• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

çıkarırken acıomu canım?her doktor masaj vermiyormuş dediğin gbi genelde pütürlüde gerek olmuyormuş ama fotoğraflarımda görmüşsündür göğüslerimin biri yukarda gbi nette masajla fln yerine oturu denioda o yüzden sorcam doktora

dikişleri çıkartırken acımıyor korkma,bende doktora masajla yumuşuyormuş oturuyormuş dedim. hayır dedi sana gerek yok zaten yumuşamaya başlamışlar dedi pütürlüde gerek olmadığını söyledi. ayrıca masaj verme nedenide doktorun söylediğine göre kapsül oluşumunu engellemek içinmiş yumuşaması için değil senin pütürlümü normalmi??

dikişleri çıkartırken acımıyor korkma,bende doktora masajla yumuşuyormuş oturuyormuş dedim. hayır dedi sana gerek yok zaten yumuşamaya başlamışlar dedi pütürlüde gerek olmadığını söyledi. ayrıca masaj verme nedenide doktorun söylediğine göre kapsül oluşumunu engellemek içinmiş yumuşaması için değil senin pütürlümü normalmi??

saol canım,evet kapsül oluşmaması için veriliyormuş masaj,ameliyattan önce knşrken pütürlü istediğimi söylemştm bn sonra knşmadık aklıma gelmedi protezin kağıtlarındada göremedm öyle bişi acaba yabancı olarakmı yazıyor bi bilgin varmı canım?

saol canım,evet kapsül oluşmaması için veriliyormuş masaj,ameliyattan önce knşrken pütürlü istediğimi söylemştm bn sonra knşmadık aklıma gelmedi protezin kağıtlarındada göremedm öyle bişi acaba yabancı olarakmı yazıyor bi bilgin varmı canım?

canım protez barkodlarında sadece boyut büyüklük yazıyor bende baktım göremedim sen doktordan pütürlü istediysen senin istediğin gibi takmıştır ...gidince bi sor bakalım

canım mrb bnm ameliyat olalı 23 gün oldu hala dikişlerin üstündeki bantlar duruyor kendiliğinden çıkmayınca bnde korkup çıkarmadım ama yarın banyo yaparken çıkarıcam bnada uzun gibi geldi nette gördüklerime göre ama belki bantlar yanıltıyordur gözümüzü.

canim bantlarini cikarmissin nasil gorunuyorlar?

canım öyle çok koyu değil rengi sol taraftaki daha uzun gibi foto çekip koycam ama msj sayın az olduğu için görebilirmisin bilmiyorum

koyarsan cok sevinirim merak icindeyim, ne yazik ki suan geremiyorum kimsenin fotograflarini ama 25 ulasinca geriye donuk eklenmis fotolari gorecegim degil mi?

koyarsan cok sevinirim merak icindeyim, ne yazik ki suan geremiyorum kimsenin fotograflarini ama 25 ulasinca geriye donuk eklenmis fotolari gorecegim degil mi?

canım profilimde önceden yaptığım albümüm var.bnm ve arkadaşın olan diğer kişilerin albümlerini görebilirsin yeterli mesaj sayısına ulaşırsan eğer.bak buraya msj sayını doldurmak için yazabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

canım profilimde önceden yaptığım albümüm var.bnm ve arkadaşın olan diğer kişilerin albümlerini görebilirsin yeterli mesaj sayısına ulaşırsan eğer.bak buraya msj sayını doldurmak için yazabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

ilgin icin gercekten cok tesekkur ederim. boyle bir basligin varligindan haberdar etmen gercekten super oldu sayende fotograf gorebiliyorum:) doktorum, doktoruma ulasmami saglayan arkadasima da masaj onermemis bende ayriyetten sordum masaja gerek olmadigini soyledi. korkmamak tedirgin olmamak elimde degil ne yazik ki hep kotu senaryolar gozumun onunde, su gunler bir gecse..

ilgin icin gercekten cok tesekkur ederim. boyle bir basligin varligindan haberdar etmen gercekten super oldu sayende fotograf gorebiliyorum:) doktorum, doktoruma ulasmami saglayan arkadasima da masaj onermemis bende ayriyetten sordum masaja gerek olmadigini soyledi. korkmamak tedirgin olmamak elimde degil ne yazik ki hep kotu senaryolar gozumun onunde, su gunler bir gecse..

rica ederim canım benim çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum,bakma böyle rahat gibi göründüğüme en ufak bişey olsun telaşlanıyorum bende.mesela sol koltuk altıma doğru olan yerim azcık dokunsam bile acıyor acaba bi sorunmu var kan flnmı toplandı diye kendi kendime düşünüp duruyorum snra rahatlatmak için kolay değil ameliyat oldum sonuçta olcak bukdr diorum anlayacağın bnde pek iyi değilim :D :1:

Son düzenleme:
rica ederim canım benim çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum,bakma böyle rahat gibi göründüğüme en ufak bişey olsun telaşlanıyorum bende.mesela sol koltuk altıma doğru olan yerim azcık dokunsam bile acıyor acaba bi sorunmu var kan flnmı toplandı diye kendi kendime düşünüp duruyorum snra rahatlatmak için kolay değil ameliyat oldum sonuçta olcak bukdr diorum anlayacağın bnde pek iyi değilim :D :1:
ankara özel msj atamıyorum canım msj sayım yeterli değil fakat olmuyor .hata veriyor anlamadım gitti

13.günümde masajlara başladım ve farkettimki sağ göğsümün koltukaltı kenarlarına dokunca protez oynuyo kramplar girdi öyle acıdıki ama yavaş yavaş daireler şeklinde masaj yapıyorum oralara azaldı ağrı sol göğsümde hiç sorun yok ama sağda ilk günden beri var bişey iki göğüs arasındaki yapısal farktan kaynaklı sanırım

