• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlarcım:)
Merhaba... Ben de uzun zaman oldu, işe başlayınca yazamadım, bu siteye de çok da uzak kalmayayım dedim:)

Ben ameliyat olalı hemen hemen 3 hafta oldu, halimden memnunum. Hala tam olarak eskisi gibi olamasam da ki bu çok normal e ne de olsa bir ameliyat geçirdik, her geçen gün daha da iyileştiğimi hissediyorum.

Mesela geçen hafta hala dik duramıyordum, sanki dikişlerim beni aşağı aşağı çekiyordu, ama bu hafta bu durum kalmadı, omuzlarım dikleşti:)

Bunun yanında benim de solum sağıma göre daha ağrılı, yani genelde bir ağırlık hissediyorum orada, bunu hissettiğimde masaj yapınca bu ağırlığın azaldığını hissediyorum, bu da iyi bir durum.

aaa bir de çok önemli bir durum, bir kaç gün öncesine kadar meme uçlarıma dokunamıyordum, bırakın dokunmayı çamaşırım değdikçe zıplıyordum, sanki acı biber sürmüş gibi yanıyordu, dayanamadım Barış beye sordum, krem falan var mı geçirecek diye, o da sağolsun ne sürerseniz sürün geçirmez, çünki bu durum sinirlerle ilgili bir durum dedi, memeninizin koltuk altındaki bölümüne masaj yapın oradaki sinirleri rahatlatacak, meme ucunuzdaki hassasiyet de azalacak dedi, ve gerçekten işe yaradı:) bu sıkıntıyı çekenlere duyrulur sevgili yol arkadaşlarım:)

dnzdnzdnz sana da geçmiş olsun, senin gelişmeleri okuyorum, seninle ölçülerimiz aynıydı, ne kadar takıldığını söyler misin? her geçen gün daha da iyileşeceksin, içini ferah tut bu arada...

pırıltı, senin dediğin sayfa ve yorumlar nerede, linkini ekler misin? sana da geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ve kaygı duyduğun konular bir an önce netleşir. ben senin icin buyukluk olarak iyi olduklarını düsünüyorum, cunki zamanla yumusayacak ve asagı indiklerinde diklikleri de azalacaktır. bak ben kucuk dıye uzuluyorum simdi:)

ve sevgili oraletcim, senin de desteğin için çoook teşekkürler...
kendinize iyi bakın...

Canım rica ederim :)

Özellikle meme ucu hassasiyetiyle alakalı durumunun geçmesine sevindim harika bir haber bu. Ve bu tarz şikayeti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına muazzam bir bilgi.

Bunu paylaştığın için ben teşekkür ederim. Zaman zaman bana sorulan ama yaşamadığım için cevabını veremediğim bir soruydu. Geçmiş olmuş artık sana yahuu :46::54:

Kızlar bugün bursada dual planr sag 275 dol 325 cc takıldı ilk saatler ölçen sandım cok ağrım oldu nefes sorunu yeterlı alamadığımı düşündüm eve geldim temiz 3 saat uyumusum şimdi tuvaletimi yaptım pişajamanı giydim tabi yavaş yavaş umarım hemen toparlanırlar

Çook geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar:

Onlara biraz zaman ver toparlanırlar rahat ol :))

Nefesini tam al yarım yarım alma tüm akciğerin oksijenle dolsun ;) Nihayetinde ameliyat oldun bu sebeple normalin dışında vücudunun tepkiler vermesi beklenen durumlar arasında :)

Keyfini çıkar ve süngerli destekli ne varsa hoop çöpe alışveriş inan çok zevkli oluyor. Tadını çıkar.

Sevgiler:54:

kızlar merhaba şunu sormak istiyorum, meme ameliyatı olan ve düzenli spor yapan var mı? yani dambıllarla çalışma, yahut tempolu koşma, demir çubukla ağırlık kaldırma (bunun adı varsa bilmiyorum) vsy. yani spor yapmayı engeller mi slikon taktırmak? ben bunu merak ediyorum. aranızda deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

sevgiler.

kızlar merhaba şunu sormak istiyorum, meme ameliyatı olan ve düzenli spor yapan var mı? yani dambıllarla çalışma, yahut tempolu koşma, demir çubukla ağırlık kaldırma (bunun adı varsa bilmiyorum) vsy. yani spor yapmayı engeller mi slikon taktırmak? ben bunu merak ediyorum. aranızda deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

sevgiler.

Valla o konuyla ilgili bir bilgim yok da, rumuzuna ve profil fotona bayıldım söylemeden geçemedim:))

sevgiler.

Selamlar CinnetimCennetimdir :))

Öncelikle çok yaratıcısın belirtmek isterim avatar ve nick insanı sana yazmaya teşvik ediyor :)

Ben düzenli spor yapmıyorum ama dönem dönem salona yazılan biriyim. Meme ameliyatımdan 6 ay sonra yazılmıştım fakat bu tamamen işlerimin az olması ve vaktimin diğer aylara nispeten daha fazla olmasıyla alakalıydı. Her türlü sporuda yaptım sıkıntısız bir şekide. Spor yapmayı engellemez silikon taktırmış olmak. Şimdi senin için internette araştırdım. Sporcu Bayanlar için Yeni Göğüs Büyütme Tekniği: Kas Zarı Altı

sayfa içinde spor diyerek arama yaparsan buradaki yazılardan faydalı sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Şimdiden kolaylıklar dilerim.

