• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu (toplama) öncesi E2 ve Progesteron degeri

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.352
398
Arkadaslar nasipse pzartesi toplama olacak ...rezerv az yuksek doz kullandim...

Bu sabah e2 = 796. Progesteron: 1.90
Cikmis tahlilde sizce bu ne demek?

Okudugum kadariyla bu progesteron degeri ile transfer yapilmazmis ama e 2 iyimi sizce ?

Neden kimsecikler yorum yapmiyor
İyi akşamlar cnm e2 değerin iyi sayılır yumurtanin dolu olup olmadığını belli ediyor.kaç tane yumurta vardı. Doktorun bilgi verdi mi?1 yumurta başına e2 150 gibi bir değer olmalı.tahminim 5_6 adet dolu yumurtan olabilir.progestan için bi şey diyemiyecegim ama oda normal bence.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin:anneadayı::anneadayı::nazar:

İyi akşamlar cnm e2 değerin iyi sayılır yumurtanin dolu olup olmadığını belli ediyor.kaç tane yumurta vardı. Doktorun bilgi verdi mi?1 yumurta başına e2 150 gibi bir değer olmalı.tahminim 5_6 adet dolu yumurtan olabilir.progestan için bi şey diyemiyecegim ama oda normal bence.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin:anneadayı::anneadayı::nazar:
Sagolasin arkadasim kimse yazmadi
4 yada 5 yumurta vardi en son hayirlisi
Gecen defada 600 du ama 2 toplandi 1 i dolu cikti

600 le 2 tane mi çıktı. Sasirdimİnşallah bu defa hepsi dolu çıkar, sağlıklı hayırlı evlatların olur.:anne:

Arkadaslar nasipse pzartesi toplama olacak ...rezerv az yuksek doz kullandim...

Bu sabah e2 = 796. Progesteron: 1.90
Cikmis tahlilde sizce bu ne demek?

Okudugum kadariyla bu progesteron degeri ile transfer yapilmazmis ama e 2 iyimi sizce ?
Merhaba transfer sonrası kaç çıktı e2?

Arkadaşım benim progesteronum 0,41 ve 10 gün sonra transfee yapılacak dondurulmuşlarla, kafana takıp stres yapma bence

Merhaba arkadaslar bende tup bebek tedavisindeyim igneleri.11 gundur kullaniyorum ptesi toplamam olucak ama e2 degerim bugun 19000 cikti hemsirelerde sok oldu puregonu biraktim cetrodite devam yarin yine bakilacak insallah birazda olsa duser

Kızlar merhaba. Ben yumurta toplama işleminin zamanını merak ediyorum. Adet olduktan ortalama kaç gün sonra yumurta toplama işlemini yapıyorlar. Benim adetim in 5. Günü ignelerimi yapıyorum ama çok merak ediyorum ne zaman opu olur diye. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kızlar merhaba. Ben yumurta toplama işleminin zamanını merak ediyorum. Adet olduktan ortalama kaç gün sonra yumurta toplama işlemini yapıyorlar. Benim adetim in 5. Günü ignelerimi yapıyorum ama çok merak ediyorum ne zaman opu olur diye. Bilgilendirirseniz sevinirim.
yumurtaların büyüme durumuna göre cevap verme durumuna göre değişir
benim ilk toplamam ilaca başladıktan sonra 10. gün yapılmıştı
2. toplamam 15. gün yapıldı çünkü yumurtalarım yavaş gelişti ...

ortalama 18-20 mm iken çatlatma iğnesi yaptırıyor doktor 1 gü iğne yapılmıyor ve toplama

Merhaba arkadaslar bende tup bebek tedavisindeyim igneleri.11 gundur kullaniyorum ptesi toplamam olucak ama e2 degerim bugun 19000 cikti hemsirelerde sok oldu puregonu biraktim cetrodite devam yarin yine bakilacak insallah birazda olsa duser
toplaman nasıl geçti arkadaşım kaç yumurta alındı e2 neden 19000 çıkmış açıklama yaptılarmı

toplaman nasıl geçti arkadaşım kaç yumurta alındı e2 neden 19000 çıkmış açıklama yaptılarmı
19000 den sonra 31 binide gorduk biz sonra 2 gun daha ara verdik igneye pazartesi gittigimde 500 e.dusmustu o.hafta carsamba toplandi 8 yumurta cikti 3 u dollendi 6.gun embriyosu oldular bu ayin 7 sinde de transferim oldu cok.sukur simdi en.zoru beklemedeyiz heycanla.bekliyoruz

19000 den sonra 31 binide gorduk biz sonra 2 gun daha ara verdik igneye pazartesi gittigimde 500 e.dusmustu o.hafta carsamba toplandi 8 yumurta cikti 3 u dollendi 6.gun embriyosu oldular bu ayin 7 sinde de transferim oldu cok.sukur simdi en.zoru beklemedeyiz heycanla.bekliyoruz
benim e 2 bu toplama da 1000 olmuştu
4 yumurta toplandı 2 si döllendi
havuz yapıyoruz biz genetik sıkıntı var ayıklanacak hepsi hayırlısı
allah yardımcın olsun sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bnde iğnelerimin 11 .ci günündeyim e2 6610 cıktı ohss dedi doktor bugün gonalfi vurulmucam lucrine devam dedi. Bu akşam catlatma ignesi vurulup cuma günü toplancak sizce e2 değerim çokmu yüksek 19000 binlerde var ama ohss olmadimi sonradan

Merhaba benim de 6 embriyo 6.güne gitti ancak 2 si sağlıklı blastokist oldu diğerleri sağlıklı gelişmedi. Bu ikisi donduruldu henüz transfer olmadım. Sizin sonuç ne oldu merak ettim ins olumlu hayırlı sonuç elde etmişsinizdir.

Benim 4 tane embriom oldu smdi donmuş bekliyorlar.1 - 2 ay sonra transferim olcak beklemedeyi doktorum ohss olduktan sonra ara verdi

Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba

Back