Opu sonrası bekleme

Kizlar toplamda kac kez gittiniz. Transfer ne kadar sürüyor? Bir de ben calisiyorum izin almak gerekiyormu?
Ben izin almadım. Randevuları iş çıkış saatime yakın aldım. Bı tık erken çıktım. Henüz transfer olmadım. Taze transfer olunca hemen oluyor sanırım da benim donduruldu bekliyorum ondan

Ben…. Ya şu opu sonrası hayatım kaydı benim. Çok zor atlattım 17 yumurtam toplandı. Çok şükür herhangi bir kadın hastalığım yok. Yumurta sayısı fazla olunca çok ağır oluyormuş ama benden daha fazla yumrtası toplanan bazı kişilerden daha ağır geçirdim. Göğüs kafesimde daralma bütün kemiklerim aynı anda kırılıyormuş gibi kemiklerime bası yaptı. Karnım davul gibi şişti. Göbekten iğne vuruldum bi kaç gün. Tam bir hafta hastaneye gidip gelip sürekli komtrol etti doktorum. Opudan yaklaşık 10 gün sonra adet oldum. İkinci adetten bi 15 gün kadar sonra da transfer olacağım. Yani nasipse kasım sonu gibi. 28 ekimde de zoladex vuracaklar. Şuan aspirin ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sizde süreç nasıl iğne vurulacak mısınız kızlar?
Benimde kasımda transfer ama iğne filan bilmiyorum. 2. Adetle kontrol var sonrası nasıl olur bilmiyorum hani.

Özelde evet de, sadece transfer günü dinlenme, sonrasında gerek yok diyormuş doktor
Evet bende öyle duymuştum. Bazılarina 3 4 gün istirahat denmiş. Bende pcos var 2 yildir olmuyor bu ay baslicaz nasipse. Isyerindekilere de söylemek istemiyorum. Kimisi 12 kere gittim diyor. Umarım dogru degildir:)

Evet bende öyle duymuştum. Bazılarina 3 4 gün istirahat denmiş. Bende pcos var 2 yildir olmuyor bu ay baslicaz nasipse. Isyerindekilere de söylemek istemiyorum. Kimisi 12 kere gittim diyor. Umarım dogru degildir:)
Hadi hayırlısı inşallah. Benimde yumurta toplandı bekliyorum ikinci adeti transfer için. Bir embriyo donduruldu. İş arkadaşlarıma söyledim nolur nolmaz izin gerekir diye. Ama olabildiğince onları zora sokmadan gittim kontrollere. Çokta zor değilmiş süreç. Sadece yumurta toplama sonrası anesteziyi atmam üzerimden vakit altı. Akşama anca kendime geldim. Sersem gibiydim yani. Onun dışında şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım hani. Ki parolu bile zor içen biriydim. Umarım sizinde rahat geçer. Siz tamamen mı yeni basliyosunuz yoksa yumurta toplandı mı hani

Bende de endometriozis vardı. Geçen sene ameliyat oldum. Bu senede tüp bebeğe başladık. Yaklaşık 3 buçuk yıldır olmuyor bizimde

Hadi hayırlısı inşallah. Benimde yumurta toplandı bekliyorum ikinci adeti transfer için. Bir embriyo donduruldu. İş arkadaşlarıma söyledim nolur nolmaz izin gerekir diye. Ama olabildiğince onları zora sokmadan gittim kontrollere. Çokta zor değilmiş süreç. Sadece yumurta toplama sonrası anesteziyi atmam üzerimden vakit altı. Akşama anca kendime geldim. Sersem gibiydim yani. Onun dışında şimdiye kadar çok sıkıntı yaşamadım hani. Ki parolu bile zor içen biriydim. Umarım sizinde rahat geçer. Siz tamamen mı yeni basliyosunuz yoksa yumurta toplandı mı hani
Genel anestezimi sedasyonmu oldu.

