-
- Konu Sahibi PinkMermaid
E burada yazınca anlatmamış mı oluyorsun? İlla reel hayatta mı anlatılmaz.. Orda birkaç arkadaş dinliyor burda milyonlar okuyor34 yasindayim ne anlattim ne dinledimNe kadar yakin arkadas olursa olsun yatak odasini anlatmak bana garip geliyor. Erkekler yapsa kizariz. Bence ayni sey.
Neyle kıyaslıyorsunuz, gerçekten aradaki farkı anlayamıyor musunuz yoksa sırf muhalif olmak için mi yazdınız? Okuyan "milyonlar" beni ya da kocamı tanımadığına göre sorun olmadığını düşünüyorum. Keza kendimle alakalı kimseye anlatmadığım şeyleri de burada rahatlıkla yazabiliyorum.E burada yazınca anlatmamış mı oluyorsun? İlla reel hayatta mı anlatılmaz.. Orda birkaç arkadaş dinliyor burda milyonlar okuyor
Adam sevmiyor yapacak bir şey yok
Peki neden hala buradasinBurda çarşaf çarşaf tanımadığınız kişilere haddinden fazla erkek de varken özellerini anlatması kadınların ekşide dalga sebebi.fikir istemek de bana komik geliyor cinsellik hakkında nedense
Peki neden hala buradasin
Hadi hadiii :)Keyfimin kahyası olarak sizi ne zaman işe aldım acaba ?
Hadi hadiii :)
Ne oldu bende sizi ise almadim ama benim adima karar vermeye basladinizOk bye istediğim çöplükte takılırım kımseyı baglamaz naş
Ne oldu bende sizi ise almadim ama benim adima karar vermeye basladiniz))
Evet hala devam... isteksiz gorunen ama cevap da yazan ... iyi geceler..bazı içselleştirme çabalarıyla başka meydanda oynası
Uzatma be oftıp oynayalım daha eglenceli bak.