Selamlar CinnetimCennetimdir :))

Öncelikle çok yaratıcısın belirtmek isterim avatar ve nick insanı sana yazmaya teşvik ediyor :)

Ben düzenli spor yapmıyorum ama dönem dönem salona yazılan biriyim. Meme ameliyatımdan 6 ay sonra yazılmıştım fakat bu tamamen işlerimin az olması ve vaktimin diğer aylara nispeten daha fazla olmasıyla alakalıydı. Her türlü sporuda yaptım sıkıntısız bir şekide. Spor yapmayı engellemez silikon taktırmış olmak. Şimdi senin için internette araştırdım. Sporcu Bayanlar için Yeni Göğüs Büyütme Tekniği: Kas Zarı Altı

sayfa içinde spor diyerek arama yaparsan buradaki yazılardan faydalı sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Şimdiden kolaylıklar dilerim.

merhaba orelet;

avatar ve nick uyumunun farkındayım, bu tip ayrıntıları severim. sağolsun caner bize yıllarca malzeme edilebilecek mizahsel görüntüler bıraktı. :)))

yanıtın ve araştırman için teşekkür ederim, çok zarifsin. uygun zaman geldiğinde ben de bu ameliyatı olmayı planlıyorum. ve düzenli spor yaptığım için bu durum kafamı karıştıran bi etkendi, deneyim sahiplerinden duymak istedim neticeyi. tedirgin olacak bi durum olmadığına sevindim. yardımın için tekrar teşekkürler.

Canım rica ederim :)

Özellikle meme ucu hassasiyetiyle alakalı durumunun geçmesine sevindim harika bir haber bu. Ve bu tarz şikayeti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına muazzam bir bilgi.

Bunu paylaştığın için ben teşekkür ederim. Zaman zaman bana sorulan ama yaşamadığım için cevabını veremediğim bir soruydu. Geçmiş olmuş artık sana yahuu :46::54:

Merhaba oralet siteden pek anlamıyorum. resim filan da göremiyorum . resimler için sana nasıl ulaşabilirim. 25 yaşındayım. bekarım. göğüslerim oldukça sarkık ve gevşekler . dikleştirme amaliyatı olmak istiyorum ama ağrı sızı çok olurmu diye korkuyorum. leke kalırmı . çocuktan sonra tekrar esiki haline döner mi diye endişelerim var. Yardımcı olurmusun. Konuları filan nasıl takip edeceğimi henüz bilmiyorum. mesajımı beğenirsen sanırım bu yazıyı bulabilceğim. teşekkür ederim...

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

bir de üstüne üstlük high profile, moderate, moderate plus çıktı karşıma. valla hevesim kaçtı, çok bunaldım. ben sizin fotograflarınızı nasıl görebilirim ya? yardımcı olun lütfen :(

Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.

Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus

canımm bi sorum vardı sana. barış beye düşünüyorum ameliyat gün alıcam ama şuan ulaşamadım. evap verirsen çok sevinirim. kaç gün sporcu sutyeni taktırdı sana ve ka.ıncı gün ellerini rahat rahat kullanabildin? teşekkürler şimdiden

canımm bi sorum vardı sana. barış beye düşünüyorum ameliyat gün alıcam ama şuan ulaşamadım. evap verirsen çok sevinirim. kaç gün sporcu sutyeni taktırdı sana ve ka.ıncı gün ellerini rahat rahat kullanabildin? teşekkürler şimdiden

Canım oralet çok sık uğrayamıyor foruma, ben sana cevap vereyim cevapsız kalma :)
Ben de Barış beye ameliyat oldum. Sporcu sütyenini 10. gün görüşmesine gidene kadar taktım, 10.gün görüşmesinde normal sütyene geçebilirsin dedi ama kesinlikle en ufak bir dolgusu olmayan sağdan soldan taşırmayan tam olarak şapka gibi olan sütyenleri tavsiye etti şekillenmesini etkilemesin diye. Ondan sonra tavsiye ettiği sütyeni kullandım. Ama geceleri yatarken yine sporcu sütyeni takıyorum. Kolları kullanma mevzusuna gelince ben ilk günden itibaren kollarımı kullandım. İlk tuvalete gittiğimde başkasının yardımı oldu onun dışında kendim gittim, kendim yatıp kalktım, tabii kendimi çok zorlamadan. Sadece ilk 2 gün başkasının yardımıyla yemek yedim, onu da mecbur kalsam yiyebilirdim belki bilmiyorum, çünkü eve geldiğimde kendim yedim anlaşılmaması için :) Uzanma hareketleri biraz zor olduğu için birkaç gün biri yardım ederse iyi olur.

Back
X