Selam oraletçim.
Öncelikle bu forumda yaptığın paylaşımlarla, bu ameliyatı olmak isteyen birçok kişiye ışık tuttuğunu söylemeliyim.
Ben bu ameliyatı olmadan önce, ne nedir, ne değildir araştırırken senin yazdıklarından çok faydalanmıştım
Senin resimlerini gördükten sonra aynı doktora ameliyat olmayı düşündüm ve kullandığı teknikle ilgilide bir çok araştırma yaptım. Araştırmalarım neticesinde, bir çok doktorun hemfikir olduğu, kas zarı altı ile kas üstü yönteminin aynı olduğu yönünde idi. Hatta içlerinde kas zarı altı yöntemini kullanan doktor da vardı.
Bunları söyleyenler de doktor, aksini savunanlar da..
Bu durumda bu doktorların da söylediklerine değer verip saygısızlık etmemeliyiz değil mi
Neticede tercihimi kas altı yönünde kullandım ve 13 ay önce ameliyatımı oldum.
Ama, hiç bir zaman kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmak isteyenleri etkilemeye çalışmadım haddimi bildim!
Forumda, gerek kullanılan yöntemler, gerekse doktor yönlendirmelerine karşı, en çok tepki verenlerden biriyim canım emin olabilirsin!
Doktorların bile hemfikir olmadığı yöntemler hakkında, forumda ahkam kesilmesine ve doktorculuk oynanmasına pek tahammülüm yok!
''Umarım iğneyi kendine batırmadan çuvaldızla yola çıkanların canı yanmamıştır. :))'' bu cümlende ne demek istediğini anlayamadım. Biraz açarsan sevinirim.
''Hadlerimizi bilmeliyiz!'' bu cümlene istinaden, altta alıntıladığım yorumununda yazdıklarını tekrar gözden geçirmende fayda olduğunu düşünüyorum. Zira, kendinle çelişiyorsun!..
sevgiler...