OPU OLANLAR

tatlibirisi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
113
37
dün opu işlemim oldu. 10-13 yumurtam gözükürken içleri boş çıkmış sadece 5 tane toplanabilmiş 😔 bugün aradılar 4 tanesi embrio oluşmuş. 5.güne hiç kalmazsa diye çok tedirginim. yakın zamanda opu olanlar sizin kaç embriyo kaldı ??

27 Aralık opu yapıldı. 10 yumurta vardı ilk muayenelerde 2 tanesi yeterince büyümediği için alınmadı. 8 toplandı 8 döllendi. 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oluştu. Yani toplananlardan yarısı 5. Güne ulaştı.

dün opu işlemim oldu. 10-13 yumurtam gözükürken içleri boş çıkmış sadece 5 tane toplanabilmiş 😔 bugün aradılar 4 tanesi embrio oluşmuş. 5.güne hiç kalmazsa diye çok tedirginim. yakın zamanda opu olanlar sizin kaç embriyo kaldı ??
E2 degerinizi kontrollerde ölçüyorlarmıydi her seferinde?

27 Aralık opu yapıldı. 10 yumurta vardı ilk muayenelerde 2 tanesi yeterince büyümediği için alınmadı. 8 toplandı 8 döllendi. 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oluştu. Yani toplananlardan yarısı 5. Güne ulaştı.
Merhaba e2 değerinin uzun adı nedir acaba?Bu arada ben de bugün opu oldum.7 tane yumurta aldığını söyledi doktor.yarin arayacaklar bakalim

merhaba benim bu sabah opu işlemim oldu 8 yumurta toplamdı bu 2. denemem ilk seferinde 10 toplanmıştı 1 tane tam kalite oldu onun transfer sonucu negatif oldu bende şimdi kaç tane çıkar diye hep düşünüyorum

Benimde kasımda toplandı. 45 yumurta toplamış doktorum cuma toplanmıştı c.tesi arandığımda 30 tanesi olgunmuş 28 tanesi döllendi dedi. En son arandığımda 5.inci gün 6 tane 6.ıncı gün 9 tane donduruldu toplam 15 embriyomuz oldu 💖

Bende dün oldum 17 tane yumurta toplandı bugün aradılar 12 tanesi iyi kaliteymiş 11 tanesi döllenmiş 1 tane olmamış pazartesi tekrar arayıp haber verecekler merakla bekliyorum

X