- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Bazı ciddi manada irin kokan beyinlere göre bu medeniyet, özgürlük. Çocuk görsün görsün ki ileride yabancılık çekmesin. Kendini kötü hissetmesin. Bilmiyorum demesin normal karşılasın. Gözü alışsın. Bu kafayı anlamak güç. Bu kafayla çocuk yetiştirmek kolay. Ne de olsa neyden sakındıracaksınız ki. Dikkat etmeye gerek ne var?
Sen zaten ebeveyn olarak çocuğunu nasıl yetiştirmek istiyorsan öyle yetiştireceksin. Ben bunu normal karşılamıyorum diyorum, gelip birisi öyle dersiniz ama eline tablet verirsiniz diyor? Yahu ne biliyorsun?
Elele tutuşurken partnerine anlık öpücük kondurmak değil beni irrite eden ya da ufak sevgi gösterileri, herkesin ortasında kimse yokmuş gibi dudak, boyun öpüşmek. Bu nasıl modernlik olabilir? Yolda el ele gezen çiftlere kimse laf ediyor mu, ya da yanağını öpünce hayır ama dudak olunca ve biraz ileri götürünce rahatsız olunuyor işte. Toplum içinde dudaktan öpüşmeyi tabu ya da cinsellik, özgürlük karşıtlığı gören tayfaya da şunu dicem, benim duyduğum rahatsızlık bunlar gibi değil, millet için de burnunu karıştıran, yellenen, geğiren, orasını burasını kaşıyan adamdan duyduğum rahatsızlığı duyuyorum bu kişilerden. Oldu adam özgür diye yellene yellene gezsin AVM'de, emin olun aynı şey benim gözümde...