- 7 Kasım 2020
- 31
- 42
- 30
işini söylersem rast gelir de anlar beni size özelden yazıyorumHergünde yaptırmıyordur sallama şimdi benim eşim sağlık çalışanı olduğu halde 1 senede 3kere yaptılar sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işini söylersem rast gelir de anlar beni size özelden yazıyorumHergünde yaptırmıyordur sallama şimdi benim eşim sağlık çalışanı olduğu halde 1 senede 3kere yaptılar sadece
yok daha neler ya aslında bu kadar tuhaf bi şey yok. Fransız öpücüğü düşünün diller içie geçmiş o sırada boğaza yakınlaşırken benim dil bağım ince ve kısa olunca zarar görüyor. Eminim siz de öyle öpüşmüşsünüzdür ama sizin dilinizin bağı (alttaki yer) daha esnektir... :)Dişleriyle mi çekiyor. Tövbeler olsun
Ayy ben izliyorum onu çok şeker anlatıyor ve aynı dediği gibi de yapıyoruz zatrn sadece nedense benim dilimin altı öyle oluyor ben de bu kadar zevk alırken bir yandan canım acıyınca üzülüyorum.Youtubeda ince işler diye bir kanal var, bu kadar acemiyseniz biraz teorik bilgi iyi gelebilir, sevgilinize de tavsiye edin bir şekilde.
Dil o kadar hırpalanmaz, arzudan kendini kaybettiği için farkedemiyor olabilir.
Aman bacım kaç kurtar bugün dil bağını koparan yarın bademciklerini falan emcükler mazallahyok daha neler ya aslında bu kadar tuhaf bi şey yok. Fransız öpücüğü düşünün diller içie geçmiş o sırada boğaza yakınlaşırken benim dil bağım ince ve kısa olunca zarar görüyor. Eminim siz de öyle öpüşmüşsünüzdür ama sizin dilinizin bağı (alttaki yer) daha esnektir... :)
Sadece dudaklar öpüşünce şehvet yok, arzu yok çok basit bence dil kesinlikle kullanılmalı. Ancak bizim gibi değil daha sakin kullanılsa daha iyi olur biz biraz yılların birikimi herhalde yoksa nazikçe öpüyoruz önce ileri seviyede ise diller giriyor devreyeNiye sürekli dile oynuyorsunuz? Dil uzatmak, al gülüm ver gülüm yahu nazikce dudaktan öpüsün illa dillemek gerekmıyor
Aman bacım kaç kurtar bugün dil bağını koparan yarın bademciklerini falan emcükler mazallah
bana nasıl öpüşülür biri anlatabilir mi acaba ben mi cahil kaldım yaw niye bu kdar şaşırdınız öf üzüldümm ya
Pratiği olan birşeyi teorikte nasıl anlatabilir ki sizinki öpüşmek değil ama bunca zamandır öpüşürüm daha hiç dil bağıma zeval gelmedibana nasıl öpüşülür biri anlatabilir mi acaba ben mi cahil kaldım yaw niye bu kdar şaşırdınız öf üzüldümm ya
Önemli olan küçük dilin kopmaması diller cok çeşitli hüplemesin enişte o kadarSelam kızlar,
Ben 26 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken dilimi öyle bir çekiyor ki, 2-3 seferdir dilimin altındaki bağ kopuyor, yara oluyor,5 günde iyileşiyor. Ama bunu ona söylemek bana biraz saçma geldi, ben ilk defa biriyle öpüşüyorum ve bilmiyorum bu herkesin mi başına geliyor yoksa bizim mi acemiliğimiz ya da benim dilim mi çok kısa... Sizde de böyle bir durum oldu mu? bunu sizce sevgilime söylesem mi çünkü modum düşüyor sonra anlatamıyorum da ne olduğunu... nasıl söyleyebilirim bir de?
Wuuuu yok mu arttıran diller çok çeşitli geldi bir katılımcımızdanÖnemli olan küçük dilin kopmaması diller cok çeşitli hüplemesin enişte o kadar
Ben öpüşürken hayvansı şekilde olunca hiç zevk almıyorum ama böyle mıyıl mıyıl olursa tempo sonradan artarsa mest oluyorum bence böyle başlayın  dudiş kenarları dudağı öpmekten daha çok zevk veriyor ayrıcaSadece dudaklar öpüşünce şehvet yok, arzu yok çok basit bence dil kesinlikle kullanılmalı. Ancak bizim gibi değil daha sakin kullanılsa daha iyi olur biz biraz yılların birikimi herhalde yoksa nazikçe öpüyoruz önce ileri seviyede ise diller giriyor devreye
işte bunu diyorum ya... şimdi biz de normal öpüşüyoruz sonra en top noktada isePratiği olan birşeyi teorikte nasıl anlatabilir ki sizinki öpüşmek değil ama bunca zamandır öpüşürüm daha hiç dil bağıma zeval gelmedi
eh biz de bunu yapıyoruz ama sonu hayvansı bitiyor ve ben bunu da seviyorum, arzuladığı çok belli <3Ben öpüşürken hayvansı şekilde olunca hiç zevk almıyorum ama böyle mıyıl mıyıl olursa tempo sonradan artarsa mest oluyorum bence böyle başlayın  dudiş kenarları dudağı öpmekten daha çok zevk veriyor ayrıca
Pekisi kk dan ne istiyorsunuz tasdik etmesini miişte bunu diyorum ya... şimdi biz de normal öpüşüyoruz sonra en top noktada ise
eh biz de bunu yapıyoruz ama sonu hayvansı bitiyor ve ben bunu da seviyorum, arzuladığı çok belli <3
beklediğim şey dilinizin altındaki şey sizinde hafif açılıyor mu benim gibi, yoksa biz mi bir şeyleri yanlış yapıyoruz sadece bunu anlamak istedim. Eğer doğru değilse konuşmak isterim sevgilimle ama bu olay böyle oluyorsa konuşup komik duruma da düşmek istemem. Tasdik değil, sadece akıl danışmak amacım.Pekisi kk dan ne istiyorsunuz tasdik etmesini mi
Açılmaz, öyle yara oluşması falan olmaz kolay kolay, en fazla biraz morarma olur hassas bölgelerde ama yara falan olmaz, acemilikten sert davranıyorsunuz. Böyle bir şey normal olmamalı zaten.beklediğim şey dilinizin altındaki şey sizinde hafif açılıyor mu benim gibi, yoksa biz mi bir şeyleri yanlış yapıyoruz sadece bunu anlamak istedim. Eğer doğru değilse konuşmak isterim sevgilimle ama bu olay böyle oluyorsa konuşup komik duruma da düşmek istemem. Tasdik değil, sadece akıl danışmak amacım.
Ayyyy zorlasinSelam kızlar,
Ben 26 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken dilimi öyle bir çekiyor ki, 2-3 seferdir dilimin altındaki bağ kopuyor, yara oluyor,5 günde iyileşiyor. Ama bunu ona söylemek bana biraz saçma geldi, ben ilk defa biriyle öpüşüyorum ve bilmiyorum bu herkesin mi başına geliyor yoksa bizim mi acemiliğimiz ya da benim dilim mi çok kısa... Sizde de böyle bir durum oldu mu? bunu sizce sevgilime söylesem mi çünkü modum düşüyor sonra anlatamıyorum da ne olduğunu... nasıl söyleyebilirim bir de?