Optifast - Optimum beslenme, minimum kalori!

Yedeklere bile giremeyen ben
Umarim bir dahaki sefere kazanirsin. Daha yarışmalar olacak...

Sana seni iyi hissedecegin birsey diyeyim.
10 yildir uyeyim. Gözümün ilistigi tüm yarismalara da katildim.

Bu ilk... Bu bir dönüm noktası! Kirdim zincirlerimi... Vurcam kırbacı Vurcam kırbacı

Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgilerini

Yedek listedekiler de gönderecek mi su an bilgilerini
Gönderirseniz ve asil listedeki 50 kişi den eksikler olursa yedek listeden eksikleri gönderi sırasına göre seçiyoruz.

Erken göndermeniz avantajdır. Ama bir beklenti içinede girmemelisiniz.

Şu anda 6 yedek kişi adresini gönderdi ve sırasıyla listeye ekledim. Bu şu demek bu 6 kişi yedek listede öncelikliler.

Bilgilerimi gönderdim. Bize böyle ürünler deneme fırsatı sunan kadınlar kulübü kurucularına ve sponsor firmalara teşekkür ederim. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim. Ürünü kullanıp düşüncelerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Curly Ilk defa birsey kazandim dedim ondada yedekteymisim umarim banada gönderebilirsiniz. Mesaj attim

Şansın bol olsun
Sen bunu haketmişsin 10 yil dile kolay☺ tebrik ederim

Bende adres gönderdim asıl liste 42.sıradayım çok sevindim teşekkürler

Kizlar yedekteyim adres gondermem gerekiyor mu ?yedekte olmak bile heycanlandirdi umarim urunume kavusurum

SpaceX ile uzay gezisi çekilişi yaptık.

Yedeklerde olduğunuz isabet olmuş. Siz bu dünyada değilsiniz sanırım.
Yarışmaya kendi isteğimle katılım sağladığımı hiç hatırlayamadım .olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur .
çünkü kilo problemim yok .
En anlaşılır tonda ne olduğunu sordum .sizde mesela böyle üslup kullanmak yerine ne olduğunu söyleyebilir ya da cevaplamayabilrdiniz . Aynı dünya da olmadığımıza ayrıca sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…