Opu sonrası bekleme

Yumurta toplamada peki anestezi yapildimi size
Evet yumurta toplamam sedasyon altında oldu oda 20 dk anca sürdü sonrasında regl sancısı gibi sancım oldu idrarımı kolay yaptım kanama vs hiçbir problem olmadı sadece kasıklarımda minik minik ağrılar vardı dayanılmaz değildi bol su istirahat yumurta toplama günü akşamında ağrı kesici serum taktırdım sonrasında çok rahattım ♥️ inşallah sizlerinde öyle olur 😍

Merhaba 🤗 Transfer sırasında idrara sıkışık oluyorsunuz aynı muayene olur gibi yatiyorsunuz ameliyathane ortamında yapıldı benim transferim çok basit bir işlem bir alet yerleştirip rahim ağzını görüyor doktor sonra embriyolarınız kanül icerisinde geliyor çok basit transfer oluyor kalkıp tuvalete git dedi doktorum ne bir acı ne bir sancı hicbirsey hissetmedim asla korkmayın benim canım da çok tatlıdır bu arada 😂♥️ Beni sadece idrarımı tutmak zorladı diyebilirim başka da bişey hissetmedim 10 - 15 dk felan sürüyor 🤗
SOnrasinda ise gittinizmi ertesi günü
Evet yumurta toplamam sedasyon altında oldu oda 20 dk anca sürdü sonrasında regl sancısı gibi sancım oldu idrarımı kolay yaptım kanama vs hiçbir problem olmadı sadece kasıklarımda minik minik ağrılar vardı dayanılmaz değildi bol su istirahat yumurta toplama günü akşamında ağrı kesici serum taktırdım sonrasında çok rahattım ♥️ inşallah sizlerinde öyle olur 😍
Insallah

SOnrasinda ise gittinizmi ertesi günü
Ben hemşireyim tüp bebek tedavisine başlamadan önce 2 tane arka arkaya düşüğüm olduğu için tedavinin yumurta büyütme bölümünde işten ayrıldım 🥲 Stres ,uzun çalışma saatleri, ayakta çalışmak zorunda olmak ve ağır kaldırmak istemediğim için işe bebek doğana kadar ara verdim 😁

Ben hemşireyim tüp bebek tedavisine başlamadan önce 2 tane arka arkaya düşüğüm olduğu için tedavinin yumurta büyütme bölümünde işten ayrıldım 🥲 Stres ,uzun çalışma saatleri, ayakta çalışmak zorunda olmak ve ağır kaldırmak istemediğim için işe bebek doğana kadar ara verdim 😁
Çok iyi yapmışsın. Bende Hemşireyim devlet hastanesinde. O nedenle böyle bi durum düşünemiyorum. Hani izin, rapor durumuda kolay olmuyor. Alacak nefesi varsa olur zaten diyorum artık. Stresli bir meslek gerçekten

Çok iyi yapmışsın. Bende Hemşireyim devlet hastanesinde. O nedenle böyle bi durum düşünemiyorum. Hani izin, rapor durumuda kolay olmuyor. Alacak nefesi varsa olur zaten diyorum artık. Stresli bir meslek gerçekten
Gerçekten öyle tabiki yaşayacağı varsa önüne kimse geçemiyor♥️ Aile hekimliğinde sözleşmeli çalışıyordum bende diğer iki kaybım hep çalışırken oldu öyle oluncada en iyisi ayrılayım tekrar başlayayım diye düşünüp ayrıldım işimiz gerçekten çok ağır ve stresli Allah yardımcın olsun ♥️😍

X