• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

opusurken nisanlima biseyler oldu

coldbloodtm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
1
86
34
Ankara
Biraz garip bi durum ama ilk defa karsilastigim icinsize sormak isistedim yasim da kucuk bilmiyorum:)iste biz opusirken seyine biseyler oldu :D pantolondan firlicak gibiydi neden boyle oldu sadece opustuk ama??

Daha önceki konunuzda nişanladığınıza pişmanken, bir anda nişanlınızla öpüşebilecek kadar aradaki buzları eritmişsiniz demekki...

Daha once kimseyle oyle bi temasim olmadi fake degilim ayrica sadece merakimi gidermeye calistim ne kadar on yaargilisinZ

Onu merak edeceğinize,acaba ben niye küçük yaşta nişanlılandım diye merak edip,kendinize bunu sorun.
Evlilik kavramından bir haber küçük yaştaki insanların merak edeceği tek şeyde cinsellik olur zaten.

Ben size bi soru sordum.diger seçimlerim kimseyi ilgilendurmrz adam gibi bisey soruyorum cevaplara bak ya

Yahu sorduğunuz soruya bakın bir.
ne diyelim adam sizden etkilenmiş,birşeylermi olmuş diyelim.

Bukadarınada pes yani.

sorulacak sor var,sorulmayacak soru var.

Yaşın küçük anladk ama bunu bilmicek kadar da cahil deglsin adamı afedersn azdıriyosun sonra nişanlıma bişı oldu diyosun burda kimseyi kandıramazsn tamam mı güzelim.

Nişanlılısın ve yaşın küçük.
maşallah bişey bilmiyosun ama nişanlanıp öpüşmeyi iyi biliyorsun.

Fake konu olduğu nekadarda belli

Daha önceki konunuzda nişanladığınıza pişmanken, bir anda nişanlınızla öpüşebilecek kadar aradaki buzları eritmişsiniz demekki...

Onu merak edeceğinize,acaba ben niye küçük yaşta nişanlılandım diye merak edip,kendinize bunu sorun.
Evlilik kavramından bir haber küçük yaştaki insanların merak edeceği tek şeyde cinsellik olur zaten.

Yahu sorduğunuz soruya bakın bir.
ne diyelim adam sizden etkilenmiş,birşeylermi olmuş diyelim.

Bukadarınada pes yani.

sorulacak sor var,sorulmayacak soru var.

Arkadas dusuncelerimizi yazmis zaten..

Kaba konusmasini sevmem ama bu durumda gercekten 'oha!' diyesim geldi!

Not: Ufalda cebime gir.. Bilmiyormus.. Musmus ! ..

canım bak ben açıklıyım... fırlıcak duruma gelmesi aslında senden tiksindiğini gösteriyor... midesi kalkmış o tarafa vurmuş.. ama seni kırmamak için sana söyleyememiş olacakki öpmeye devam etmiş:14::14: birdaha öyle birşey olursa anla ki senden tiksiniyor..... maalesef açıklaması bu arkadaşım. üzülme:14::14::14:

canım bak ben açıklıyım... fırlıcak duruma gelmesi aslında senden tiksindiğini gösteriyor... midesi kalkmış o tarafa vurmuş.. ama seni kırmamak için sana söyleyememiş olacakki öpmeye devam etmiş:14::14: birdaha öyle birşey olursa anla ki senden tiksiniyor..... maalesef açıklaması bu arkadaşım. üzülme:14::14::14:

:))))))))) Harikasın valla :)))))

Erkek arkadasin ya da nisanlin kizlar konusunda pek tecrubeli degil anladigim kadariyla . Bu konuda sevinebilirsin..Ama boyle en ufak bisey de de harekete gecmesi ne kadar iyi birsey onu bilemem... ")

Back