Öpüşen çifti uyaran kişi 4 yerinden bıçaklandı!

Sorunlu olmadıklarını nerden biliyorsun ?

İnsanlar neden öpüşen çift görünce müdahale ediyor da karısını döven bir adama müdahale etmiyor anlamış değilim. Bazıları öpüşen çiftin çocukları etkilediğini söylemiş öpüşmek sizce cinsellikle mi alakalı? Kavga eden bir sevgili görse daha mı iyi dünya görüşü bu mu yani? Öpüşmek sevgi göstergesi bence zihinlerinizi biraz genişletin. Çocuğunzdan kaçırdığınz şeyleri ileride çocuğunuz sosyal medyada gördüğünde ne olacak peki? Keşke dünya karısını öldüren erkekle değilde öpüşen çiftlerle dolu olsaydı diye düşünüyorum bazen. Hiçbir sakınca yok bunda sevgi göstergesi ne zaman bu kadar kötü oldu? Dayak yese daha mı iyi!? Tabi dayak yese kadın, o adam da korkar hiçbirşey yapamazdı.. Bu mu yani? Çocuklarınıza mini giyen birini veya öpüşen birini cıs, sakın bakma oğlum derseniz veya gözlerini kapatırsanız daha da meraklanır ve yarın birgün merakını gidermek için internetten araştırır böyle tanıdığım bir çocuk var. Normal birşey gibi karşılarsanız zaten çocuk da onu kendince normalleştirir.

Toplumun geldiği son nokta;
"20 yaşındaki bebe cebinde bıçakla pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyor, yan bakan veya öte git diyen olursa anında bıçaklıyor"
"Bir insanı çok basit bir sebeple bile 4 kez bıçaklayan pislik serbest bırakılıyor"
" Ülkede çocuk taciz ve tecavüzleri alıp başını gitmişken , otobüsteki muavin uyuma gafleti gösteren bir genç kızın suratına spermlerini salarken sesi çıkmayan namus düşkünü insanlar öpüşen çiftleri uyarıp edepsiz sanat eserini parçalayarak ülkenin namusunu kurtarıyor"
Ne denir ki şu tabloya.

Benim anlamadığım şey öpüşenleri görmesi normal değil demek dayak yiyeni görmesi normal demekle ne Zaman eş anlamlı oldu ?
Ama şöyle birşey var insanlar öpüşeni görünce cık cık cık yapıyo dayak yiyeni görünce ikisinin arasında diye düşünen zihniyet var ortada. Öpüşmek bir şiddet unsuru değil sevgi göstergesi.

nerdyese haketmis diycekisniz pes valla
niye serbest birakilmus bu çocuk ben anlamaduimki
nefsi mudafami bu neyi mudafa

uyran kisi hakli yada haksiz biçaklamak mi gerekiyor

Zaten öpüşen çiftin çevresindekileri gördüğünü düşündüğünü hiç sanmıyorum evet bir yönden kötü bir görüntü olabilir ama insanların böyle şeylere alışması gerek diye düşünüyorum kendi fikrimce. Neden Türkiyede olamaz bunu anlamadım bazı yaşanan şeylerden kat kat iyi olduğunu düşünüyorum bence böyle bir konuya değilde daha farklı konulara değinmek lazım şiddet gibi..

Canm biz dedesinin bbasinin yaninda dizini kaldirip oturmadan buyuyen bir nesiliz.Saygi hurmetle buyuduk.Opussun banane lafda demem.Allahim edep versin der gecerim.Ben evladimin oyle bir rahatlikta buyumesini ve normallesmesini istemem
Bu benim tercihim tabi ki
Siddet konusunun savunmasi bile olamaz insana hayvana bitkiye bile yapilan siddete karsiyim

O zihniyete verilmeli bu cevap o Zaman şimdi benim gibi düşünen arkadaşların mesajı üzerine yazılınca biraz tuhaf oldu
Tabiki şiddet unsuru değil kimse öpüşmesin vs.denmiyor ama halka açık alanda çocukların vs olduğu alanda olmasın deniliyor
Sizi de anlıyorum şiddet olacağına öpülen çiftler olsun diyorsunuz ama benim için ikiside normal değil
Ha öpüşen çiftler olsa çeker giderim ama tasvip etmem

İşte çocuklarımızı bu şekilde büyütürsek o çocuk daha da özenecektir buna çocuklar yapma dediğin şeyleri yapar ya o misal..

İşte çocuklarımızı bu şekilde büyütürsek o çocuk daha da özenecektir buna çocuklar yapma dediğin şeyleri yapar ya o misal..
Şimdi yapma derseniz yapar diyorsunuz ya normalleştirmek bundan daha kötü bence çünkü normalleştirmekle ona yönelmesini daha kolay engellemiş olmazsınız önünü açmış olursunuz çünkü yani burda onlar tükaka sen böyle yapma diye anlatılmıyor hiç görmemekten bahsediliyor Zaman'ı gelince zaten öğrenecek çocuk yaşta görüp bilmesinin aklının karışmasının ne gereği var

Görmemesi için bir çocuğun tv izlenirken o ortamda olmaması lazım, eline tablet telefon vs verilmemesi lazım maalesef reelde görmeseler bile sanalda birşekilde görüyorlar. Üstelik televizyonda gördüklerini uygulamaları an meselesi. Çünkü özellikle televizyonda tek bir uyarıcı var o da öpüşen bir çift. Fakat çevremizde birden fazla uyarıcı mevcut. Çocuğunuza mantıklı bir şekilde açıklama yapabilirsiniz gördüğü anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…