde de esastır o yüzden herkesin aklına her eseni yazan kişilerden olmaktansa en başta kendi üstümden örnek vererek dediğin gibi araştırarak yazmamyı esas sayıyorum :)

Bende seni öpüyorum aşırı yoğunluk ve gerçek hayatın akışından dolayı buraya girmiyorum. Biriken mesajları temizlemek için girdim esasında :))

Bu arada birikmiş 100 arkadaşlık teklifi var. Arkadaşlar öncelikle mesaj veya konuya yazarak bana ulaşmaya çalışın.

Kim eklemiş diye hususi bakmıyorum çünkü.

Sevgiler..

oralet, geçmiş olsun öncelikle. burun ve göğsü aynı gün mü olmuştun? zor olmadı mı?

Canım ikisini aynı yıl oldum birini sene başında birini sene sonuna doğru. İkisi bir arada muhtemelen zorlardı beni, ayrı ayrı rahat rahat sıkıntısız atlatmış oldum.

Kariyerli, işi başından aşkın güzeller güzeli hatun..

Sen olmasaydın ben sanırım bu sayfalarda milletin sayfalarını okuyup okuyup duran ama bir türlü karar veremeyen biri olarak kalacaktım, ama sen burda olduğun için ve senin bu sayfan burda böyle samimi herşeyi anlattığı için artık pek çoğumuz Barış Çakır meleğiyiz..

iyi ki de öyleyiz,ne mutlu bize..

SS. 1 yılımı doldurdum artık,1. günümde yanımdaydın,1. yılımda kalbimdesin, bilesin

büyük ortak acılar ve mutluluklar insanları birbirine bağlıyor. ne güzel şeyler yazıyorsunuz öyle. dostluğunuz/ dostluğumuz sonsuz olsun.

herkese selamlar,

maalesef bende işlerimin ve hayatın akışından dolayı buraya çok sık giremiyorum ama bir süre önce yazmıştım ve başta oralet olmak üzere saolsunlar buradaki arkadaşlar çok acil cevap aradığım bazı sorularımı yanıtlamışlardı...

veeeeee.....

21 Ocak 2012 tarihine Barış Çakır'a randevumu almış bulunmaktayım :))

son derece hazır ve heyecanlıyım, gittiğim gün eğer tıpkı burada ameliyat olmuş diğer insanlar gibi Barış Bey'den umduğum enerjiyi alırsam kendisinden ameliyat için randevumu da almayı planlıyorum. Takdir edersinizki karşınızdaki doktorun size tam güven vermesi ameliyat masasına yatmanızdaki en önemli etkenlerden biri. Ama ne yalan söyliyim böyle yazdığıma bakmayın onun iyi bir doktor olduğu konusunda oldukça sağlam hislerim var. Kendisi hakkında çok sağlam araştırma yaptım. Zaten akademik kariyeri beni en çok etkileyen şeylerin başında geliyordu.

İçim içime sığmıyor. Desteklerinizi bekliyorum :)) Canımı dişime takmış durumda para biriktiyorum. Ne yapıp edip şu ameliyatı olmaya kararlıyım. Saolsun anneciğim paran yetmezse ben destek olurum bile dedi. Daha ne olsun dimi?

Önümüzdeki yaz için erken rezervasyon avantajlarından faydalanıp tatilimi bile ayarladım. İlk defa bikini giymek bana sıkıntı yaratmayacak sanırım. Şimdilik bu hayallerle bulutların üstünde geziniyorum.

Darısı benim gibi olmak isteyenlerin başına.

Hadi bakalım ilk adımı attım, umarım devamı da gelir. 2012 benim için bomba gibi geçeceeeekkkk :)))

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

oy oyyy ne güzel şeyler okudum böyle..canım benim Barış bey konusunda en ufak bir olumsuzluk yaşamayacaksın bundan emin olabilirsin..ben de barış çakır melekelrindenim :) ve gerçekten de doktorumuz işinin ehli harika sonuçlar çıkarıyor..sen de onlardan bi tanesi olcaksın :)) ben meme ameliyatımdan o kadar memnun kaldım ki yaza da burun ameliyatı yaptırcam kendisine :) hadi bakalım senin de şimdiden hayırlı olsun canımmm bizleri de bilgilendir.

Oooo paralar birikiyor,planlar yapılıyor,heycan dorukta...Maşallah maşallah:)))Arkadaşım inşallah sende Barış Bey'den bizim aldığımız enerjiyi ve samimiyeti alırsın.Benim hissettiğim en yoğun his güvendi.Umarım hakkında hayırlısı olur tatlım

Kızlar cevaplarınız için çooook teşekkür ederim,

İçim içime sığmıyor, günler hemencecik gelsin geçsin istiyorum, o kadar heyecanlıyım yani. inşallah ilerde ben de burada sizler gibi yazacağım. Barış Bey'e ameliyat olmak isteyenlere aman muhakkak ol ben çok memnun kaldım diyeceğim. O günler hemen gelsin istiyorum.

Zaten Barış Bey'e bir goğüs ve ardından burun ameliyatı olan çok sayıda insan var. Annem bile şimdiden burun ameliyatı da olmak isterim diye endişeleniyo :))

Hele şunu aradan bir çıkarayım, ona da bakarım artık. Hazır güzelleşme, yenilenme sürecine girmişken niye erteleyeyim ki canım.

Hahahahahah :)))

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum, mümkün olduğunca sık girmeye çalışacağım buraya. Bütün gelişmelerden detaylı bir şekilde haberdar edeceğim sizleri :))

Desteğinize minnettarım....

canımmm nerelerdesin sen yahuuu, bu forum sensiz pek bi tatsıııııııız ama özleniyorsun.Gerçi sen Barış bey meleği olarak ortalığı yakıp kavuruyorsunduuuuuuur.