Kızlar bir de şu transfer işini narkozlu mu normal ayık mı yaptıracaksınız? Bir tane deneyimli hasta gözümü çok korkuttu narkozlu yaptırmaya yakın gibiyim
Merhaba 🤗 Transfer sırasında idrara sıkışık oluyorsunuz aynı muayene olur gibi yatiyorsunuz ameliyathane ortamında yapıldı benim transferim çok basit bir işlem bir alet yerleştirip rahim ağzını görüyor doktor sonra embriyolarınız kanül icerisinde geliyor çok basit transfer oluyor kalkıp tuvalete git dedi doktorum ne bir acı ne bir sancı hicbirsey hissetmedim asla korkmayın benim canım da çok tatlıdır bu arada 😂♥️ Beni sadece idrarımı tutmak zorladı diyebilirim başka da bişey hissetmedim 10 - 15 dk felan sürüyor 🤗

Merhaba 🤗 Transfer sırasında idrara sıkışık oluyorsunuz aynı muayene olur gibi yatiyorsunuz ameliyathane ortamında yapıldı benim transferim çok basit bir işlem bir alet yerleştirip rahim ağzını görüyor doktor sonra embriyolarınız kanül icerisinde geliyor çok basit transfer oluyor kalkıp tuvalete git dedi doktorum ne bir acı ne bir sancı hicbirsey hissetmedim asla korkmayın benim canım da çok tatlıdır bu arada 😂♥️ Beni sadece idrarımı tutmak zorladı diyebilirim başka da bişey hissetmedim 10 - 15 dk felan sürüyor 🤗
Merhaba, bende bugün OPU oldum. Transfer zamanı nasıl oluyor. Doktorum bana adetin 2. Veya 3. Günü gel dedi. İlk adette başlanıyor mu? Sabah 9.30 da işlemim oldu hala ağrım var bu arada 😓

Merhaba, bende bugün OPU oldum. Transfer zamanı nasıl oluyor. Doktorum bana adetin 2. Veya 3. Günü gel dedi. İlk adette başlanıyor mu? Sabah 9.30 da işlemim oldu hala ağrım var bu arada 😓
Merhaba 🤗 Opuda benim 18 yumurtam toplandı ağrım benimde oldu serum taktırdım akşam geçti 1 , 2 gün dinlendim rahatladım. Transferim için 2 regl dönemi bekledim rahim dinlendirme oldu 2. Regl olduğumda haber verdim merkeze 2. Günden sonra muayenelerim oldu 5 gün kan verdim rahim içi uygun kalınlığa geldiğinde de benim doktorum ilaçsız transfer yani doğal sklusta transfer yapmayı uygun buldu 2. regl döneminden 15 gün sonra transfer oldum ♥️🌸

Kaç ile devam ediyorsunuz acaba benden 28 alındı 20 döllenmiş 1. Güne 12 kalmış canım sıkıldı biraz
Neden canınızı sıkıyorsunuz sizin için 1 tane iyi olan embriyo yeterli. Benim 4 yumurtam vardı sadece 2 embriyom gelişti 3. Gün taze transfer oldum ve şuan gebeyim sanırsam ikiz ay sonu kese kontrolü var. O zaman tam netlik kazanacak

Yaa çok teşekkür ederim. Açıkçası ben de tekrardan narkoz almak istemiyorum ama gözüm de korkmuştu. Mesajınız beni cesaretlendirdi ❣️ inşallah bizim de sonucunu sizinki gibi hayırlı güzel evlatla sonuçlanır🙏🏻🌸❣️❣️❣️

Yumurta toplamada peki anestezi yapildimi size

Yaa çok teşekkür ederim. Açıkçası ben de tekrardan narkoz almak istemiyorum ama gözüm de korkmuştu. Mesajınız beni cesaretlendirdi ❣️ inşallah bizim de sonucunu sizinki gibi hayırlı güzel evlatla sonuçlanır🙏🏻🌸❣️❣️❣️
Aminnn ♥️ inşallah canı gönülden her birinize dua ediyorum hayırla güzellikle sizde olumlu sonuçlar alın inşallah 😍

X