Oral Seks

Oral seks hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce seks dinamiğinin olmazsa olmazı mıdır yoksa gereksiz bir aktivite mi? Bu konuda hijyen takıntım var bir başak burcu olarak , hijyenik olunması açısından ne yapmak gerekir acaba ? Duşta mı yapmak gerekir , yağmur altında mı :KK48: Nasıl bir duygu acaba ?:kahve:

Bi gece önceden çamaşır suyuna batır hijyen için. En uygun ortamsa Amazon ormanları bence.

Cinselliğin önemli parçası:) yapmayı fazla sevmem ama

Mutlaka ilişki öncesi duşa girerim yatağa tertemiz girerim ama aynı hassasiyeti eşim göstermez. O yüzden ben ona oral yapmaktan asla keyif almam. Onu yapması için asla zorlamam yapmak isterse yapar çünkü ancak o zaman ıslanabiliyorum yoksa ağrı oluyor

Oral seks hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce seks dinamiğinin olmazsa olmazı mıdır yoksa gereksiz bir aktivite mi? Bu konuda hijyen takıntım var bir başak burcu olarak , hijyenik olunması açısından ne yapmak gerekir acaba ? Duşta mı yapmak gerekir , yağmur altında mı :KK48: Nasıl bir duygu acaba ?:kahve:
Tatlım açıkçası benim pek tasvip ettiğim bir şey değil yapmayı tercih etmiyorum yani canımın çekmesi için erkek kişisininki çok güzel, muntazam ,pürüzsüz, aşırı erekte:confused: olması gerekiyor.. E tabi bi de temiz olduğundan emin olmak lazım erkek milletinin çoğu götünün bokuyla geziyor biliyorsun:KK70::KK70:

Mutlaka ilişki öncesi duşa girerim yatağa tertemiz girerim ama aynı hassasiyeti eşim göstermez. O yüzden ben ona oral yapmaktan asla keyif almam. Onu yapması için asla zorlamam yapmak isterse yapar çünkü ancak o zaman ıslanabiliyorum yoksa ağrı oluyor
Oda özen göstersin duş v.s

Herkes yapilmasini seviyorda yapmasini seven az heralde😂erkekler bence yapma konusunda daha istekli. Bende yapmayi sevmiyorum ne kadar hijyenik bile olsa. Sebebi zevk suyu. Sanki çişini iciyomusum gibi geliyo agzima gelince migdem acayip bulaniyo
Yaniliyosun erkekler yaptirmayi daha cok sever.. ha sana oyle gozukme sebebide, seni daha cok istaha getrip daha cok zevk alma istekleridir:)

Herkes yapilmasini seviyorda yapmasini seven az heralde😂erkekler bence yapma konusunda daha istekli. Bende yapmayi sevmiyorum ne kadar hijyenik bile olsa. Sebebi zevk suyu. Sanki çişini iciyomusum gibi geliyo agzima gelince migdem acayip bulaniyo
Bu zamana kadar hic denk gelmedim desem? Yani geldiysem de oyle belli bi tadi yok ki zevk suyunun? Ha sperm desen o ayri 😂😂 seven de var o da ayri tabi hahfjs

X