Opu öncesi yapılacaklar neler?

kivircikbimuhendis

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
337
119
303
29
Arkadaşlar selam,
Bu ay gonalf ile yumurta büyütmeye başladık yarın doktor kontrolüm var. Opudan önce önerdiğiniz şunu ye, bunu yap diyebileceğiniz şeyler var mıdır? Sonrası nasıl geçiyor, ağrı sızı yaşadınız mı? Bir de opu öncesi ve sonrası cinsel ilişki yasağı var mı? Doktorum bu konu ile ilgili birşey demedi bana

Bana opu öncesi değil, opu sonrası ilişki yasak dendi.
Öncesinde pek birşey yapmadım, takviyelerim vardı kullandığım o kadar
Düzenli beslenmek ve spor önemli olabilir ben edebildiğim kadar dikkat etmiştim

Bana opu öncesi değil, opu sonrası ilişki yasak dendi.
Öncesinde pek birşey yapmadım, takviyelerim vardı kullandığım o kadar
Düzenli beslenmek ve spor önemli olabilir ben edebildiğim kadar dikkat etmiştim
Benim de yarın gonalf sonrası ilk kontrolüm belki ilişki yasağı işini yarın söyler, pilates yapıyorum normalde de beslenmeme de dikkat ediyorum ama oruç sıkıntı yaratır mı acaba bu dönemde? Bana da dhea ve koenzim q10 verdi doktor takviye olarak

Umuttepede mi yaptırıyordun canım? Öyle hatırlıyorum
Koenzim q10 evet yumurta kalitesini etkiliyormuş, ben spesifik olarak kullanmamıştım sanırım lipoik asit ve ocean mummy kullanıyordum o aralar

Umuttepede mi yaptırıyordun canım? Öyle hatırlıyorum
Koenzim q10 evet yumurta kalitesini etkiliyormuş, ben spesifik olarak kullanmamıştım sanırım lipoik asit ve ocean mummy kullanıyordum o aralar
Umuttepede başladım sürece ama sonra yakın bir arkadaşımın tüp bebekte olumlu sonuç aldığı doktor önerisiyle istanbulda bir kliniğe başvurdum, devlete göre maliyetli malesef raporda zaten o doktorda geçmiyormuş o yüzden umuttepedeki süreci askıya alıp özelde başladım

OPU öncesi ve sonrası bana doktorum bir şey demedi.
Ilişki konusunda da eşim burda olmadığı için bilgi vermedi açıkçası.
Sadece ilaçları vaktinde kullan demişti
Yani şunu ye bunu ye demedi.

OPU sonrası ağrı, yumurtanıza bağlı. Ben de PCOS olduğu için biraz normalinden fazla yumurta toplanmıştı ve bu sebepten ağrım çok oldu ama serum ile ağrı kesici verdiler iyi geldi ve sonrasından antibiyotik, probiyotik ve ağrı kesici yazmıştı

Yanımdaki bayanın yumurta az toplandığı için o çabuk ayaklanmıştı.

Anladım, hayırlısı olsun.. :) umarım pozitif sonnuc alırsın, hepimiz alırız

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için amh değerim düşük olduğu için malesef çok sayıda yumurta toplanacağını ben düşünmüyorum ama hayırlısı olsun sürecin ne durumda peki, olumlu sonuç aldın mı

Merhabalar,
Peki aynı ay mı transfer oldu sizde ? Bende de pcos ve yumurtam çok ondan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…