• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu sonrası regl mi ara kanama mı bilen yardımcı olabilir mi?

kivircikbimuhendis

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
311
108
303
29
Arkadaşlar selam, perşembe sabahı opu oldum. İşlemden sonra bi kanamam olmadı ufak 1-2 lekelenme haricinde. Bugün sabah kalktığımda kanamam başlamıştı, şiddetli değil ama sildikçe de geliyor. Normalde reglime 13-14 gün var. Opu sonrası reglin erken olduğunu okumuştum burda ama bu kadar erken olabilir mi? Malum arefe günü olduğu için de oruç ibadet devam ediyordum ne yapacağımı şaşırdım, bileniniz yorumlayabilir mi?

Arkadaşlar selam, perşembe sabahı opu oldum. İşlemden sonra bi kanamam olmadı ufak 1-2 lekelenme haricinde. Bugün sabah kalktığımda kanamam başlamıştı, şiddetli değil ama sildikçe de geliyor. Normalde reglime 13-14 gün var. Opu sonrası reglin erken olduğunu okumuştum burda ama bu kadar erken olabilir mi? Malum arefe günü olduğu için de oruç ibadet devam ediyordum ne yapacağımı şaşırdım, bileniniz yorumlayabilir mi?
Korkma canım ben 12 şubatta opu oldum direk 17 şubatta oldum adet çokda geliyordu normal adet gbi 6-7 gün sürdü olabilir normaldir benim 17 gün içinde adet gmrdüm opudan dolayı normalde 30-31 gün sürer adetim

Back
X