Opu'nun beyaz,salon,yemek odası ,yatak odası takımları

pnar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
450
1
0
Kocaeli
fİKİRLERİNİZE BEKLİYORUM HEPSİNİ 8.000_TL YE ALDIM ÇOK UCUZ DİMİguclubacismile

Eklentiler

• $S7309727.webp
    $S7309727.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 136
Güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah
bende beyaz istiyorum
yada çok açık krem
fiyat konusundanda çok anlamam
ama sanırım 3 takım için 8000 TL iyi gibi

güle güle kullan canım mobilyalar çok güzel
bende koltuk takımı hariç tüm ahşap mobilyalarımı beyaz almak çok istiyorum. 2011 mayıs ayında inşallah bende evlenicem. tüm mobilyalarımı ikeadan beğendim ordan alıcam. yakında bende beğendiğim mobilyaları sizlerle paylaşıcam inşallah. tekrar güle güle kullan canım.....

Kızlar bu arada oyma gibi görünen yerler,beyaz çelik bu sene çok modaymış bütün mobilyacılarda var ,ayaklarıda aynı çelikten,tutma yerleride

beyaz güzeldir herşeyle uydurabiliriz,kırmızı siyah pembe,hemde çok toz olmaz,koyu renklerde çok toz oluyor,oturup kalkınca bile toz oluyor,hemde geniş ferah gösterir evi değilmi
boshayallersmile

güle güle kullan değişik bir takım. ne marka. bi de fiyat normal bence uygun bile sayılabilir dediğin gibi

güle güle kullan :) kesinlikle haklısın açık renk mobilya toz açısından çok avantajlı, koyu renk mobilya da daha silerken toz kalıyo..hem evi geniş ve ferah gösterir kısacası bence çok iyi bi seçim yapmışsın

ÇOK SAĞOLUN KIZLAR BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM
NERDEN ALDIĞIMI Soran arkadaşlar
kocaeli mobesko rendi mobilya
olumunekankayizsmile

Çok güzelmiş güle güle kullan.
Beyaz mobilyaları çok severim ben de.
Ayrıca özel mesajına cevap yazamadım çünkü mesaj sayım yeterli değildi :1:

modelleri çok güzel..beyazıda çok severim ama mobilyada düşünemiyorum.özellikle koltuklarda akannehir umarım pişamn olmazsın güle güle kullan olumunekankayizsmile

pişman olmam canım inşallah çıkarılıp yıkanabiliyor olması avantaj benim içinde,yorumlar için teşekkür ederim,inşallah evlendikten sonra evde nasıl durduğunuda gösterebilrim:)

Back
X