• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

uf sağ göğsümün kenarlarına dokununca ağrı giriyo sanki içinde baloncuk var gibi kapsülmü oluşuyo acaba :((

Kizlar, hepinize teker teker canimbenim diyerek basliyorum. Cunku hepinizin neler cektigini oncesi ve sonrasi olarak cok iyi biliyorum. Hem yasadiklariman hem okuduklarimdan. Ben benim implantimdaki sorunu dr hatasi olarak tespit ettim. Buraya yazmamin amaxi sizden benim topicimdeki son girdigim yaziyi okumaniz. Ozellikle ameliyat olmayacaklar icin com aydinlatici. Lutfen okuyn. Keske ameliyati olmadan bu kadar bilgili olsaydim
Sevgiler

Sağol diritacım yazdıklarımın işe yaraması beni ayrıca mutlu etti :))

Her zaman doktor sözü önce gelir. ki alıntıladığın sözde naçizane fikrim olduğunu belirtmiştim sanıyorum gözünden kaçmış, kendimle çelişmiyorum :))

İğne çuvaldız yazıma gelince zaten mesaj istenilen yere ulaşmış güzelim konu dışına taşmaya gerek yok. Zira admin senden sonra yazmış bak. Doktorların işine el atmayın diye ;)

Evet oraletçim, yazdıklarının etkileyiciliği tartışılamaz bile:34:

Kendinle çeliştiğin bölüm şuydu canım
''Ankaracım sana önerim Figen Hanım'a yüksek profilde diretmen olur sebebine gelince cc ne kadar büyük olursa olsun eğer orta veya düşük profil olursa gözünü doyurmuyor yüksek profil hem kesinlikle çok yakışıyor bir kadına :)''

Oraletçim hep söylerim, ameliyatta kullanılan teknik, cc. büyüklüğü, protez şekli ve yüksekiliği vs. tamamen kişinin vücut yapısına göre belirlenir. Bunu belirleyecek olan da doktordur!!! Bizler ancak, kesi yeri konusunda doktorumuza isteğimizi belirtebiliriz:34:
Forumda o kadar çok bilinçsiz yorumlar yapılıyor ki, bu yorumlar da dolayısıyla ameliyat olmak isteyenleri fazlasıyla etkileyebiliyor. Ben duyarlı davrandım ve bu yönde yazdığın mesaja yorum yaptım.
Eğer ki benim böyle bir mesajım varsa, veya olursa hertürlü uyarıya açığım. Zira kimseyi yanlış yönde etkilemek istemem.

Admin mesajına gelince; Sağolsun durumu kendisine bildirdim ve gerekli uyarıyı yaptı. Ve bu uyarıyı tüm üyelerin dikkate alması gerekirken, bunu bile lehine çevirme çabana şaştım kaldım açıkçası...:53:

Kızlarcım:)
Merhaba... Ben de uzun zaman oldu, işe başlayınca yazamadım, bu siteye de çok da uzak kalmayayım dedim:)

Ben ameliyat olalı hemen hemen 3 hafta oldu, halimden memnunum. Hala tam olarak eskisi gibi olamasam da ki bu çok normal e ne de olsa bir ameliyat geçirdik, her geçen gün daha da iyileştiğimi hissediyorum.

Mesela geçen hafta hala dik duramıyordum, sanki dikişlerim beni aşağı aşağı çekiyordu, ama bu hafta bu durum kalmadı, omuzlarım dikleşti:)

Bunun yanında benim de solum sağıma göre daha ağrılı, yani genelde bir ağırlık hissediyorum orada, bunu hissettiğimde masaj yapınca bu ağırlığın azaldığını hissediyorum, bu da iyi bir durum.

aaa bir de çok önemli bir durum, bir kaç gün öncesine kadar meme uçlarıma dokunamıyordum, bırakın dokunmayı çamaşırım değdikçe zıplıyordum, sanki acı biber sürmüş gibi yanıyordu, dayanamadım Barış beye sordum, krem falan var mı geçirecek diye, o da sağolsun ne sürerseniz sürün geçirmez, çünki bu durum sinirlerle ilgili bir durum dedi, memeninizin koltuk altındaki bölümüne masaj yapın oradaki sinirleri rahatlatacak, meme ucunuzdaki hassasiyet de azalacak dedi, ve gerçekten işe yaradı:) bu sıkıntıyı çekenlere duyrulur sevgili yol arkadaşlarım:)

dnzdnzdnz sana da geçmiş olsun, senin gelişmeleri okuyorum, seninle ölçülerimiz aynıydı, ne kadar takıldığını söyler misin? her geçen gün daha da iyileşeceksin, içini ferah tut bu arada...

pırıltı, senin dediğin sayfa ve yorumlar nerede, linkini ekler misin? sana da geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ve kaygı duyduğun konular bir an önce netleşir. ben senin icin buyukluk olarak iyi olduklarını düsünüyorum, cunki zamanla yumusayacak ve asagı indiklerinde diklikleri de azalacaktır. bak ben kucuk dıye uzuluyorum simdi:)

ve sevgili oraletcim, senin de desteğin için çoook teşekkürler...
kendinize iyi bakın...

