- 28 Ağustos 2019
- 2.051
- 2.143
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Oral seks hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce seks dinamiğinin olmazsa olmazı mıdır yoksa gereksiz bir aktivite mi? Bu konuda hijyen takıntım var bir başak burcu olarak , hijyenik olunması açısından ne yapmak gerekir acaba ? Duşta mı yapmak gerekir , yağmur altında mıNasıl bir duygu acaba ?
Bencede burda erkekler varBurda çarşaf çarşaf tanımadığınız kişilere haddinden fazla erkek de varken özellerini anlatması kadınların ekşide dalga sebebi.fikir istemek de bana komik geliyor cinsellik hakkında nedense
Erkek cinsel organı gayet de estetik bir sey nesinden tiksiniyorsunuz ben anlamadım.
Yapmasını sevmem, yapılmasını severim
Bence değil , erekte olmamış hali hele hiç değilkadın organı çok mu estetik, bence erkek organı daha estetik, oral yapmayı çok sevmem ama estetiklik kısmına gelirsek durum bu
erekte olduktan sonra iyi amaBence değil , erekte olmamış hali hele hiç değil
Tatlım açıkçası benim pek tasvip ettiğim bir şey değil yapmayı tercih etmiyorum yani canımın çekmesi için erkek kişisininki çok güzel, muntazam ,pürüzsüz, aşırı erekteOral seks hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce seks dinamiğinin olmazsa olmazı mıdır yoksa gereksiz bir aktivite mi? Bu konuda hijyen takıntım var bir başak burcu olarak , hijyenik olunması açısından ne yapmak gerekir acaba ? Duşta mı yapmak gerekir , yağmur altında mıNasıl bir duygu acaba ?
Oda özen göstersin duş v.sMutlaka ilişki öncesi duşa girerim yatağa tertemiz girerim ama aynı hassasiyeti eşim göstermez. O yüzden ben ona oral yapmaktan asla keyif almam. Onu yapması için asla zorlamam yapmak isterse yapar çünkü ancak o zaman ıslanabiliyorum yoksa ağrı oluyor
Yaniliyosun erkekler yaptirmayi daha cok sever.. ha sana oyle gozukme sebebide, seni daha cok istaha getrip daha cok zevk alma istekleridir:)Herkes yapilmasini seviyorda yapmasini seven az heraldeerkekler bence yapma konusunda daha istekli. Bende yapmayi sevmiyorum ne kadar hijyenik bile olsa. Sebebi zevk suyu. Sanki çişini iciyomusum gibi geliyo agzima gelince migdem acayip bulaniyo
Erkekler bencil yaniYaniliyosun erkekler yaptirmayi daha cok sever.. ha sana oyle gozukme sebebide, seni daha cok istaha getrip daha cok zevk alma istekleridir:)
Bu zamana kadar hic denk gelmedim desem? Yani geldiysem de oyle belli bi tadi yok ki zevk suyunun? Ha sperm desen o ayriHerkes yapilmasini seviyorda yapmasini seven az heraldeerkekler bence yapma konusunda daha istekli. Bende yapmayi sevmiyorum ne kadar hijyenik bile olsa. Sebebi zevk suyu. Sanki çişini iciyomusum gibi geliyo agzima gelince migdem acayip bulaniyo