Gerçekten nasıl düşünmeliyim bilmiyorum. Durum şöyle ki üniversiteye gidiyoruz ikimiz de ve yaklaşık 2 yıllık bir ilişkimiz var. Kıskançlığı normalde vardır ama birbirimizi kısıtlamaktan çok çekiniriz. Öyle bir hak tanımıyoruz birbirimize ama nasıl olduysa geçen günlerde sevgilim minibüse binmemi istemiyor kalabalık VS diye ben de o an otobüs kartım yok öpücükle mi bineyim dedim. Sorun şu bu sözüm. Çıldırdı resmen ben geniş miyim nasıl böyle bir şey dersin diye bana kızmaya başladı.
Gerçekten anormal bir şey mi söyledim. Anormal bir söz olduğunu söylüyor ve ısrar ediyor. Ben de mümkünse ayrılalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Normalde gerçekten çok çok iyi bana su zamana kadar bir yanlışı olmayan biri ama bu tepkisini anlayamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Gerçekten anormal bir şey mi söyledim. Anormal bir söz olduğunu söylüyor ve ısrar ediyor. Ben de mümkünse ayrılalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Normalde gerçekten çok çok iyi bana su zamana kadar bir yanlışı olmayan biri ama bu tepkisini anlayamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.