Merhaba... Ben de uzun zaman oldu, işe başlayınca yazamadım, bu siteye de çok da uzak kalmayayım dedim:)

Ben ameliyat olalı hemen hemen 3 hafta oldu, halimden memnunum. Hala tam olarak eskisi gibi olamasam da ki bu çok normal e ne de olsa bir ameliyat geçirdik, her geçen gün daha da iyileştiğimi hissediyorum.

Mesela geçen hafta hala dik duramıyordum, sanki dikişlerim beni aşağı aşağı çekiyordu, ama bu hafta bu durum kalmadı, omuzlarım dikleşti:)

Bunun yanında benim de solum sağıma göre daha ağrılı, yani genelde bir ağırlık hissediyorum orada, bunu hissettiğimde masaj yapınca bu ağırlığın azaldığını hissediyorum, bu da iyi bir durum.

aaa bir de çok önemli bir durum, bir kaç gün öncesine kadar meme uçlarıma dokunamıyordum, bırakın dokunmayı çamaşırım değdikçe zıplıyordum, sanki acı biber sürmüş gibi yanıyordu, dayanamadım Barış beye sordum, krem falan var mı geçirecek diye, o da sağolsun ne sürerseniz sürün geçirmez, çünki bu durum sinirlerle ilgili bir durum dedi, memeninizin koltuk altındaki bölümüne masaj yapın oradaki sinirleri rahatlatacak, meme ucunuzdaki hassasiyet de azalacak dedi, ve gerçekten işe yaradı:) bu sıkıntıyı çekenlere duyrulur sevgili yol arkadaşlarım:)

dnzdnzdnz sana da geçmiş olsun, senin gelişmeleri okuyorum, seninle ölçülerimiz aynıydı, ne kadar takıldığını söyler misin? her geçen gün daha da iyileşeceksin, içini ferah tut bu arada...

pırıltı, senin dediğin sayfa ve yorumlar nerede, linkini ekler misin? sana da geçmiş olsun, inşallah sıkıntı ve kaygı duyduğun konular bir an önce netleşir. ben senin icin buyukluk olarak iyi olduklarını düsünüyorum, cunki zamanla yumusayacak ve asagı indiklerinde diklikleri de azalacaktır. bak ben kucuk dıye uzuluyorum simdi:)

kendinize iyi bakın...

Merhaba canim bgun benim de 9.gunum dedigin gibi her gecen gun daha iyi oluyorum daha once banyo yapiodum ama dun ilk defa kendim taradim, kuruttum saclarimi bgun de ilk defa arabayla bir yerlere gitme cesaretini gosterdim(kendim kullanmadim buarada) kasisler biraz zorlasa da sıkıntılı bi durum olmadi ama dedigin dik duramama problemi bende de var:) gogus uclarimda hala bir hissizlik var o yuzden aci hissetmiyorum, umarim oradaki hisle birlikte o aci da belirginlesmez. daha once konustugumuz gibi 280cc mentor takildi bana ve evet dedigin gibi buyuk isteyen biri icin yeterli gelmeyebilir bende bazen biraz daha olsamiymis diorum ama suan cok sert,gergin ve yukardalar belki kendilerini birakip ele gelmeye baslayinca hacim olarak daha tatmin edici olurlar diye dusunuyorum.

bir de hala destek yastikla uyumanin bir faydasi var mi yada dumduz sirt ustu uyumanin bir zarari?

kendinize iyi bakın...

gelismeler iyi cok sevindim :) ben eh biraz bekliyim inerler hayalideyim fakat ben gercekten one cooook az cikintili meme seviyorum&kendime uygun buluyorum. bu memeler ne kadar inse oyle az cikintili olmazlar. en capi genis olsun ileri dogru cikik olmasin demistim doktora. bunlar baya cikik. biraz sosyal hayattan kendimi izole ettim. utaniyorum bu dik memelerle insan icine cikmaya. mecburiyetten bi toplu yemege gittim hemen ordan geri dondum cunku insan icinde cok huzursuzum. yeni memelerimle
guzellesmek bir yana cirkinlestim. bu vucuda anormal duruyor. neyse. sen boyuttan an itibariyle bile memnsun ne guzel.. bu arada bnm link de asagida:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...estetigi-amp-septum-deviasyonu-ameliyati.html

