- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Merhaba arkadaşlar, 14 mayısta tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane folikül vardı ama 1 tanesi büyüdü. En son bu geçtiğimiz pazartesi günü ultrason ve kan tahlili randevum vardı. Büyüyen folikülüm 19mm olmuştu. Kan sonucumda Lh 15 çıkmıştı. Doktor aradı çarşamba yani bugün için opu olacak ama yumurtanın erken çatlama ihtimali var. Sen eşinle bu 2 günü her ihtimale karşı değerlendir dedi. Bir de o günü sabah cetrotide yapmıştım. Akşamda yine cetrotide yap dedi. 2 saat eczanelerde cetrotide aradım buldum akşam yaptım. Bu sabah operasyon öncesi ultrasonla bakıldı yumurta yok. Erken çatlamış. Yine hayal kırıklığı, doktor bana "yumurtanın erken çatlaması nadir olarak karşılaşılan bir durum, özellikle senin gibi yumurtalık rezervi düşük olanlarda daha sık rastlıyoruz" dedi. Ben doktorun ihmali olduğunu düşünüyorum. Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan var mı? bir de pazartesi günü ultrasonla bakınca sağ tüpümde sıvı birikmesi gibi bir şey var dedi. Emin olmak için opu işlemi esnasında bakacaktı. Şimdi doktorum 1 hafta sonra gel ultrasonla bakayım dedi. Ama ben oraya gitmek yerine rahim filmi çektirmek istiyorum. İstanbul da rahim filmi çektireceğim önereceğiniz iyi bir yer var mı? şimdiden teşekkür ediyorum.