- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Neden ki seks ayrı birşey, oral sekste yemek yediğin organı , ağzı kullanıyorsun sence de titiz olmak gerekmez mi , ben eşim ve annem dışında başkasının bardağından su içemem mesela ?Niye tüm başaklarda "Ay ben başağım titizim" cümlesi var? Sadece başaklar titizmiş gibi... Ayrıca o kadar titizseniz seks de yapamazsınız sanki?
Dişlerinizi fırçalamak yeterli benceNeden ki seks ayrı birşey, oral sekste yemek yediğin organı , ağzı kullanıyorsun sence de titiz olmak gerekmez mi , ben eşim ve annem dışında başkasının bardağından su içemem mesela ?
Evet aynen oyle.. menfaatleri olmayan birseyi yapmazlar. Kadina zevk vermeleri sirf kendilerini dusundukleri icinErkekler bencil yani
Titiz bi kadin degilim.hatta baya baya pasakliyim ama benimde hic icim almiyoNiye tüm başaklarda "Ay ben başağım titizim" cümlesi var? Sadece başaklar titizmiş gibi... Ayrıca o kadar titizseniz seks de yapamazsınız sanki?
Gercekten cok üzüldüm adiniza. Bence bunu yasamadan ölmeyinBenim eşim asla yapmaz nasıl birşey hiç yaşamadım
Adam sevmiyor yapacak bir şey yokGercekten cok üzüldüm adiniza. Bence bunu yasamadan ölmeyin
Nasıl yani kadın yapsın ben yapmam mı?Ya sırf kendine yapilmasini isteyen ama karsi tarafa yapmayan eşe ne yapardiniz?
Öle cok erkek varki çevremde arkadadlarımdab duyduğumNasıl yani kadın yapsın ben yapmam mı?
Nasil yani? Arkadaslarina “ben kocama oral yapiyorum o bana yapmiyo” diye anlatan kadinlar mi varÖle cok erkek varki çevremde arkadadlarımdab duyduğum
Nasil yani? Arkadaslarina “ben kocama oral yapiyorum o bana yapmiyo” diye anlatan kadinlar mi var
34 yasindayim ne anlattim ne dinledimYa ole degil yakın arkadslar hanı kız kıza laflarken olan muhabbet
Öle tabi ama var34 yasindayim ne anlattim ne dinledimNe kadar yakin arkadas olursa olsun yatak odasini anlatmak bana garip geliyor. Erkekler yapsa kizariz. Bence ayni sey.
Aynen..Nasıl yani kadın yapsın ben yapmam mı?
O size yapıyor mu peki ?Ban de başağımdır titizimdir ama eşim seviyor diye ilişkiden önce yaparım genelde :) Eşimden iğrenmem ayrıca her zaman da yapmadan önce yıkar temizdir zaten :)
Çok sinir bozucu derdim, siz de yapmayın o zaman..Ya sırf kendine yapilmasini isteyen ama karsi tarafa yapmayan eşe ne yapardiniz?
Evet ama ben huylandığımdan istemiyorum pekO size yapıyor mu peki ?