- 29 Mart 2015
- 337
- 119
- 303
- 29
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum kendime takviyeler beslenme düzeni falan ama inşallah bir sıkıntı yaşamamBende aynı süreçteyim ılışkı yasak zor işler yasak grip olmaman lazım opu öncesi dedı
Teşekkür ederim canım, dikkat ediyorum kendime takviyeler beslenme düzeni falan ama inşallah bir sıkıntı yaşamamsenin opu ne zaman belli mi? Yarın ki muayenede belli olacak ya bu cuma ya da pazartesi olacakmış
Benim de yarın gonalf sonrası ilk kontrolüm belki ilişki yasağı işini yarın söyler, pilates yapıyorum normalde de beslenmeme de dikkat ediyorum ama oruç sıkıntı yaratır mı acaba bu dönemde? Bana da dhea ve koenzim q10 verdi doktor takviye olarakBana opu öncesi değil, opu sonrası ilişki yasak dendi.
Öncesinde pek birşey yapmadım, takviyelerim vardı kullandığım o kadar
Düzenli beslenmek ve spor önemli olabilir ben edebildiğim kadar dikkat etmiştim
Umuttepede mi yaptırıyordun canım? Öyle hatırlıyorumBenim de yarın gonalf sonrası ilk kontrolüm belki ilişki yasağı işini yarın söyler, pilates yapıyorum normalde de beslenmeme de dikkat ediyorum ama oruç sıkıntı yaratır mı acaba bu dönemde? Bana da dhea ve koenzim q10 verdi doktor takviye olarak
Umuttepede başladım sürece ama sonra yakın bir arkadaşımın tüp bebekte olumlu sonuç aldığı doktor önerisiyle istanbulda bir kliniğe başvurdum, devlete göre maliyetli malesef raporda zaten o doktorda geçmiyormuş o yüzden umuttepedeki süreci askıya alıp özelde başladımUmuttepede mi yaptırıyordun canım? Öyle hatırlıyorum
Koenzim q10 evet yumurta kalitesini etkiliyormuş, ben spesifik olarak kullanmamıştım sanırım lipoik asit ve ocean mummy kullanıyordum o aralar
Anladım, hayırlısı olsun.. :) umarım pozitif sonnuc alırsın, hepimiz alırızUmuttepede başladım sürece ama sonra yakın bir arkadaşımın tüp bebekte olumlu sonuç aldığı doktor önerisiyle istanbulda bir kliniğe başvurdum, devlete göre maliyetli malesef raporda zaten o doktorda geçmiyormuş o yüzden umuttepedeki süreci askıya alıp özelde başladım
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinOPU öncesi ve sonrası bana doktorum bir şey demedi.
Ilişki konusunda da eşim burda olmadığı için bilgi vermedi açıkçası.
Sadece ilaçları vaktinde kullan demişti
Yani şunu ye bunu ye demedi.
OPU sonrası ağrı, yumurtanıza bağlı. Ben de PCOS olduğu için biraz normalinden fazla yumurta toplanmıştı ve bu sebepten ağrım çok oldu ama serum ile ağrı kesici verdiler iyi geldi ve sonrasından antibiyotik, probiyotik ve ağrı kesici yazmıştı
Yanımdaki bayanın yumurta az toplandığı için o çabuk ayaklanmıştı.
Amin canım inşallah hepimiz en kısa sürede alırız olumlu sonuçlarAnladım, hayırlısı olsun.. :) umarım pozitif sonnuc alırsın, hepimiz alırız
Transfer oldum ve Cumartesiyi bekliyoru üm kan testi içinAmin canım inşallah hepimiz en kısa sürede alırız olumlu sonuçlar
Ayy hadi inşallah güzel sonuç alırsın bizi de güncelle inşallahTransfer oldum ve Cumartesiyi bekliyoru üm kan testi için
Merhabalar,OPU öncesi ve sonrası bana doktorum bir şey demedi.
Ilişki konusunda da eşim burda olmadığı için bilgi vermedi açıkçası.
Sadece ilaçları vaktinde kullan demişti
Yani şunu ye bunu ye demedi.
OPU sonrası ağrı, yumurtanıza bağlı. Ben de PCOS olduğu için biraz normalinden fazla yumurta toplanmıştı ve bu sebepten ağrım çok oldu ama serum ile ağrı kesici verdiler iyi geldi ve sonrasından antibiyotik, probiyotik ve ağrı kesici yazmıştı
Yanımdaki bayanın yumurta az toplandığı için o çabuk ayaklanmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?