Kızlarcım:)
Merhaba... Ben de uzun zaman oldu, işe başlayınca yazamadım, bu siteye de çok da uzak kalmayayım dedim:)
Ben ameliyat olalı hemen hemen 3 hafta oldu, halimden memnunum. Hala tam olarak eskisi gibi olamasam da ki bu çok normal e ne de olsa bir ameliyat geçirdik, her geçen gün daha da iyileştiğimi hissediyorum.
Mesela geçen hafta hala dik duramıyordum, sanki dikişlerim beni aşağı aşağı çekiyordu, ama bu hafta bu durum kalmadı, omuzlarım dikleşti:)
Bunun yanında benim de solum sağıma göre daha ağrılı, yani genelde bir ağırlık hissediyorum orada, bunu hissettiğimde masaj yapınca bu ağırlığın azaldığını hissediyorum, bu da iyi bir durum.
aaa bir de çok önemli bir durum, bir kaç gün öncesine kadar meme uçlarıma dokunamıyordum, bırakın dokunmayı çamaşırım değdikçe zıplıyordum, sanki acı biber sürmüş gibi yanıyordu, dayanamadım Barış beye sordum, krem falan var mı geçirecek diye, o da sağolsun ne sürerseniz sürün geçirmez, çünki bu durum sinirlerle ilgili bir durum dedi, memeninizin koltuk altındaki bölümüne masaj yapın oradaki sinirleri rahatlatacak, meme ucunuzdaki hassasiyet de azalacak dedi, ve gerçekten işe yaradı:) bu sıkıntıyı çekenlere duyrulur sevgili yol arkadaşlarım:)
dnzdnzdnz sana da geçmiş olsun, senin gelişmeleri okuyorum, seninle ölçülerimiz aynıydı, ne kadar takıldığını söyler misin? her geçen gün daha da iyileşeceksin, içini ferah tut bu arada...
pırıltı, senin dediğin sayfa ve yorumlar nerede, linkini ekler misin? sana da geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ve kaygı duyduğun konular bir an önce netleşir. ben senin icin buyukluk olarak iyi olduklarını düsünüyorum, cunki zamanla yumusayacak ve asagı indiklerinde diklikleri de azalacaktır. bak ben kucuk dıye uzuluyorum simdi:)
ve sevgili oraletcim, senin de desteğin için çoook teşekkürler...
kendinize iyi bakın...
Canım rica ederim :)
Özellikle meme ucu hassasiyetiyle alakalı durumunun geçmesine sevindim harika bir haber bu. Ve bu tarz şikayeti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına muazzam bir bilgi.
Bunu paylaştığın için ben teşekkür ederim. Zaman zaman bana sorulan ama yaşamadığım için cevabını veremediğim bir soruydu. Geçmiş olmuş artık sana yahuu