- 15 Şubat 2013
- 24.969
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.259
- 798
Bence risk var. Belli mi olurYani vajinaya dudağın değmesiyle olmaz mı diyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence risk var. Belli mi olurYani vajinaya dudağın değmesiyle olmaz mı diyorsunuz
Kesin tutmuştur canım hamile olabilirsin şimdiden tebriklerYani vajinaya dudağın değmesiyle olmaz mı diyorsunuz
Kucağında bebesi eksikSaka misin ? Yoksa birseyler mi eksik?
Midem bulandı yaa ..igrenc bir ,zeka yapısına sahipsinizMerhaba benim adetlerim düzensiz oluyordu bende tarlusal kullanırken 17 kasımda erkek arkadaşımla buluştum vajina ve penis teması olmadı sadece oral seks yaptık daha zevk suyundan şüphelenip 19 kasımda ella kullandım ama aynı zamanda tarlusal kullanmaya devam ettim çünkü ne yapacağımı bilmiyordum.22 kasımda adet gibi kanamam oldu 5 gün devam etti sonra 2 gün leke şeklinde geldi benim merak ettiğim birkaç şey var çok pişmanım zaten sınava hazırlanıyorum ders çalışmam gerekiyor korkuyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
1.oral seks yaparken ağzıma zevk suyu gelirse daha sonra öpüşürsek o da bana oral seks yaparsa hamilelik olur mu ? Benim ağzımdan onun ağzına zevk suyu geçer mi ?
2.kanama yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adetten dolayı mıdır ?
3.Tarlusala rağmen ella gebeliği engeller mi ?
Yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kucağında bebesi eksik
Emin misinBence risk var. Belli mi olur
Oral seks ile yaşandı ondan korkuyorum o bana oral yaptı onun dudağındaki oral yapınca değdiyse diye korkuyorumEğer spermler mide duvarını delip oradan yumurtalıklara sızarsa mazaallah ikiz bile olur tarlusal başlı başına adet düzenini bozan bir ilaç. Ya trollsünüz ya da yaşınız küçük. Eğer ikinci seçenekse sınavınıza odaklanın, böyle şeyleri yaşamak için daha önünüzde çok zaman var. Ve lütfen normal ilişki yaşarsanız korunun.
Ya tamam siz öyle diyorsunuz da başka sitelerde doktorsitesinde felan nadirde olsa olabilir diyor o yüzden korkuyorumSaka misin ? Yoksa birseyler mi eksik?
Oral seks ile yaşandı ondan korkuyorum o bana oral yaptı onun dudağındaki oral yapınca değdiyse diye korkuyorum
Ya ağız değil öpüştük Ya onun dudağındaki zevk suyu benim vajenime bulaşırsa ondan korkuyorum herhalde ağızdan hamile kalınmayacağını biliyorumSurtunmekle hamile kalirmiyim soranlar bundan daha mantikliymiş şimdi anladim
Ya ciddimisin agizdan hamilemi kalinirdalgami geçiyorsunuz herkesle
EvetEmin misin