• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpücük meselesi

The oa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
7
0
1
Gerçekten nasıl düşünmeliyim bilmiyorum. Durum şöyle ki üniversiteye gidiyoruz ikimiz de ve yaklaşık 2 yıllık bir ilişkimiz var. Kıskançlığı normalde vardır ama birbirimizi kısıtlamaktan çok çekiniriz. Öyle bir hak tanımıyoruz birbirimize ama nasıl olduysa geçen günlerde sevgilim minibüse binmemi istemiyor kalabalık VS diye ben de o an otobüs kartım yok öpücükle mi bineyim dedim. Sorun şu bu sözüm. Çıldırdı resmen ben geniş miyim nasıl böyle bir şey dersin diye bana kızmaya başladı.
Gerçekten anormal bir şey mi söyledim. Anormal bir söz olduğunu söylüyor ve ısrar ediyor. Ben de mümkünse ayrılalım dedim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Normalde gerçekten çok çok iyi bana su zamana kadar bir yanlışı olmayan biri ama bu tepkisini anlayamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

öpücüğün ne anlama geldiğini düşünerek kızmış haklı bence yersiz bi tabir olmuş, sen neden hemen ayrılıktan söz ettin ki lafın gelişi dedim deseydin uzatmasaydınız benca

Ya çünkü
öpücüğün ne anlama geldiğini düşünerek kızmış haklı bence yersiz bi tabir olmuş, sen neden hemen ayrılıktan söz ettin ki lafın gelişi dedim deseydin uzatmasaydınız benca
Ya çünkü gerçekten lafın gelişi bir deyim olarak kullandım ve yanlış taraflara çekmesi sinir bozdu gerçekten uzattı bir de

Ya çünkü
Ya çünkü gerçekten lafın gelişi bir deyim olarak kullandım ve yanlış taraflara çekmesi sinir bozdu gerçekten uzattı bir de
E tabi kimse gerçek anlamıyla kullanmaz bunu ama işte erkekler bu tarz tabirlerde daha hassas olabiliyorlar, senin üste çıkman yanlış olmuş az

Ben bu deyimi çok kullanırım bir gün de eşim sen ne diyon demedi. Sacmalamayin kıskançlık bir maddeye kadar anlaşılabilir ama bu da daniskasi olmuş. Er onu söyleme bunu giyme şununla konuşma onu alma bunu arama o işte çalışma bu ilişkinin sonu ev hapsi güzelim. Bence seni minibüse bindirmeyen deyim ve atasözleri bile kullanmama izin vermeyen adamla hayat gecmez. En doğrusu ayrılmak.buraz birey olun ya. Neyle nereye gideceginize ne diyeceğinize de karıştırmayın. Siz de karşı tarafa karismayin

Erkekler bu tarz durumları hafife alamayabiliyorlar bazen..Şahsen ben olsam,bende bozulurdum.Ama abartmadan.Çünkü ne sizin böyle bir cümle kullanmanız nede onun buna bozulması ayrılık sebebi değil.

Ağız tadıylan iki espri yaptırtmıyorlar heee amannnn :KK14:
Gerçekten öptürdük sanki..

Ben bu deyimi çok kullanırım bir gün de eşim sen ne diyon demedi. Sacmalamayin kıskançlık bir maddeye kadar anlaşılabilir ama bu da daniskasi olmuş. Er onu söyleme bunu giyme şununla konuşma onu alma bunu arama o işte çalışma bu ilişkinin sonu ev hapsi güzelim. Bence seni minibüse bindirmeyen deyim ve atasözleri bile kullanmama izin vermeyen adamla hayat gecmez. En doğrusu ayrılmak.buraz birey olun ya. Neyle nereye gideceginize ne diyeceğinize de karıştırmayın. Siz de karşı tarafa karismayin
Görüşlerinizin tamamına katılıyorum ama sadece bir parçasını anlattığım için size öyle yansımış normalde giydiğime karışamaz ne yaptığıma karışamaz öyle bir ilişkimiz var kıskanç olduğunu biliyorum ama bu sefer biraz abarttı gibi geldi.

Abart
Erkekler bu tarz durumları hafife alamayabiliyorlar bazen..Şahsen ben olsam,bende bozulurdum.Ama abartmadan.Çünkü ne sizin böyle bir cümle kullanmanız nede onun buna bozulması ayrılık sebebi değil.
Abartmadan bozulsa ben de tamam ya neyse desem sıkıntı yok ama birden suçladı beni

Back