• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral ilişki hamilelik

Tamam da parmakla bulaşan spermle hamile kalınıyor bunda niye olmasın
Parmağa bulaşma - 1
Ondan sana senden ona ondan vajinaya - 3

Sence? Ki ben parmakla hamile kalındığını da düşünmüyorum doktorlar hiçbir şeye %100 demediği için bi %1 ya da daha düşük bi oran bırakıyorlar. Mantıksız çünkü o kadar hareketli olan sperm sadece bana doğrultularak bile gebe bırakabilir aynı mantıkla

Parmağa bulaşma - 1
Ondan sana senden ona ondan vajinaya - 3

Sence? Ki ben parmakla hamile kalındığını da düşünmüyorum doktorlar hiçbir şeye %100 demediği için bi %1 ya da daha düşük bi oran bırakıyorlar. Mantıksız çünkü o kadar hareketli olan sperm sadece bana doğrultularak bile gebe bırakabilir aynı mantıkla
Evet mantıklı söylediğiniz ben ella içtim tarlusal kullanırken tarlusal bitti diğer gün kanamam oldu regl mi oldu bilmiyorum yakınlaşmadan 5 gün sonra yerleşme kanaması olmaz dimi ella birazcık ihtimal bile kalsa bitirir mi o ihtimali

Evet mantıklı söylediğiniz ben ella içtim tarlusal kullanırken tarlusal bitti diğer gün kanamam oldu regl mi oldu bilmiyorum yakınlaşmadan 5 gün sonra yerleşme kanaması olmaz dimi ella birazcık ihtimal bile kalsa bitirir mi o ihtimali
Bitirir

Asla da bilmiyorsun be yavrum bilsen 2747 kere sormazsın aynı soruyu. Kafan karışsa da dersin ki ulen içe boşalmadaki milyonlarca spermden yalnızca 1'i yumurtayı dölleyebilirken ortada bi boşalma bile olmadan ağızdan ağza sağdan sola üsten alta önden arkaya donatılan sperm taneciği nasıl yumurta döllesin. Ama maşallah daha yumurta nedir sperm nedir zevk suyundaki sperm sayısı kaçtır bilmeden birbirinizin ağzına verdiğiniz için o kısmı kaçırmışsınız. İnşallah hep böyle birbirinizin ağzına verirsiniz

Allahımya🤣🤣

Tamam da parmakla bulaşan spermle hamile kalınıyor bunda niye olmasın
Kız biz sana daha nasıl anlatacaz? Ne spermmiş arkadaş anlatıyoruz ikna olmuş gibi oluyorsun sonra hooopp geri başa sarıp bir de bizi ikna etmeye çalışıyorsun. Tamam hamilesin diyesim geliyor bak yine sonra da dalga geçmeyin diyorsun. Elin adamının ihtiyacını gidermek için kendi hormonlarını mahvetme! Faturası ağır olur ilerde.
Hamile değilsin. Hamile değilsin. Hamile değilsin. Hamile değilsin.

Internetde gördügun herşeye inanma çogu abarti yalan sadece bir şekilde hamile kala bilirsin parmakti zevk suyu filan bunlar boş işler olamaz öyle şey.
Tamam teşekkür ederim

İstersen artık saçma sorular sormayı bırakır mısın insanların sabrını mı zorluyorsun kardeşim ya. Burda aylarca yıllarca çocuk için uğraşan insanlar var dalga geçmeyi bırakta işinle ilgilen.

İstersen artık saçma sorular sormayı bırakır mısın insanların sabrını mı zorluyorsun kardeşim ya. Burda aylarca yıllarca çocuk için uğraşan insanlar var dalga geçmeyi bırakta işinle ilgilen.
Ben dalga geçmiyorum zevk suyu bulaştığı için korkuyorum

Eğer spermler mide duvarını delip oradan yumurtalıklara sızarsa mazaallah ikiz bile olur:KK70: tarlusal başlı başına adet düzenini bozan bir ilaç. Ya trollsünüz ya da yaşınız küçük. Eğer ikinci seçenekse sınavınıza odaklanın, böyle şeyleri yaşamak için daha önünüzde çok zaman var. Ve lütfen normal ilişki yaşarsanız korunun.
Ağızdan kalınmayacağını bende biliyorum oral sex yaşandı onun sevk suyu benim dudağıma değdi öpüşünce onun dudağına değip sonra o bana oral yapsa vajinaya gelse hamilelik olur mu bunu soruyorum ben

Eklentiler

• 445EEF42-48A9-4FC2-BA65-EA96A04A7FFF.png
    445EEF42-48A9-4FC2-BA65-EA96A04A7FFF.png
    126,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu şekilde oldu bunu soruyorum ama herkes yanlış anlıyor

Saçmalama. Sence olma ihtimali varmı insanlar neler deniyor neler çekiyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama gebelik öyle kolay oluşacak şey değil benden sana tavsiye erkek arkadaşınla arana mesafe koy
Teşekkür ederim öyle yaptım zaten

Coviddr bile yiyecklerden gecmiyor ağızdan alınıp mideye gidince asitle ölüyor derken sperm nasil yasasin. Ağzinizdan doğurmayacaginiza göre ağızdan giren hamile birakmaz. Ama yazık bide ella kullanılıp hormonlarını alt ust etmişsin.icmeden sorsaydin keşke
Canım ağzıma girmesinden hamile kalınmayacağını bende biliyorum ben ona oral yapınca dudağıma zevk suyu değdi sonra onunla öpüştük o da benim vajinamı öptü felan o şekilde olabilir mi onu diyorum

Canım ağzıma girmesinden hamile kalınmayacağını bende biliyorum ben ona oral yapınca dudağıma zevk suyu değdi sonra onunla öpüştük o da benim vajinamı öptü felan o şekilde olabilir mi onu diyorum
Bu şekilde diyorum

Eklentiler

• 06B8CB3C-4BDF-40EF-90D2-374753E17A9F.png
    06B8CB3C-4BDF-40EF-90D2-374753E17A9F.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 47
Back