Canim cok yakin tarihlerde olduk seninle. Agri kenarlarda ve meme baslarinda bende de var. baloncuk gibi bisey eline mi geliyor??

aynen canım baloncuk gibi ödemler geliyodu komilininbebe yağıyla masa yaptım kramp girer gibi olsada yumusadı azaldı o baloncuklar şimdi iki göğüsümü birleştirebiliyorum meme altı hassasiyetim hissizliğim devam ediyo yarın kontrolüm var bakalım sorcam doktoruma

Merhaba canim bgun benim de 9.gunum dedigin gibi her gecen gun daha iyi oluyorum daha once banyo yapiodum ama dun ilk defa kendim taradim, kuruttum saclarimi bgun de ilk defa arabayla bir yerlere gitme cesaretini gosterdim(kendim kullanmadim buarada) kasisler biraz zorlasa da sıkıntılı bi durum olmadi ama dedigin dik duramama problemi bende de var:) gogus uclarimda hala bir hissizlik var o yuzden aci hissetmiyorum, umarim oradaki hisle birlikte o aci da belirginlesmez. daha once konustugumuz gibi 280cc mentor takildi bana ve evet dedigin gibi buyuk isteyen biri icin yeterli gelmeyebilir bende bazen biraz daha olsamiymis diorum ama suan cok sert,gergin ve yukardalar belki kendilerini birakip ele gelmeye baslayinca hacim olarak daha tatmin edici olurlar diye dusunuyorum.

bir de hala destek yastikla uyumanin bir faydasi var mi yada dumduz sirt ustu uyumanin bir zarari?

Dnz, slm, seninle aramizda yaklasik on gun fark var:)
Ben de kasislerden hic hoslanmiyordum, ama su anda kasisler beni cok rahatsiz etmiyorlar.
Ben de yaklasik on iki gun sonra yakin mesafeye araba kullanmistim.
Su siralar eger gun icind ya da gece biliyorsun uzun sure hareketsiz kaliyoruz, bu durumda goguslerimde baya bir gerginlik hissediyorum. Bu durumda masaj yaparsam bu rahatsizligim baya azaliyor. Bu nedenle gece yapabilirsem bir kez de olsa kalkiyorum, tuvalet, su falan azicik goguslerime masaj yapiyorum, daha iyi oluyor sanki.

Ben destek yastigi kullanmadim. İlk on-onbes gun ya sirt ustu yattim ya da acikcasi salonda yari yatar pozisyonda kanepede
yattim. Cunku eger tam olarak sirt ustu yatarsam kalkarken nefesimi kesecek kadar agri hissediyordum goguslerimde, ama yari yatar pozisyondan dogrulmak daha az agrili ve kolay oluyordu.
Bana doktorum onikinci gun muayenemden sonra yuz ustu de yat masaj olur demisti, ama ben gogus ucu hassasiyetim azalinca ancak yuzustu yatabildim, bu da yaklasik yirmi gunu buldu. Kisacasi beni biraz agrilarim yonlerdirdi, agrilarimi goz onunde bulundurarark yatmayi tercih ettim, ediyorum ve de doktorumun soylediklerini de yapmaya calisiyorum.

Tabi sebin icin de doktorunun ne dedigi onemli ve senin hissettiklerin, ama istedigin pozisyonda yatabilirsin gibi geliyor bana artik.

Bu arada bana da 280 takildi biliyosun, etraftan kimse anlamiyor silikon yaptirdigimi su anda.
Ben bir de ameliyattan once lasenzanin iki beden buyuk gosteren super dolgulu sutyenlerini kullaniyordum, ancak memem varmis gibi duruyordu, simdi ise kiyafetle dolgulu sutyendekinden cok farkli durmuyorlar.
Seninle olculerimiz ayni, gercekten 300 de olabilirmisiz, 325 cok olabilirmis ama, 300 tam karar olurmus gibi geliyor bana. Hem disardan da anlasilmazdi hem de ameliyat oldugumuza daha bir degermis.

Ama bu duruma da sukurler olsun, en azindan o dolgulu sutyenlerden kurtuldum, yazin sicaginda onlari tasimak cok zor oluyordu. :)) e yaza daha da bir rahat edecegiz, yazlik kiyafetlerde ve denizde. Herseyde bir hayir vardir diyorum.

