Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya devam edecektim de neyse dalga geçmek istemiyorum. Şekerim sen şimdi oral, anal bunları biliyorsun, yaşıyorsun da sonucunda ne olabilir onu mu bilmiyorsun??? Dalga mı geçiyorsun sen? Bir de saf ayağına yatıp ciddi ciddi soruyorsunŞaka yapıyorsunuz
Garantiye alıyorŞimdi bu ilişkiden hamile kalmazsan aynı şekil devam edeceksin dimi sevişmeye?
KesinOnun dudağından vajene geldi işte o yüzden korkuyorum
Adam kendi agzina bosalmis galibaNasıl ya onun dudağında nasıl zevk suyu var oraya nerden gelmiş
Kız ben anlamadım şimdi sen böyle yazınca???? Çocuk ilk kendine sakso çekip kendi ağzına boşalıp sonra sana mı çekti???Onun dudağından vajene geldi işte o yüzden korkuyorum
Adam kendi agzina bosalmis galiba
Herkesin kafasında bu soruKız ben anlamadım şimdi sen böyle yazınca???? Çocuk ilk kendine sakso çekip kendi ağzına boşalıp sonra sana mı çekti???
Sen vajena ne demek biliyormusun yaaa vajena ne? Onuda anlamadım çocuğun dudağında ve ağzında niye sperm var? Ders çalışıyormuş kız sınavı varmış devlete bağlı genelev sınavı falan mı ne sınavıymış bu?Herkesin kafasında bu soru
Ben ona yaptım öpüştük sonra o bana yaptı anladınKız ben anlamadım şimdi sen böyle yazınca???? Çocuk ilk kendine sakso çekip kendi ağzına boşalıp sonra sana mı çekti???
ya anlamıyor musunuz ben ona yaptım o bana yaptı bu şekilde olur muAdam kendi agzina bosalmis galiba
Ben onunkini öptüm sonra öpüştük sonra O bana yaptıSen vajena ne demek biliyormusun yaaa vajena ne? Onuda anlamadım çocuğun dudağında ve ağzında niye sperm var? Ders çalışıyormuş kız sınavı varmış devlete bağlı genelev sınavı falan mı ne sınavıymış bu?
Ay hala olur mu diyoBen ona yaptım öpüştük sonra o bana yaptı anladın
ya anlamıyor musunuz ben ona yaptım o bana yaptı bu şekilde olur mu
Ya ona oral yaptık sonra öpüştük sonra o bana yaptı zevk suyu denemez miYa devam edecektim de neyse dalga geçmek istemiyorum. Şekerim sen şimdi oral, anal bunları biliyorsun, yaşıyorsun da sonucunda ne olabilir onu mu bilmiyorsun??? Dalga mı geçiyorsun sen? Bir de saf ayağına yatıp ciddi ciddi soruyorsun
Ben onunkini öptüm sonra öpüştük sonra O bana yaptı
Onunkini öptün mü? Kız öpüşerek eltim hamile kaldı sen bariz kesin hamilesiiiinnn..Ya ona oral yaptık sonra öpüştük sonra o bana yaptı zevk suyu denemez mi
Size özelden yazdım oradan konuşabilir miyiz anlarsınızOnunkini öptün mü? Kız öpüşerek eltim hamile kaldı sen bariz kesin hamilesiiiinnn..
Sen onunkini öptün sonra o kendi ağzına boşaldı, sonra ikiniz seninkini mi öptünüz tam nasıl oldu??
Ya birbirimize oral seks yaptık ben yapınca öpüştük sonra o bana yaptı onun dudağında kendi zevk suyu benim vajinama değdiyse hamilelik ihtimali var mı el ile değen zevk suyundan ihtimal var diyorlar dudaktan olur mu ben ella içtim bu engeller mi böyle bir şeyi niye anlamıyorsunuz YaAy hala olur mu diyo