13.günümde masajlara başladım ve farkettimki sağ göğsümün koltukaltı kenarlarına dokunca protez oynuyo kramplar girdi öyle acıdıki ama yavaş yavaş daireler şeklinde masaj yapıyorum oralara azaldı ağrı sol göğsümde hiç sorun yok ama sağda ilk günden beri var bişey iki göğüs arasındaki yapısal farktan kaynaklı sanırım

Kizlar goguslerin kuculmesi ne zamana kadar devam ediyor? Benimkiler cok buyuk agliycam :(

Kizlar goguslerin kuculmesi ne zamana kadar devam ediyor? Benimkiler cok buyuk agliycam :(

benim 2 hafta oldu ve küçülmeye yumuşamaya başladılar, vücudumla uyumlu olcaklar iyiki 300cc taktırmısım daha fazlasını taşıyamazdım daha küçüğüde yaptırmama değmezdi, inşallah sorunsuz doğal göğüslere kavusur ve normal yaşantımıza devam ederiz

Selam oraletçim.
Öncelikle bu forumda yaptığın paylaşımlarla, bu ameliyatı olmak isteyen birçok kişiye ışık tuttuğunu söylemeliyim.
Ben bu ameliyatı olmadan önce, ne nedir, ne değildir araştırırken senin yazdıklarından çok faydalanmıştım:34:
Senin resimlerini gördükten sonra aynı doktora ameliyat olmayı düşündüm ve kullandığı teknikle ilgilide bir çok araştırma yaptım. Araştırmalarım neticesinde, bir çok doktorun hemfikir olduğu, kas zarı altı ile kas üstü yönteminin aynı olduğu yönünde idi. Hatta içlerinde kas zarı altı yöntemini kullanan doktor da vardı.
Bunları söyleyenler de doktor, aksini savunanlar da..
Bu durumda bu doktorların da söylediklerine değer verip saygısızlık etmemeliyiz değil mi:34:
Neticede tercihimi kas altı yönünde kullandım ve 13 ay önce ameliyatımı oldum.
Ama, hiç bir zaman kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmak isteyenleri etkilemeye çalışmadım haddimi bildim!
Forumda, gerek kullanılan yöntemler, gerekse doktor yönlendirmelerine karşı, en çok tepki verenlerden biriyim canım emin olabilirsin!
Doktorların bile hemfikir olmadığı yöntemler hakkında, forumda ahkam kesilmesine ve doktorculuk oynanmasına pek tahammülüm yok!
''Umarım iğneyi kendine batırmadan çuvaldızla yola çıkanların canı yanmamıştır. :))'' bu cümlende ne demek istediğini anlayamadım. Biraz açarsan sevinirim.

''Hadlerimizi bilmeliyiz!'' bu cümlene istinaden, altta alıntıladığım yorumununda yazdıklarını tekrar gözden geçirmende fayda olduğunu düşünüyorum. Zira, kendinle çelişiyorsun!..
sevgiler...

Sağol diritacım yazdıklarımın işe yaraması beni ayrıca mutlu etti :))

Her zaman doktor sözü önce gelir. ki alıntıladığın sözde naçizane fikrim olduğunu belirtmiştim sanıyorum gözünden kaçmış, kendimle çelişmiyorum :))

İğne çuvaldız yazıma gelince zaten mesaj istenilen yere ulaşmış güzelim konu dışına taşmaya gerek yok. Zira admin senden sonra yazmış bak. Doktorların işine el atmayın diye ;)

bgun ameliyatimin 3.gunu cok daha iyiyim. Doktorumun ilk gunden taburcu edebilecegini soylemesine ragmen cesaret edemeyip ilk gun hastanede kaldim.Hareket etmedigim muddetce cok sıkıntılı ağır bir durumum yok ama iş yataktan kalkmaya tuvalete gitmeye gelince tam anlamiyla iskence.Kesinlikle tek basima kalkip yatamiorum kollarimi sadece dirsekten oynatabiliyorum omuzdan kaldiramiorum gerci bgun cok daha iyiyim bu konularda. yarim bir atlet var uzerimde sanki cok kucukmus de onun baskisi varmis cikartinca rahatlicakmisim gibi gelio. En sıkıtılı zaman eve gelirken yolda gecti, yollarin bozuk oldugunu hic bukadar iyi anlamamistim:) Buyuklugu konusunda korktugum olmadi o konuda memnunum ama suan cok yukarda kalip gibi duruo ne zaman normale donucek donucek di mi?:53:

Maşallah yahu geçmiş olsun canım :)) Kollarını çok yorma yatıp kalkarken etrafında biri varsa muhakkak destek al. Şu an mevcut deri dokunun altına bir cisim yerleşti haliyle gergin hissetmen normal. Zamanla geçecek bu hissiyat ;)

1 hafta sonra daha rahat hissedersin bu zamana nispeten. :) Akışına bırak rahatla bi ;)

sevgili oralet, fotolarda harika görünüyor bebişlerin. :nazar: dekolten ne hoş! dolgun dolgun olmuşlar. çok beğendim!

Tatlım sen ameliyat olmuştun hemen senin fotoğraflarına ışınlayacağım kendimi :)))

Teşekkür ederim ayrıca böyle güzel güzel kullanalım diye yattık bıçak altına :))

Öptüm canım ;)

bgun 4.gunum dun ilk banyomu yaptim.Belirgin bir agrim olmamakla birlikte kendimi zorlamadigimi belirtmek isterim hala disari cikacak cesareti bulamadim.Sag gogsumde sola nazaran daha siddetli ve farkli bir agri var ama normal bir surec oldugunu dusunuyorum.

Aynen normal sürecinde hepsi :)

Back