Yine yazisiriz...
Kendine iyi bak:)

gelismeler iyi cok sevindim :) ben eh biraz bekliyim inerler hayalideyim fakat ben gercekten one cooook az cikintili meme seviyorum&kendime uygun buluyorum. bu memeler ne kadar inse oyle az cikintili olmazlar. en capi genis olsun ileri dogru cikik olmasin demistim doktora. bunlar baya cikik. biraz sosyal hayattan kendimi izole ettim. utaniyorum bu dik memelerle insan icine cikmaya. mecburiyetten bi toplu yemege gittim hemen ordan geri dondum cunku insan icinde cok huzursuzum. yeni memelerimle
guzellesmek bir yana cirkinlestim. bu vucuda anormal duruyor. neyse. sen boyuttan an itibariyle bile memnsun ne guzel.. bu arada bnm link de asagida:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...estetigi-amp-septum-deviasyonu-ameliyati.html

Pirilti slm, sayfanin cogunu okudum.
Doktorunla konusmussun, icini rahatlatmis.
Bir de kk daki bayanlar baya tecrubeliler, onlarin fikirlerini almakta fayda var. Zamanla diklikleri azaliyorsa, ki herkes oyle soyluyor, cap olarak daha genis ama daha az dik bir sekli alacaklardir eminim. Bende de yumusama oldu, ilk zamanki dikliklerinin azaldigini hissedebiliyorum. Buyuklugunden memnun muyum... aslinda, bir buyugu olabilrmis diyorum, ama kafama da cok takmamaya calisiyorum acikcasi.

Su siralar atki, sal gibi seyler kullanabilirsin, seni rahatlatmasi icin soyluyorum.
Canini skma, herseyin bir cozumu var, biraz bekle bakalim.

Sevgiler...

Pirilti slm, sayfanin cogunu okudum.
Doktorunla konusmussun, icini rahatlatmis.
Bir de kk daki bayanlar baya tecrubeliler, onlarin fikirlerini almakta fayda var. Zamanla diklikleri azaliyorsa, ki herkes oyle soyluyor, cap olarak daha genis ama daha az dik bir sekli alacaklardir eminim. Bende de yumusama oldu, ilk zamanki dikliklerinin azaldigini hissedebiliyorum. Buyuklugunden memnun muyum... aslinda, bir buyugu olabilrmis diyorum, ama kafama da cok takmamaya calisiyorum acikcasi.

Su siralar atki, sal gibi seyler kullanabilirsin, seni rahatlatmasi icin soyluyorum.
Canini skma, herseyin bir cozumu var, biraz bekle bakalim.

Sevgiler...

Cnm resim sormustun arkadaslik talebi gonderdim resmimi gorebilirsin. Sen resim paylasacak misin?

Kızlar bugün bursada dual planr sag 275 dol 325 cc takıldı ilk saatler ölçen sandım cok ağrım oldu nefes sorunu yeterlı alamadığımı düşündüm eve geldim temiz 3 saat uyumusum şimdi tuvaletimi yaptım pişajamanı giydim tabi yavaş yavaş umarım hemen toparlanırlar

benim daha cok sirtima vuruodu agrilar suan cok hissetmiorum. boynum ve omuzlarim da benim de agrim var ama o put gibi yatis seklinden oldugunu dusunuyorum.

eğer doktorun da izin veriyorsa, askısı ortada olan sporcu sütyeni kullan. ben bir kaç gün o sütyenden giydim, ağrılarım azaldı.
memelerin yükü omuz ve kürek kemikleri yerine, ağırlık merkezimiz omurga hizasına taşınıyor ve ağrı azalıyor. ben buna bağladım.

Kızlar bugün bursada dual planr sag 275 dol 325 cc takıldı ilk saatler ölçen sandım cok ağrım oldu nefes sorunu yeterlı alamadığımı düşündüm eve geldim temiz 3 saat uyumusum şimdi tuvaletimi yaptım pişajamanı giydim tabi yavaş yavaş umarım hemen toparlanırlar

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar tüm sıkıntılardan kurtulursun, geriye doya doyya tadını çıkarmak kalır :)

Toparladım bile bugün arabaya binip hoopp iç çamaşırında aldım soluğu dantelli çamaşırları toparladım ama maalesef 5 geçmiyor iyi diyebileceğim sayı küçükken daha iyimiş yafuu elimi attığım süngerli:))) Aaa artık sizinle işim yok evdekileri battal boy çöp torbasıyla atıcam be cok yer kaplıyormus onlar :))) çoğu bitti azı kaldı

Back
X