- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 30
Sorunlu olmadıklarını nerden biliyorsun ?Bilmem ne kadar doğru veya yanlış sence ? Slovakyada herkes opusuyor gördüğüm kadarıyla hiçbir çocuk sorunlu değil ??? Sebebi Ne ?
Bu arada kişisel yorum demişsin madem atladin oradan açıklama yapayım kendisi kızların açık giyinerek erkeklerin nefsini kabarttigini bu yüzden tacize uğradığını düşünen biri . Tekrar tekrar söylüyorum onun ahlak anlayışı ve çocuğu umrumda değil. Ben bir daha soyleleyeyim çocuğu hiç umrumda değil
Peki öpüşmek cinsellikmi?bence toplum içinde öpüşmek garip
ne bileyim neden senin cinselliğini bu kadar görelim ki
hani ahlak din beni bağlamaz desen de bu özel bir durum değil mi yahu
Ama şöyle birşey var insanlar öpüşeni görünce cık cık cık yapıyo dayak yiyeni görünce ikisinin arasında diye düşünen zihniyet var ortada. Öpüşmek bir şiddet unsuru değil sevgi göstergesi.Benim anlamadığım şey öpüşenleri görmesi normal değil demek dayak yiyeni görmesi normal demekle ne Zaman eş anlamlı oldu ?
Cinsellikle alakasi yok ahlakla alakasi var var guzel arkadasimPeki öpüşmek cinsellikmi?
Zaten öpüşen çiftin çevresindekileri gördüğünü düşündüğünü hiç sanmıyorum evet bir yönden kötü bir görüntü olabilir ama insanların böyle şeylere alışması gerek diye düşünüyorum kendi fikrimce. Neden Türkiyede olamaz bunu anlamadımCinsellikle alakasi yok ahlakla alakasi var var guzel arkadasim
Ahlaki degerle insanin kendi mahremiyle alakali mahremini insanlarin gozune sokmak zorunda degilsin.Onlarda gormek zorunda degil
Olaya avrupayi kafayla bakanlari elestiriyorum Burasi Turkiye.
Canm biz dedesinin bbasinin yaninda dizini kaldirip oturmadan buyuyen bir nesiliz.Saygi hurmetle buyuduk.Opussun banane lafda demem.Allahim edep versin der gecerim.Ben evladimin oyle bir rahatlikta buyumesini ve normallesmesini istememZaten öpüşen çiftin çevresindekileri gördüğünü düşündüğünü hiç sanmıyorum evet bir yönden kötü bir görüntü olabilir ama insanların böyle şeylere alışması gerek diye düşünüyorum kendi fikrimce. Neden Türkiyede olamaz bunu anlamadımbazı yaşanan şeylerden kat kat iyi olduğunu düşünüyorum bence böyle bir konuya değilde daha farklı konulara değinmek lazım şiddet gibi..
O zihniyete verilmeli bu cevap o Zaman şimdi benim gibi düşünen arkadaşların mesajı üzerine yazılınca biraz tuhaf olduAma şöyle birşey var insanlar öpüşeni görünce cık cık cık yapıyo dayak yiyeni görünce ikisinin arasında diye düşünen zihniyet var ortada. Öpüşmek bir şiddet unsuru değil sevgi göstergesi.
İşte çocuklarımızı bu şekilde büyütürsek o çocuk daha da özenecektir buna çocuklar yapma dediğin şeyleri yapar ya o misal..Canm biz dedesinin bbasinin yaninda dizini kaldirip oturmadan buyuyen bir nesiliz.Saygi hurmetle buyuduk.Opussun banane lafda demem.Allahim edep versin der gecerim.Ben evladimin oyle bir rahatlikta buyumesini ve normallesmesini istemem
Bu benim tercihim tabi ki
Siddet konusunun savunmasi bile olamaz insana hayvana bitkiye bile yapilan siddete karsiyim
tabi seksüel bir durum cinsellikPeki öpüşmek cinsellikmi?
Öpüşmek var öpüşmek var ama yaniiitabi seksüel bir durum cinsellik
el sıkışmak değilki yahu:),sıvı alışverişi yapılıyor sonuçta hehe
Şimdi yapma derseniz yapar diyorsunuz ya normalleştirmek bundan daha kötü bence çünkü normalleştirmekle ona yönelmesini daha kolay engellemiş olmazsınız önünü açmış olursunuz çünkü yani burda onlar tükaka sen böyle yapma diye anlatılmıyor hiç görmemekten bahsediliyor Zaman'ı gelince zaten öğrenecek çocuk yaşta görüp bilmesinin aklının karışmasının ne gereği varİşte çocuklarımızı bu şekilde büyütürsek o çocuk daha da özenecektir buna çocuklar yapma dediğin şeyleri yapar ya o misal..
gerçekçilikÖpüşmek var öpüşmek var ama yaniiimidem bulanmış durumda şu an sağolun yaani :-D
Görmemesi için bir çocuğun tv izlenirken o ortamda olmaması lazım, eline tablet telefon vs verilmemesi lazım maalesef reelde görmeseler bile sanalda birşekilde görüyorlar. Üstelik televizyonda gördüklerini uygulamaları an meselesi. Çünkü özellikle televizyonda tek bir uyarıcı var o da öpüşen bir çift. Fakat çevremizde birden fazla uyarıcı mevcut. Çocuğunuza mantıklı bir şekilde açıklama yapabilirsiniz gördüğü anda.Şimdi yapma derseniz yapar diyorsunuz ya normalleştirmek bundan daha kötü bence çünkü normalleştirmekle ona yönelmesini daha kolay engellemiş olmazsınız önünü açmış olursunuz çünkü yani burda onlar tükaka sen böyle yapma diye anlatılmıyor hiç görmemekten bahsediliyor Zaman'ı gelince zaten öğrenecek çocuk yaşta görüp bilmesinin aklının karışmasının ne gereği var
Aynennnİşte çocuklarımızı bu şekilde büyütürsek o çocuk daha da özenecektir buna çocuklar yapma dediğin şeyleri yapar ya o misal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?