Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 17. yedek aldı. Yukarıda yuvarlak yazdım. 30 diye. tam rakam 33Merhaba 20 yedeğe gönderildi yazmışsınız ben 18.yedektim bana gelmeyecekti hemen mesajda atmıştım size çok üzülürüm
Evet. Bunu bende merak ediyorum.Ürünler kargolandı mı acaba? Beklemedeyiz.
Kargo yapılmış olsaydı mesaj gelirdi kargo şirketinden..Ürünler kargolandı mı acaba? Beklemedeyiz.
Evet daha kimseye ulaşmamış galiba. Bende bekliyorum daha gelmedi bana daKargo yapılmış olsaydı mesaj gelirdi kargo şirketinden..
Yakında gelir mutlaka.Evet daha kimseye ulaşmamış galiba. Bende bekliyorum daha gelmedi bana da
Hayatımda ilk defa bir çekilişte şans yüzüme gülmüş ama ben görmemişim çok üzüldüm.önümüze bakacağız artıkMerhaba,
Bil Kazan nestle optifast kazananlar listesinde olup henüz benle bilgilerini paylaşmayan üyeler için son hatırlatma.
Çarşamba gününe kadar (salı gece 23:59) bana İsim soyad, Posta adresi ve telefon numaralarını özel mesaj ile göndermeleri gerekmektedir.
@biranne54
@burbuk
@Doudou
@DenizYildizi
boganingucu
@yasemin061
@maralalmila
@ftemiz
@Neste
@lion mother
@musluk suyu
@yalelli
@sinirliportakal
@kiskiskis
@huban1234
@Upthestorm
@Cennet Annesi
@Mervesat
@s i d e l y a
@petrapuella
Hayır daha beklemedeyiz. Kimseye gitmemiş daha anlaşılankargosu eline ulaşan var mı acaba.
Bu hafta elinizde olması gerekiyordu. Şimdi bir daha yazıyorum.isimleri ve adresleri yolladığınız kişiden haber var mı ? Curly Bir sorma imkanın varsa çok iyi olur ocak'ın ortası oldu baksana
Hala gelen giden yokBu hafta elinizde olması gerekiyordu. Şimdi bir daha yazıyorum.
Bugün beni aradilar kargoyu gonderiyoruz diye bilginiz olsunBu hafta elinizde olması gerekiyordu. Şimdi bir daha yazıyorum.
Aramaya başladılar demek ki.Bugün beni aradilar kargoyu gonderiyoruz diye bilginiz olsun
Benim adresimi tekrardan sordular gönderirsek bu şekilde bulabilirler mı diye farklı geçiyor biraz bende bulurlar dedim cunku ilçe küçük bi yer yaşadığım belki herkesi aramaya bilr ama numara doğru ise mutlaka kargo takip mesaji gelir tekrar bilgilendirecegimAramaya başladılar demek ki.