- 20 Mart 2008
- 140.545
- 210.498
- 60
Benide aramadılar daha,önceden kazandığım you plus için aramışlardı.Benim adresimi tekrardan sordular gönderirsek bu şekilde bulabilirler mı diye farklı geçiyor biraz bende bulurlar dedim cunku ilçe küçük bi yer yaşadığım belki herkesi aramaya bilr ama numara doğru ise mutlaka kargo takip mesaji gelir tekrar bilgilendirecegim
Kimseyr gelmemis galiba...bana da gelmedi halâBu hafta elinizde olması gerekiyordu. Şimdi bir daha yazıyorum.
Nasıl bir numaradan arıyorlar, bugün beni arayan oldu ama açmadım tanımıyorum diyeBenim adresimi tekrardan sordular gönderirsek bu şekilde bulabilirler mı diye farklı geçiyor biraz bende bulurlar dedim cunku ilçe küçük bi yer yaşadığım belki herkesi aramaya bilr ama numara doğru ise mutlaka kargo takip mesaji gelir tekrar bilgilendirecegim
Sonu 03 27 ydi normal cep numarasıydıNasıl bir numaradan arıyorlar, bugün beni arayan oldu ama açmadım tanımıyorum diye
Degil o zaman ,bu 0850 ile başlıyorduSonu 03 27 ydi normal cep numarasıydı
Arayan falan olmadı mesajda gelmedi bu 50 kişiye gelicek di mi yine içinden belli birkaç kişi seçmesinlerMarka bil kazan ürünlerini dün kargoya vermiş. Bu hafta içinde ulaşmaya başlayacaktır.
Hayır bize adres ve telefon gönderen 50 kişi. Yeni kimse seçilmeyecek.Arayan falan olmadı mesajda gelmedi bu 50 kişiye gelicek di mi yine içinden belli birkaç kişi seçmesinler
Cevabınız İçin teşekkürler beklemedeyimHayır bize adres ve telefon gönderen 50 kişi. Yeni kimse seçilmeyecek.
Yok böyle başlamıyorduDegil o zaman ,bu 0850 ile başlıyordu
beni de bugun 0850 ile başlayan bir numara aradı . Sonu 58 mi seni arayanınDegil o zaman ,bu 0850 ile başlıyordu
71 canımbeni de bugun 0850 ile başlayan bir numara aradı . Sonu 58 mi seni arayanın
Şimdi çok heycanlandım. Bana hala haber gelmedi.Benim kargom geldi kızlar
Bana haber gelmeden kargom geldiŞimdi çok heycanlandım. Bana hala haber gelmedi.
Az kaldı geliyorKargodan banada mesaj geldi geliyooo