- 26 Haziran 2024
- 113
- 37
-
- Konu Sahibi tatlibirisi
E2 degerinizi kontrollerde ölçüyorlarmıydi her seferinde?dün opu işlemim oldu. 10-13 yumurtam gözükürken içleri boş çıkmış sadece 5 tane toplanabilmişbugün aradılar 4 tanesi embrio oluşmuş. 5.güne hiç kalmazsa diye çok tedirginim. yakın zamanda opu olanlar sizin kaç embriyo kaldı ??
kan alınıyor ama bilmiyorum ki ölçülüyor muE2 degerinizi kontrollerde ölçüyorlarmıydi her seferinde?
E2 degerinizden toplamda asagi yukari kac tane dolu folikul toplanacak anlasilabiliyor. Tam dolu olgun folikul 100 ile 350 arasinda E2 salgiliyor.kan alınıyor ama bilmiyorum ki ölçülüyor mu
öyle mi bunu bilmiyodum benE2 degerinizden toplamda asagi yukari kac tane dolu folikul toplanacak anlasilabiliyor. Tam dolu olgun folikul 100 ile 350 arasinda E2 salgiliyor.
Merhaba e2 değerinin uzun adı nedir acaba?Bu arada ben de bugün opu oldum.7 tane yumurta aldığını söyledi doktor.yarin arayacaklar bakalim27 Aralık opu yapıldı. 10 yumurta vardı ilk muayenelerde 2 tanesi yeterince büyümediği için alınmadı. 8 toplandı 8 döllendi. 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oluştu. Yani toplananlardan yarısı 5. Güne ulaştı.
siz nerde yaptırıyosunuz ?Merhaba e2 değerinin uzun adı nedir acaba?Bu arada ben de bugün opu oldum.7 tane yumurta aldığını söyledi doktor.yarin arayacaklar bakalim
Ben izmirdeyim tup bebeği Doc.dr.Eser çolak tan yaptiroyorumsiz nerde yaptırıyosunuz ?
güzel sonuçlar alırız inşallah hepimizBen izmirdeyim tup bebeği Doc.dr.Eser çolak tan yaptiroyorum
Estradiol uzun adı. Bi bakıma olgunlaşan yumurta sayısı değerinizi veriyoMerhaba e2 değerinin uzun adı nedir acaba?Bu arada ben de bugün opu oldum.7 tane yumurta aldığını söyledi doktor.yarin arayacaklar bakalim
Bende dün oldum 17 tane yumurta toplandı bugün aradılar 12 tanesi iyi kaliteymiş 11 tanesi döllenmiş 1 tane olmamış pazartesi tekrar arayıp haber verecekler merakla bekliyorumdün opu işlemim oldu. 10-13 yumurtam gözükürken içleri boş çıkmış sadece 5 tane toplanabilmişbugün aradılar 4 tanesi embrio oluşmuş. 5.güne hiç kalmazsa diye çok tedirginim. yakın zamanda opu olanlar sizin kaç embriyo kaldı ??
ankarada yaptırıyorum özelden konuşabiliriz yazınSiz nerde yaptiriyorsunuz