Yüzü ve fiziği kadar yüreği de güzel dostum hayatım boyunca kendim için aldığım en güzel ve doğru (+ lux) karar olarak bakıyorum buna ve iyi ki yaptırmışım diyorum

İyi ki tanımışım seni iyi ki sayfalar dolusu anlattığım bunca yazının her kelimesini hissedecek başka kaderdaşlar bulmuşum kendime. Tabi hepsinden öte iyi ki Barış Bey'in melekleriyiz :))

1.Yılında her şey gönlünce olsun güzel poisa sende artık 1 yaşındasın yeni yaşın sana mutluluk ımm sonra dekolte getirsin :))) Öpüyorum seni güzel kardeşim :))

canımmm nerelerdesin sen yahuuu, bu forum sensiz pek bi tatsıııııııız ama özleniyorsun.Gerçi sen Barış bey meleği olarak ortalığı yakıp kavuruyorsunduuuuuuur.

Canım eskiden maillerime bakmadan koşaradım bakardım buraya şimdi dışarıda gürül gürül akan bir hayat var. Hayatın akışına bıraktım kendimi :)))))

Hem yazılacak her şeyi yazdım diye düşünüyorum. Merak edenler gün be gün sayfaları takip edip bulabilir her şeyi :))))

Bu soğukta kavuruyorum ortalığı hiçç kuşkun olmasın :)))))))))))

Ne güzel özlenmek ve aynı mutluluğu hissetmek. İşte bu yüzden bu forumu seviyorum.. :))

İltifat olarak kabul ettiğim güzel yakıştırmaların için teşekkür ederim sevgili Oraletim.
Yeni yıl aynı güzellikleri sana da getirmeye aynen devam etsin, zira ben senin kadar dekoltesi ucuzluktan uzak ve bir o kadar kararında başka bir hatun tanımadım
Birlikte çekilen resimlerimize yeni ve çok daha güzellerini eklemek dileğiyle, hoşça kal )

:) eğer içindeki sesi dinlemek istersen 1 haftalık izin al ve seninle ilgilenecek en azından direnler alınana kadar 1 kişi olsun yanında. Olurda karar verir gelirsen bende ziyaretine gelirim :))

mereba ben papatya yeni üye oldum bende bu siteye doktor araştırmasındayım bi oğlum var en çok korkum 2. bebek düşünüyorum ama beklemekde istemiyorum artık bıktım çünkü bu ameliyatı bende olmak istiyorum ben hep mentor markasının daha iyi olduğunu sanıyodum ama nagor markayı herkes okadar övüyoki acaba sizinki öhangi marka ve elleyince hissediyoomusunuz silikonu dual yöntemde hissediliyo diyo herkes araştırdıkça kafam karıştı birde ödeme koşullarında kredi kartına taksitlendirme oluyomu birde reimlerinizi görmemede mahsur yoksa özelden mesaj atsanız ben meal adresimi versem yollarmısınız ameliyat sonrası resimleri ben ist. anadolu yakasında oturuyorum ben özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için çok teşekkürler şimdiden mutluluklar

herkese selamlar :)))

yarın belki internete giremem diye şimdiden yazmak istedim, bu hafta cumartesi günü Barış Çakır'a randevum var... Tanrım ömrüm boyunca hayal ettiğim gün sonunda geldi çattı :)) nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz, burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla silikonları denemeliğine takar diye iki ölçüde (boyutlarını olmasını istediğim ölçülerde tabi, alternatif olarak iki tane seçtim) sütyen bile aldım. tabi ne kadar denersem deneyeyim doktor boyut konusunda bir fikir verecektir diye tahmin ediyorum.

biran önce şu aradaki bir gün de geçsin koşa koşa gidip muayenemi olayım istiyorum. tarih için de kafamda üç aşağı beş yukarı bir tarih var, görüşmem olumlu geçerse tarihimi de alır öyle ayrılırım ordan :))

ayyy çok heyecanlıyım, biran önce olsun bitsin, ödemlerim gitsin, yeni göğüslerim şeklini bulsun, hayatıma daha mutlu mesut devam edeyim istiyorum.

ayy çok acelesi gördüm kendimi :)) hahahahaha :))

sevinçten son 1 haftadır yüzümde saçma sapan bir gülümseme ile geziyorum, inşallah bende sizler gibi olurum, bana şans dileyin...

gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri....

Selam tatlım.Barış Bey'le randevu geldi çattı demek:)Vuhhuu yahu çok heycanlı:)Bak ben sana görüşmeyle ilgili ufak tüyolar veriyim:)Heycanının dinmesi açısından:)Biraz muhabbetin ardından Barış Bey kontrol amaçlı senden orda bulunan özel bir sütyeni denemeni ricaedicek.Sütyeni taktıktan sonra içine çeşitli boyutlarda silikonlar koyucak ve sende böylece kafanda birşeyleri belirliyceksin zatenBarış Bey genelde 280 cc önerir .Vücut ölçülerin nedir bilmiyorum fakat 280 cc normalde bir silikon boyutu için bana göre küçük.Aklına hangi boyut yatıyorsa onda karar ver tabi.315 cc yi tavsiye ederimUmarım görüşme tam anlamıyla istediğn gibi geçer.Haberdar edersin kuzuÖpüyorum...

En güzel şanslar seninle olsun bakalım.. :)

Yakında aramızdasın demektir, bu güzel habere kadeh kaldırırım ben bu gece

Yakında yeni güzel resimler göreceğimiz için de ben çok heyecanlandım şimdi, hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini ve ameliyat tarihini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…