Öpüşürken dil bağının yırtılması

Rosa94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
31
42
30
Selam kızlar,

Ben 26 yaşındayım, sevgilimle öpüşürken dilimi öyle bir çekiyor ki, 2-3 seferdir dilimin altındaki bağ kopuyor, yara oluyor,5 günde iyileşiyor. Ama bunu ona söylemek bana biraz saçma geldi, ben ilk defa biriyle öpüşüyorum ve bilmiyorum bu herkesin mi başına geliyor yoksa bizim mi acemiliğimiz ya da benim dilim mi çok kısa... Sizde de böyle bir durum oldu mu? bunu sizce sevgilime söylesem mi çünkü modum düşüyor sonra anlatamıyorum da ne olduğunu... nasıl söyleyebilirim bir de?

Reklam alanı rezerve
Şaka bir yana daha nazik olmasını söyle, normal değil.

Şaka mı yapıyorsunuz? tabi ki normal değil. Ne biçim öpüşüyor? Söylemelisiniz tabi ki.

sağ olun kızlar tamam bir daha hissedersem böyle bir anı söylicem yoksa dediğiniz gibi konuşacak dil kalmaycak hay allahım ya başıma gelene bakın... ilk sevgilisiyiz de birbirimizin, öğreniyoruz işte...

Böyle birşeyi de hayatımda ilk kez duydum o kadar çok güldüm ki bebeğim içeride sanki trambolin üzerinde zıplıyor gibi
Sevgiliniz olayı baya yanlış anlamış.. Ona sadece öpeceksin vakumlama yapmayacaksın deyin..

Vakkumlamami yapıyor cnm

Yaşlar kaç merak ettim ya bu şehvet nerden geliyor
26-27 ve birbirimizin ilk sevgilisiyiz yaaaa niye herkes bu kadar yüklendi şimdi sizlere açık açık anlatayım ben dilimi sadece uzatıyorum bir atraksiyon yapamıyorum utandığım için o yüzden çocukta bulunca vakumlyor ahahaha ama ona göre uzatırım ben de artık hıh sadsdÇok güldüm hepinize ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…