- 29 Haziran 2023
- 134
- 58
- 18
İnşallah aminÇok geçmiş olsun cnım inşallah güzel sonuclar alırız da çektiğimize değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aminÇok geçmiş olsun cnım inşallah güzel sonuclar alırız da çektiğimize değer
Bana opudan sonra iğne veya ilaç vermedi rahim dinlendirme uygulayacağız sadece adetin ilk gününde başlamam gereken bir ilaç verdi 13.günde de kontrole gidip transfer günü alacağım. Pcos olduğum için olabilir mi acaba?Opuden sonraki gün başlattı cetroyu bir tane yazdı enox yazdı aynen bana da
Ama sonuçta ilk adetle transfer planlamış doktorunuz öyle anladım ben doğru muBana opudan sonra iğne veya ilaç vermedi rahim dinlendirme uygulayacağız sadece adetin ilk gününde başlamam gereken bir ilaç verdi 13.günde de kontrole gidip transfer günü alacağım. Pcos olduğum için olabilir mi acaba?
Evet doğruAma sonuçta ilk adetle transfer planlamış doktorunuz öyle anladım ben doğru mu
Merhaba benim de adetten sonra transfer olacak kovamda da oligospermi var korkmayın inşallah olurMerhaba. Ben bugun yumurta toplama işlemi yaptırdım.4 yumurtam oldu. Doktor adetden sonra transfer yapılacağını söyledi. Kocamdada sperm problemi var. Çok korkuyorum.
Kızlar kimler opu sonrası beklemede. Biraz dertleşelim diye böyle bi konu açtım
4 defa filan gittim adetle birlikte 1 ayda yumurta toplanır sonra adetiniz beklenecek ama transfer sonrası izin almanız gerekir 3 4 gün yumurta toplamadada 2 gün ağrım oldu benimKizlar toplamda kac kez gittiniz. Transfer ne kadar sürüyor? Bir de ben calisiyorum izin almak gerekiyormu?
Ben…. Ya şu opu sonrası hayatım kaydı benim. Çok zor atlattım 17 yumurtam toplandı. Çok şükür herhangi bir kadın hastalığım yok. Yumurta sayısı fazla olunca çok ağır oluyormuş ama benden daha fazla yumrtası toplanan bazı kişilerden daha ağır geçirdim. Göğüs kafesimde daralma bütün kemiklerim aynı anda kırılıyormuş gibi kemiklerime bası yaptı. Karnım davul gibi şişti. Göbekten iğne vuruldum bi kaç gün. Tam bir hafta hastaneye gidip gelip sürekli komtrol etti doktorum. Opudan yaklaşık 10 gün sonra adet oldum. İkinci adetten bi 15 gün kadar sonra da transfer olacağım. Yani nasipse kasım sonu gibi. 28 ekimde de zoladex vuracaklar. Şuan aspirin ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. Sizde süreç nasıl iğne vurulacak mısınız kızlar?Kızlar kimler opu sonrası beklemede. Biraz dertleşelim diye böyle bi konu açtım
Hiç canını sıkma canım. Çok normal bizden fazla alınınca hepsi döllencek sanıyoruz ama öyle olmuyor tabiki. Benim de sayı 17ydi şuan 5. Gün blast toplamda 5 donmuş embriyom var. Çok şükür ki kaliteleri iyi. Önemli olan da o bence. Yanımdaki bi arkadaşın yalnızca 1 yumurtası alındı ve döllenemezse şansı yok. O yüzden çok şükürKaç ile devam ediyorsunuz acaba benden 28 alındı 20 döllenmiş 1. Güne 12 kalmış canım sıkıldı biraz
Hadi ya isyerindekilere söylemicem. Soylemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor yatın mı diyor peki. Birde karin agrisimi oluyor4 defa filan gittim adetle birlikte 1 ayda yumurta toplanır sonra adetiniz beklenecek ama transfer sonrası izin almanız gerekir 3 4 gün yumurta toplamadada 2 gün ağrım oldu benim
9 var çok şükür ☺ bugun haber aldım 1 tanede arada kalmıs oda olursa 10 olacak 5. Günleriydi bugun 9 donduruldu bugunHiç canını sıkma canım. Çok normal bizden fazla alınınca hepsi döllencek sanıyoruz ama öyle olmuyor tabiki. Benim de sayı 17ydi şuan 5. Gün blast toplamda 5 donmuş embriyom var. Çok şükür ki kaliteleri iyi. Önemli olan da o bence. Yanımdaki bi arkadaşın yalnızca 1 yumurtası alındı ve döllenemezse şansı yok. O yüzden çok şükür
Evet kasıklarım filan şişti ama kişiden kişiyede değişebilir tabi yumurta toplanacagı gün izin kullanmanız şart zaten ben 9:30'da gittim 3'de eve geldim çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama özel filansa uydurmaya çalışırlar herldeHadi ya isyerindekilere söylemicem. Soylemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor yatın mı diyor peki. Birde karin agrisimi oluyor
O kadar uzun sürüyormu yaEvet kasıklarım filan şişti ama kişiden kişiyede değişebilir tabi yumurta toplanacagı gün izin kullanmanız şart zaten ben 9:30'da gittim 3'de eve geldim çalışma saatlerinizi bilmiyorum ama özel filansa uydurmaya çalışırlar herlde
Bu arada insallah hamilesinizdir hayirlisiylaO kadar uzun sürüyormu ya
Çok şükür maşallah Rabbim hepinizin emeklerini güzel bebeklerle taçlandırsın inşallah9 var çok şükür ☺ bugun haber aldım 1 tanede arada kalmıs oda olursa 10 olacak 5. Günleriydi bugun 9 donduruldu bugun
Aç gidiyorsun anestezi için normal saatim 11di ama 9 bucukta burda olun dediler damar yolu filan açıldı evraklar tamamlandı toplama 20 30 dk ama anestezi atmanız sonra mesela bana 3 serum taktılar onların bitmesi anca bitti yaniO kadar uzun sürüyormu ya