Opu'nun beyaz,salon,yemek odası ,yatak odası takımları

yatak odası gardrobun acayip küçük geldı gözüme bnm eşyalarımın hiç biri sığmaz kaldıki kocamın kıyafetlerı sığacak ama beyaz güzeldir ya saflık temizlik ıfadesıdır.yemek odası lake sanıyorum cok dıkkat et catır cutur çızılıyor valla..ama en ck da koltuk takımın cok hoşuma gıttı ne ferah bır takım öyle guzl gunlerde kullan..

çok güzel güle güle oturun inşallah. 3 takım için 8000 tl çok iyi yani böyle bi mobilyaya gerçekten iyi bizde 3 takımı 7500e aldık 8 ay önce ve hemen hemen aynı modeller rengide aynı. allah sağlıkla sıhatle eskitmeyi nasip etsin.

çok güzel güle güle oturun inşallah. 3 takım için 8000 tl çok iyi yani böyle bi mobilyaya gerçekten iyi bizde 3 takımı 7500e aldık 8 ay önce ve hemen hemen aynı modeller rengide aynı. allah sağlıkla sıhatle eskitmeyi nasip etsin.

beyaz manyaklığı olan biri olarak bayıldım hepsine,ben de bütün mobilyaları beyaz almayı düşünüyorum.güle güle kullan canım inşallah

çok teşekkür ederim kızlar,bende beyazı ve az eşyayı seviyorum ,eve girince içim açılsın istiyorum,şu 6 ay geçsede otursam artık koltuklarımda:2:

Back
X