Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım açık açık söyleme dilin kökünden kopunca yazarak anlatırsın
Ben sizi güldürdüm allah da beni güldürsünBebeğimi emziriyorum bu yoruma birden kahkaha attım hem sesimden korktu çocuk hemde karnımda hopladı ahahhahahaahahahhaha
Hakan yavaşş ciğermi söktün demek istiyorumSelam kızlar,
Ben 26 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken dilimi öyle bir çekiyor ki, 2-3 seferdir dilimin altındaki bağ kopuyor, yara oluyor,5 günde iyileşiyor. Ama bunu ona söylemek bana biraz saçma geldi, ben ilk defa biriyle öpüşüyorum ve bilmiyorum bu herkesin mi başına geliyor yoksa bizim mi acemiliğimiz ya da benim dilim mi çok kısa... Sizde de böyle bir durum oldu mu? bunu sizce sevgilime söylesem mi çünkü modum düşüyor sonra anlatamıyorum da ne olduğunu... nasıl söyleyebilirim bir de?
işi gereği korona testi yaptırıyor her gün o yüzden bundan eminim :)Corona niye tavan...son dönemde ne kadar böyle başlık gördük
Hergünde yaptırmıyordur sallama şimdi benim eşim sağlık çalışanı olduğu halde 1 senede 3kere yaptılar sadeceişi gereği korona testi yaptırıyor her gün o yüzden bundan eminim :)
Eccükte bağa vir abbowww ona öpüşme denmez yiyişme denir öpüşmekle dil bağı zedelenen de ilk defa görüyore bizim adamlara da uğrasa ya böyle tazyikli öpüşüklüklerYaşlar kaç merak ettim ya bu şehvet nerden geliyor
Yok bacım bize kısmet olmadıEccükte bağa vir abbowww ona öpüşme denmez yiyişme denir öpüşmekle dil bağı zedelenen de ilk defa görüyore bizim adamlara da uğrasa ya böyle tazyikli öpüşüklükler
Gözümde canlandı da allah yardımcın olsun söyle tabi bekleme hiçSelam kızlar,
Ben 26 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken dilimi öyle bir çekiyor ki, 2-3 seferdir dilimin altındaki bağ kopuyor, yara oluyor,5 günde iyileşiyor. Ama bunu ona söylemek bana biraz saçma geldi, ben ilk defa biriyle öpüşüyorum ve bilmiyorum bu herkesin mi başına geliyor yoksa bizim mi acemiliğimiz ya da benim dilim mi çok kısa... Sizde de böyle bir durum oldu mu? bunu sizce sevgilime söylesem mi çünkü modum düşüyor sonra anlatamıyorum da ne olduğunu... nasıl söyleyebilirim bir de?
Bende dil bağımı koparamadıgı ıcın boşadımYok bacım bize kısmet olmadı
Dişleriyle mi çekiyor. Tövbeler olsunSelam kızlar,
Fransız öpücüğün 2 üst versiyonu tut çek vakumlaSelam kızlar,