• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral ilişki hamilelik

Size özelden yazdım oradan konuşabilir miyiz anlarsınız
Mesajını göremedim ama kesinlikle hamilesin canım eltimin 3üzdü bebekleri özellikle cinsel organları öperek bu oran yükseliyormuş o o şekilde kaldı bekaretini kaybetmek istemiyordu çünkü ondan öğrendim bende, ama bir bebeğinin kalbi durdu şuan 2izleri var diye beklerken noldu dersin? İkizlerin biri bölünüp tekrar ikiz oldu yine 3üz hamile.

Ya birbirimize oral seks yaptık ben yapınca öpüştük sonra o bana yaptı onun dudağında kendi zevk suyu benim vajinama değdiyse hamilelik ihtimali var mı el ile değen zevk suyundan ihtimal var diyorlar dudaktan olur mu ben ella içtim bu engeller mi böyle bir şeyi niye anlamıyorsunuz Ya😔
Kıt benim zeka biraz bxbxbx

Onunkini öptün mü? Kız öpüşerek eltim hamile kaldı sen bariz kesin hamilesiiiinnn..
Sen onunkini öptün sonra o kendi ağzına boşaldı, sonra ikiniz seninkini mi öptünüz tam nasıl oldu??
Evet sonra hepsi toplanip bahcivani öptü. Ne anlatiyosun yahu bxvxvxv

Evet sonra hepsi toplanip bahcivani öptü. Ne anlatiyosun yahu bxvxvxv
Ama bak öyle demiş ?? Önce erkek arkadaşına oral yapmışLAR sonra kıza, ama kız sadece öpmüş ben anlayamadım olayı ama bu net eltimin olayı ya kesinlikle. Üçüzleri vardı birinin kalbi durdu sonra biz o bebeğe üzülürken bir baktık ikizlerden biri bölünüp yine ikiz olmuş toplam olarak üçüzler şuan.
O biraz fantastik bir kadın bekaretini doğumda kaybetmek istiyor, özellikle cinsel organları öperek hamile kalma yöntemleri denedi ve şuan hamile çok sağlıklı üç bebeğide maşallah 🧿

Hayır ya korktum zaten bir daha yapmicam da şu an öyle bir durum olur mu diye endişeliyim
Saçmalama. Sence olma ihtimali varmı insanlar neler deniyor neler çekiyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama gebelik öyle kolay oluşacak şey değil benden sana tavsiye erkek arkadaşınla arana mesafe koy

Ya ona oral yaptık sonra öpüştük sonra o bana yaptı zevk suyu denemez mi
Ya Allah aşkına buraya yazmak yerine netten araştırıp 2 satır bir şey okusan zaten bilgilenirsin.
Siz arada toplanıp sevgiline oral yapacağınıza (yaptık) dediğin için söylüyorum kendi vücut ve ruh sağlığın için bazı konularda bilinçlen.
Yaşayabilirsin cinsel ilişki kimseyi ilgilendirmez ama doğru ve sağlıklı şekilde! Geleceğini riske atmadan bak sen stres oldun.
Kaç yıl eğitim almış bireysin, yakınlaşman var, elinde telefon var her bilgiye ulaşma imkanın var ve sen gerçekten onun ağzından spermlerin hızla senin rahmine ulaştığına inandın mı ciddi soruyorum bunu..

Ya Allah aşkına buraya yazmak yerine netten araştırıp 2 satır bir şey okusan zaten bilgilenirsin.
Siz arada toplanıp sevgiline oral yapacağınıza (yaptık) dediğin için söylüyorum kendi vücut ve ruh sağlığın için bazı konularda bilinçlen.
Yaşayabilirsin cinsel ilişki kimseyi ilgilendirmez ama doğru ve sağlıklı şekilde! Geleceğini riske atmadan bak sen stres oldun.
Kaç yıl eğitim almış bireysin, yakınlaşman var, elinde telefon var her bilgiye ulaşma imkanın var ve sen gerçekten onun ağzından spermlerin hızla senin rahmine ulaştığına inandın mı ciddi soruyorum bunu..
HAHAHAHA yemin ediyorum yorumları biraz daha okursam işimden kovulacağım kahkahadan :KK48::KK48::KK48:

Spermler once agiz bosluguna sonra konu sahibinin beyin bosluguna ordan uzay bosluguna en sonda rahim bosluguna duserek yolculugunu tamamlamistir diyorum ben🫠

Coviddr bile yiyecklerden gecmiyor ağızdan alınıp mideye gidince asitle ölüyor derken sperm nasil yasasin. Ağzinizdan doğurmayacaginiza göre ağızdan giren hamile birakmaz. Ama yazık bide ella kullanılıp hormonlarını alt ust etmişsin.icmeden sorsaydin keşke

Ama bak öyle demiş ?? Önce erkek arkadaşına oral yapmışLAR sonra kıza, ama kız sadece öpmüş ben anlayamadım olayı ama bu net eltimin olayı ya kesinlikle. Üçüzleri vardı birinin kalbi durdu sonra biz o bebeğe üzülürken bir baktık ikizlerden biri bölünüp yine ikiz olmuş toplam olarak üçüzler şuan.
O biraz fantastik bir kadın bekaretini doğumda kaybetmek istiyor, özellikle cinsel organları öperek hamile kalma yöntemleri denedi ve şuan hamile çok sağlıklı üç bebeğide maşallah 🧿
Ben anladım olay şöyle: Şimdi kız erkeğe oral yapıyor ve kızın dudaklarına erkeğin spermi değiyor sonra erkek kızı dudaktan öpünce erkeğin dudaklarına transfer olan spermler, erkeğin kıza oral yapması ile koşarak vajinadan rahme transfer ediliyor.

Ben anladım olay şöyle: Şimdi kız erkeğe oral yapıyor ve kızın dudaklarına erkeğin spermi değiyor sonra erkek kızı dudaktan öpünce erkeğin dudaklarına transfer olan spermler, erkeğin kıza oral yapması ile koşarak vajinadan rahme transfer ediliyor.
Anali babali insallah. Allah olmayanlara da versin 😏

Ben araştırdım doktoraitesine felan da baktım elle bulaşan spermle hamile kalınabilir diyorlar aynı benim sorduğunu sormuşlar milyonda bir ihtimal diyorlar bende olmadığını düşünüyorum ama o ihtimalden korkuyorum ella kullandım 5 gün adet oldum mu bilmiyorum aynı zamanda tarlusal da kullanıyordum adet olup olmadığıma eminim değilim şu an kasımlarım ve belim ağrıyor korktum o yüzden herkes yargılıyor ama bende biliyorum olamayacağını sadece ihtimal kafamı karıştırıyor

Aynen olay böyle hareketli içine girebilir diyorlar giremez mi öyle girsede dölleme yapamaz mı

Back