Opu sonrası yalnızca 1 embriyo döllendi çok moralim bozuk bana umut verebilecek olan var mı?

Merhaba, Siz kac yasindasiniz, pgt kromozom testini yaptirdiniz mi?

Benimde doktor 4 tane yumyrya topladı digerleri küçük büyüdük dedi taze transfer dedi ve çok korkuyorum 3 tane falanda küçük gelişmeden gumurtam vardi ne yapacağımı bilmiyorum

Benimde doktor 4 tane yumyrya topladı digerleri küçük büyüdük dedi taze transfer dedi ve çok korkuyorum 3 tane falanda küçük gelişmeden gumurtam vardi ne yapacağımı bilmiyorum
Canım hiç stres yapma, ilk gün ben de öyle üzülmüştüm. Bugün doktorumla görüşmeye gittim. Toplanan 4 olgun yumurtadan yalnızca 1 embriyo oluştu bizde. Donduruldu, sonra transfer edilecek. Ama üzülecek bir durumun olmadığını doktorumla konuşunca anladım. 20 yumurta da toplansa belki günün sonunda 1-2 embriyo olabilir, sayıya takılmayıp sağlıklı embriyolar beklemek lazım şimdi gün gün sana haberi gelecek

İnşallah olumlu olur canim benim taze transfer arkadaşım 31 tane toplandı ama 6 tanesi iyi yumurta çıktı 2 tane embriyo oluştu eş faktorunden dolayı belli olmadan bana taze transfer dedi

Merhaba sonradan döllenen 5. Güne geldi mi

2. Gün döllenen blast oldu mu acaba

Ne guzel olmuş onemli olan sonuç. Bende de aynisi oluyordu. 20 uzeri yumurtadan sadece b, c kalite bir iki embriyo oluyordu. Zorlukla 3cu transferde aldim kucagima çok şukur. Yaşim 33 o yuzde yeniden 2ci bebek çalişmalarina başladik. Şubatta 25 yunurtadan hiç 5gune giden olmadi. 3gun için de kaliteleri kotuydu transferim iptal oldu. Bu ay 37 yumurtadan 2 embriyoyu 3 gun dondurdular kalitesi iyi. Diger 15 embriyo gelisecekmi 5 gune gidecekmi bekletecekler. Riske atmamak için iki tane iyi kaliteyi dondurdular. Kismet olsa adet olunca tedavime transferime başliycaz. InsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…