- 29 Kasım 2024
- 22
- 7
- 27
-
- Konu Sahibi tatlibirisi
Benim 8 gün sonra oldu 22 Kasım opu 1 Aralık adet oldumBende 4 Aralık'ta opu oldum transfer için âdet günümü bekliyorum ilk âdet opudan kaç gün sonra olur 11 gün oldu bugün
Maşallah iyi oluşmuş inşallah sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınızBenimde kasımda toplandı. 45 yumurta toplamış doktorum cuma toplanmıştı c.tesi arandığımda 30 tanesi olgunmuş 28 tanesi döllendi dedi. En son arandığımda 5.inci gün 6 tane 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyomuz oldu
Çok teşekkür ederim amin inşallahMaşallah iyi oluşmuş inşallah sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız
Yumurta toplama öncesi takviye vitamin falan kullandınız mı
İnşallah sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınızÇok teşekkür ederim amin inşallah
Bir takviye vitamin kullanmadım zaten pcos rahatsızlığım var ondan kaynaklı çok yumurtam vardıEmbriyoların kalitesi de çok iyiymiş hepsi 1.inci ve 2.inci kalite dedi doktorum Transfer yapılacak embriyoda 5aa
Bende dün oldum ama az oluyorum yarın için doktoruma randevu aldım bakalım ne diycek doktorumBenim 8 gün sonra oldu 22 Kasım opu 1 Aralık adet oldum
İnşallah bekleyen herkesin başınaİnşallah sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız
Benim kahverengi lekelenme şeklinde oldu çok ve normalde 3 gün sürüyordu 7 gün sürdü şaşırdımBende dün oldum ama az oluyorum yarın için doktoruma randevu aldım bakalım ne diycek doktorum
Amin inşallahİnşallah bekleyen herkesin başınaSizin yaşınız kaç durumunuz nedir
Her seferinde tutmuş olması da allahın bir nasibi,hikmetiAmin inşallah
Ben 29 yaşındayım tp bebk tedavisi ile 2 düşüğüm oldu biri 6 haftalıktı düşük olmuştu diğeri 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum temmuz ayinda
geçen hafta tüp bebekle boş gebelik oldu 8 haftalik olmasi gerekirdi 5 haftalık kese olarak kalmış gelişmemiş bebek görünmüyordu düşük yaptım 3 düşüğüm olmuş oldukendimi toparlamaya çalışıyorum Allah kimseye yaşatmasın
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde banada inşallah
Amin inşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallahHer seferinde tutmuş olması da allahın bir nasibi,hikmetiBence daha hayırlısı senin olacak inanıyorum
En önemlisi hayırlı olması benceAmin inşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur inşallah
İmtihan dünyası her halime şükürler olsun tabiki ne kadar üzücü yıpratıcı olmuş olsada Allah'ın dediği olur inşallah bir gün bende sağlıkla kucağıma alırım anne olurum, Allah isteyen emek veren herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahEn önemlisi hayırlı olması bence2025 senesinde anne olmamız dileğiyle Her işlemden önce opu mu oluyorsun yoksa dondurulmuş yunurtaların mı var
Yumurta rezervin mi düşük ? Transfer edilen embriyo kaliteleri neydi ve transfer edilecek olanınAmin canım inşallah
2 kere yumurta toplama oldu farklı zamanlarda, birinde 2 embriyo oluştu, diğerinde 3 embriyo oluştu, az yumurta çıkıyor bendeson 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı nasip bakalım
Amh değerim 1.33 çıktı doktor düşük değil iyi demişti ama bu sene haziran ayında tedaviye başladm 3 embriyom oluşmuştu ilk transferim 3.gün 8 hücreli taze transfer olmuştum 8 haftalıktı herşey normalken bi anda bikaç damla lekelenmeyle doktora gittim kalbinin durduğunu öğrendik şok oldum ve aynı gün kürtaj oldumYumurta rezervin mi düşük ? Transfer edilen embriyo kaliteleri neydi ve transfer edilecek olanın
Evet ya kalite önemli tabi illaki ama nasipten öte yol yok herşeyin bir vakti zamanı var mutlakaAmh değerim 1.33 çıktı doktor düşük değil iyi demişti ama bu sene haziran ayında tedaviye başladm 3 embriyom oluşmuştu ilk transferim 3.gün 8 hücreli taze transfer olmuştum 8 haftalıktı herşey normalken bi anda bikaç damla lekelenmeyle doktora gittim kalbinin durduğunu öğrendik şok oldum ve aynı gün kürtaj oldum
2.transferim 5.gün a kalitedeydi beta yavaş ilerledi sonra keseyi gördüm sonrasında değer 2 katı artmıyordu kesenin yavaş geliştiğini ve içinde bebeğin oluşmadığını söylediler 1 hafta daha bekledik durum aynıydı sonra ilaçları bırakıp kendiliğinden düşük olmasını bekledik olmazsa kürtaj olacaktım, neyseki ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra kendiliğinden düşük yaptm , geçen hafta oldu
3.embriyom 4aa kalitede inşallah onu sağlıkla kucağıma alırım
Ben kalitelerine takılmıyorum çünkü en iyi kalitede olup tutmayan da oluyor bende boş gebelik olduğu gibi insanın başına herşey gelebiliyor Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Kaybiniz icin basiniz sagolsun,size de gecmis olsun.genetik baktirmis miydiniz embriyolariniza pgt yapilmis miydi yaniDaha önceki transferim ise 5.gün blast embriyoydu tutundu 6 haftalıktı herşey normalken bi gece yarısı kanamayla düşük olmuştu
Herşeyin vakti zamanı var Allah'ın ol demesiyle oluverir inşallah
Hayr genetikli yaptırmadım canmKaybiniz icin basiniz sagolsun,size de gecmis olsun.genetik baktirmis miydiniz embriyolariniza pgt yapilmis miydi yani