- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Yaa çok tesekkur ederim vicdanım rahatsızdıDini şeyler yasak maalesef ama yine de bilgilendirmek istedim çok araştırdım bu konuyu bende. Şöyle ki özür dileyerek söylüyorum ters yani anal ilişki ve regl olmamız dışında eşimiz bize her türlü helal yani bir sakıncası yok
Evet cok zevkli zaten ama caiz mi diye tedirgin oldumHijyen olduğu sürece oral yapmakta sorun yok artı daha zevkli olduğuna inanıyorum
Sana hocasın cevap ver diyen olmadı kendi kendine girme triplereFetva hattına bağlansaydınız hoca mıyız biz burda caiz ya da değil diycez
Not: yapmayı seviyorum tabii hijyenik olduğu müddetçe, yapmadan önce muhakkak tekrar yıkatıyorum
Temizlik imandan gelir diye noktalıyorum ahddjdk
Valla orasını bilemem ama ben araştırmadım sadece temiz olsunEvet cok zevkli zaten ama caiz mi diye tedirgin oldum
Valla orasını bilemem ama ben araştırmadım sadece temiz olsunEvet cok zevkli zaten ama caiz mi diye tedirgin oldum
Muhalefet olmazlarsa hayatlarindaki stresi atamiyorlarBilgisi olan yazsin olmayan yazmasin niye her seyi sorun ediyorsunuz ki kadin bi soru sormus ve var bunda aksama kadar sacma sapan o kadar konu aciliyor bir tek bunami taktiniz
Ben aslında yıllardır burdayım şimdi öyle böyle diye muhalefet olanlar aslında kendileri daha fazlasını yapıyor . NoktaMuhalefet olmazlarsa hayatlarindaki stresi atamiyorlar
Ben de böyle biliyorumDini şeyler yasak maalesef ama yine de bilgilendirmek istedim çok araştırdım bu konuyu bende. Şöyle ki özür dileyerek söylüyorum ters yani anal ilişki ve regl olmamız dışında eşimiz bize her türlü helal yani bir sakıncası yok